Γενικό    Λύκειο    Τυχερού

Νανοτεχνολογία-Εφαρμογές και προοπτικές στη σύγχρονη εποχή

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την Νανοτεχνολογία, τις εφαρμογές και τις προοπτικές της στη σύγχρονη εποχή.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της συνεργασίας του σχολείου με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς προσκαλέσαμε τον Δρ.Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Χημικό, PhD, MSc, υπεύθυνο εργαστηρίου για θέματα Νανοτεχνολογίας, της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να μας ενημερώσει για την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή επιστήμη. Αποδεχόμενος την πρόσκληση ο κ.Νικολαΐδης παρευρέθηκε στο σχολείο μας και μας ενημέρωσε για την επιστήμη της Νανοτεχνολογίας, τις δυνατότητες χρήσης της στη βιομηχανία οι οποίες επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία και την ποιότητα ζωής. Επίσης μας παρουσίασε αποτελέσματα νέων ερευνών και τις προοπτικές εφαρμογής της Νανοτεχνολογίας στη σύγχρονη εποχή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δρ.Νικολαΐδη για αυτή την δυνατότητα που μας έδωσε και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση