Το φωτεινό μας Νηπιαγωγείο!

20230912 105310 20230912 111417 20230912 072713

Το Νηπιαγωγείο μας άλλαξε χρώμα! Έγινε πιο φωτεινό και ζεστό εξωτερικά για να εκπέμπει τη χαρά και τη ζεστασιά που υπάρχει και στο εσωτερικό του!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και το εξωτερικό βάψιμο του Νηπιαγωγείου Κεραμειών Κεφαλονιάς. Οι ενέργειες αυτές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και απαραίτητες, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά κυρίως για λόγους σωστής συντήρησης του σχολείου, από σημαντικές φθορές που είχαν προκύψει με την πάροδο του χρόνου.

20230829 123838 20230829 123849

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κ. Τάσο και Κώστα Βαρουξή, οι οποίοι με προθυμία, ενδιαφέρον και αγάπη έκαναν τις απαραίτητες εργασίες. Ευχαριστούμε και τις οικογένειες τους, καθώς τα παιδιά τους, παλιοί και νέοι μαθητές βοήθησαν στο έργο αυτό.

Ομοίως ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο κ. Κρυσταλλία Μιχαλάτου, για τη διάθεση να βοηθήσει και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αργοστολίου κ. Ιωάννη Τζωρτζάτο, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Νηπιαγωγείου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να ολοκληρωθούν άμεσα, πριν τον ερχομό των παιδιών. Ο κ. Τζωρτζάτος πάντα στέκεται δίπλα στα σχολεία και έχει βοηθήσει στην επίλυση πάγιων προβλημάτων πολλών χρόνων, όπως την αντικατάσταση των κεραμιδιών της στέγης του Νηπιαγωγείου μας, την τοποθέτηση κλιματιστικών στις δυο αίθουσες διδασκαλίας και την τοποθέτηση ξύλινων ντουλαπιών, ώστε να αντιμετωπιστεί μερικώς το έλλειμμα αποθηκευτικού χώρου του Νηπιαγωγείου. Τον ευχαριστούμε για την ευαισθησία γνωρίζοντας ότι καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να ικανοποιήσει τις πολλαπλές ανάγκες των σχολείων (επισκευών και άλλες).

Βεβαίως ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κεραμειών Κεφαλονιάς και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπάλλα Παρασκευή που είναι στο πλευρό μας σε ό,τι έχουμε χρειαστεί, συνδράμοντας στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας.

Ευελπιστούμε στη διαρκή στήριξή σας και τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση

Η Προϊσταμένη Νηπιαγωγός

Γιαννάκη Αικατερίνη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Τζούρου Βασιλική

Σούρλα Ευδοκία

Σωτηροπούλου Κωνσταντίνα