1.   www.choose4greece.com : είναι ένας ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019 στην Ελλάδα. Ο σκοπός του Choose4Greece είναι να βοηθήσει τους πολίτες να επιλέξουν το πολιτικό κόμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους πολιτικές προτιμήσεις και να τους επιτρέψει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις όλων των κομμάτων σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.
  2. euandi2019 : είναι ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (VAA) με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες να κάνουν μια συνειδητή επιλογή στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019 (ΕΚ). Αναπτύσσεται από ακαδημαϊκούς για το ευρύ κοινό – δεν αποσκοπεί ρητά να ευνοήσει οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή ομάδα κομμάτων.
  3. VoteMatch Europe είναι ένα εγχείρημα που επιτρέπει στους πολίτες να αντιπαραβάλλουν και να συγκρίνουν τις πολιτικές επιλογές τους με πολιτικά κόμματα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
  4. HelpMeVote : είναι μία ηλεκτρονική εφαρμογή που επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους για θέματα πολιτικής και επικαιρότητας με τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων, δηλαδή ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (Voting Advice Application ή VAA).