Μελισσένιες κατασκευές

unnamed (1)

Τώρα, θα σας προτείνω, κάποιες κατασκευές με τη μέλισσα, οι οποίες είναι εύκολες να γίνουν και στο σπίτι. Βέβαια, εσείς μπορείτε να βρείτε άπειρες κατασκευές να κάνετε, ρίχνοντας μια ματιά στο διαδίκτυο.

  • Μπορείτε να φτιάξετε μία μέλισσα από πλαστελίνι, να πλάσετε το σώμα της με πλαστελίνι, να την χρωματίσετε με μαρκαδόρους ή και με τέμπερες αν έχετε, σε χρώμα κίτρινο και μαύρο, να φτιάξετε τα φτερά της από συρματάκι πίπας αν έχετε, ή ακόμα και από ότι σύρμα έχετε στο σπίτι σας.

  • Μπορείτε να κάνετε μία μέλισσα, από ρολό χαρτί υγείας. Στην διεύθυνση που σας βάζω παρακάτω, μπορείτε να δείτε πως γίνεται.

http://polkadots.gr/3-anoiksitikes-kataskeues-me-rola-xartiou-ugeias/

  • Ένα άλλο παράδειγμα μέλισσας από ρολό υγείας, είναι και αυτό που σας δείχνω παρακάτω. Χρωματίζετε το ρολό στα χρώματα της μέλισσας και βάζετε για φτερα, κομμάτια από ζελατίνη. Οι κεραίες της, είναι πάλι από σύρμα πίπας ή από ότι σύρμα έχετε.

  • Μέλισσα από ένα κουτάλι πλαστικό. Χρωματίζουμε το κουτάλι κίτρινο και μαύρο και για φτερά μπορούμε να ζωγραφίσουμε σε χαρτόνι ή από οτι άλλο υλικό έχουμε στο σπίτι μας.

  • Μέλισσα από τσιμπιδάκι για τα ρούχα. Παίρνουμε ένα ξύλινο τσιμπιδάκι, το χρωματίζουμε, για κεραίες βάζουμε πάλι συρματάκι και για φτερά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια χαρτοπετσέτα.

 

Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες. Εσείς, βέβαια, μπορείτε να κάνετε, ότι άλλο θέλετε… Καλή σας διασκέδαση!!