Μένουμε σπίτι..!!!

 

Αγαπητοί γονείς,

συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους,μικρούς και μεγάλους. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ όμως, για να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, όλοι μας υγιείς όπως και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μην ξεχνάμε,ότι το νηπιαγωγείο χωρίς φυσική επαφή και επικοινωνία, δεν υφίσταται γιατί αν μη τι άλλο, είναι χώρος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ευτυχώς όμως, μπορούμε και εξ αποστάσεως να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα.

Συνεχίζουμε να διαβάζουμε παραμύθια ή ό,τι βιβλία μας αρέσουν, να ζωγραφίζουμε, να φτιάχνουμε παζλ και κατασκευές, να βλέπουμε ωραίες παιδικές ταινίες, να ακούμε μουσική και να παίζουμε εκπαιδευτικά παιχνίδια στον υπολογιστή με μέτρο. Μαζεύουμε και τακτοποιούμε τα παιχνίδια μας και τα πράγματά μας. Επικοινωνούμε με τους φίλους μας και με τους συγγενείς μας που μας έχουν λείψει, επειδή έχουμε καιρό να τους δούμε.

Όμως ό,τι μα ό,τι κι αν κάνουμε, δεν ξεχνάμε να πλένουμε τα χέρια μας.

Η μάθηση, ποτέ δε σταματάει και μπορεί να γίνει και από μακριά.

Γι’ αυτό το λόγο, όποιος γονιός δεν έχει δώσει το email του, παρακαλώ  να με  ενημερώσει, στελνοντάς το στο email του σχολείου : mail@nip-kallon.att.sch.gr , σημειώνοντας το όνομα του κηδεμόνα.

Ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε σύντομα από μακριά, αλλά εύχομαι ολόψυχα, να ξαναειδωθούμε σύντομα από κοντά.