Schoolpress: Νέα θέματα εμφάνισης για το περιοδικό σας

Ανανεώσαμε τα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης για τα περιοδικά σας προσθέτοντας νέα και αναβαθμίζοντας τα περισσότερα από τα ήδη υπάρχοντα συνεχίζοντας έτσι τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας https://schoolpress.sch.gr/ του ΠΣΔ.  Στη συλλογή μας θα βρείτε άλλα 10 θέματα εμφάνισης, πλήρως συμβατά με κινητές συσκευές και όπως πάντα πλήρως μεταφρασμένα.

Πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου και αριστερά στο κάτω μέρος του Μενού επιλέψτε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ εκεί θα βρείτε τα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης του ηλεκτρονικού σας περιοδικού σας. Πατήστε πάνω στο θέμα για να δείτε αν αυτό σας ταιριάζει και αν σας αρέσει επιστρέψτε πίσω και πατήστε ενεργοποίηση ακριβώς κάτω από το θέμα.

Έτσι έχετε στη διάθεση σας και τα εξής νέα θέματα εμφάνισης:

Cute Frames sp

Το Cute Frames SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά Νηπιαγωγείων / Δημοτικών. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές. Παρέχει μοναδικά πλαίσια για κάθε μορφή άρθρου: aside, εικόνα, σύνδεσμο, παράθεση και χαρακτηριστικές εικόνες.

Indian SP

Το Indian SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά Νηπιαγωγείων / Δημοτικών. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές και παρέχει χαρακτηριστικές εικόνες για τα άρθρα σας.

MH Magazine lite SP

Το ΜH Magazine Lite SP είναι ένα θέμα μοντέρνο και ιδανικό για περιοδικά με θεματολογία όπως: τρόπος ζωής, αθλητικά, gadgets, ταξίδια, μόδα, επιχειρήσεις, ή οτιδήποτε άλλο φανταστείτε. Βασισμένο στο ΜH Magazine Lite.

MH Nature SP

To MH Nature SP είναι ένα φρέσκο και όμορφο θέμα εμφάνισης περιοδικού. Συμβατό με κινητές συσκευές και παρέχει χαρακτηριστικές εικόνες για τα άρθρα σας. Βασισμένο στο MH Magazine lite.

MH Newsdesk lite SP

Το MH Newsdesk lite SP είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό θέμα με όμορφο επίπεδο σχεδιασμό και μεγάλη ευελιξία. Ιδανικό για ηλεκτρονικά περιοδικά και όλα τα είδη άλλων ειδήσειογραφικών ιστοτόπων. Βασισμένο στο MH Newsdesk lite.

MH PalMag SP

Το MH PalMag SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά σχολικών μονάδων. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές και παρέχει χαρακτηριστικές εικόνες για τα άρθρα σας.

MH RetroMag SP

MH RetroMag SP είναι ιδανικό για περιοδικά σε ρετρό και vintage στυλ. Η εικόνα φόντου είναι από τον Mike μέσω του Pexels. Βασισμένο στο MH Magazine Lite. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές και παρέχει χαρακτηριστικές εικόνες για τα άρθρα σας.

MH TravelMag SP

Το MH TravelMag SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά Νηπιαγωγείων / Δημοτικών. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές.

MH Triangle SP

Το MH Triangle SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά σχολικών μονάδων. Διαθέτει πλευρική στήλη και περιοχή υποσέλιδου για τις μικροεφαρμογές. Συμβατό με κινητές συσκευές. Κατάλληλο για αρχάριους καθώς δεν απαιτεί καθόλου ρυθμίσεις.

Tender Spring SP

Το Tender Spring SP είναι ένα θέμα κατάλληλο για περιοδικά σχολικών μονάδων, διαθέτει πλευρική στήλη για μικροεφαρμογές και είναι συμβατό με κινητές συσκευές. Κατάλληλο για αρχάριους καθώς δεν απαιτεί καθόλου ρυθμίσεις.