“Η παρέα των ζωγράφων” Ιανουάριος 2020

“Η παρέα των ζωγράφων – Η παλέτα των χρωμάτων”

Επικοινωνία και συνεργατική ζωγραφική 27/01/2020

Online επικοινωνία στο χώρο του eTwinning Live πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου μεταξύ των νηπιαγωγείων: Παραλίας Οφρυνίου, 2ο Πλαγιαρίου και Μεσορόπης. Τα παιδιά έδειξαν έργα που δημιούργησαν σε σχέση με το ζωγράφο Pablo Picasso και στη συνέχεια ζωγράφισαν συνεργατικά στο colorillo.

https://www.youtube.com/watch?v=3srx-Mp4D0M

 

Επικοινωνία και συνεργατική ζωγραφική 24/01/2020

Online επικοινωνία στο χώρο του eTwinning Live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου μεταξύ των νηπιαγωγείων: 3ου Ρεθύμνου, 13ου Ρεθύμνου, Παραλίας Οφρυνίου και Μεσορόπης. Τα παιδιά έδειξαν έργα που δημιούργησαν σε σχέση με το ζωγράφο Pablo Picasso και στη συνέχεια ζωγράφισαν συνεργατικά στο whiteboard του eTwinning live.

 

 

Επικοινωνία και συνεργατική ζωγραφική 23/01/2020

Online επικοινωνία στο χώρο του eTwinning Live πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου μεταξύ των νηπιαγωγείων: 3ου Ρεθύμνου, 13ου Ρεθύμνου, 32ου Βόλου και Μεσορόπης. Τα παιδιά έδειξαν έργα που δημιούργησαν σε σχέση με το ζωγράφο Pablo Picasso και στη συνέχεια ζωγράφισαν συνεργατικά στο colorillo.

https://www.youtube.com/watch?v=doxd24pEX1M

 

CC BY-NC-SA 4.0 “Η παρέα των ζωγράφων” Ιανουάριος 2020 από ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *