Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Κλείνουν την ΕΡΤ φιμώνουν το λαό

Δεν θα περάσει!!! Αυτοί που έχουν ρημάξει τις ζωές μας, που έχουν αφανίσει κάθε ελπίδα στους νέους, που έχουν ξεπουλήσει κάθε εργασιακή, κοινωνική αξιοπρέπεια, που έχουν αποδομήσει κάθεkerkyra δημόσιο αγαθό όπως την Υγεία και την Παιδεία δεν σταματούν.  Αν δεν τους σταματήσουμε επιτέλους ΕΜΕΙΣ, θα μας βάλουν όλους «στο γύψο». Αποφάσισαν και διέταξαν το κλείσιμο της ΕΡΤ.. Επιθυμούν να φιμώσουν κάθε μέσο που μπορεί να φιλοξένησε διαφορετικές μορφές έκφρασης λόγου και αντίλογου.

 Η τρικοματική κυβέρνηση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,  σπεύδει να υλοποιήσει την απαίτηση της Ε.Ε, να κλείσει την ΕΡΤ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η λαϊκή περιουσία της ΕΡΤ, το ιστορικό της αρχείο, η υλικοτεχνική της υποδομή να περάσουν στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για να μας διαπαιδαγωγούν με την ενημέρωση που θα έχουν κατά αποκλειστικότητα οι εργολάβοι καναλάρχες και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους.

Δεν θα περάσει!!!

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε άλλο να λειτουργούν ως στρατιωτικοί επικυρίαρχοι!

Καλούμε τους συναδέλφους –σσες κι όλους τους εργαζόμενους, το λαό της Κέρκυρας  να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και να υπερασπιστούν τη λαϊκή περιουσία. 

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13/06/2013 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑ.

 

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *