Γενικό    Λύκειο    Τυχερού

Reflecting 4 Change

Το ΓΕΛ Τυχερού, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του ΙΕΠ, επιλέχθηκε να συμμετέχει στην εφαρμογή
του έργου ERASMUS+, KA3: Reflecting 4 Change (R4C).

Το πρόγραμμα ReflectingforChange (R4Cέχει ως προτεραιότητα την προαγωγή της  χρήσης «εργαλείων του αναστοχασμού» προκειμένου να υποστηριχθεί η καινοτομία και η συστημική αλλαγή στα σχολεία. Προτείνει ένα πλαίσιο υποστήριξης της καινοτομίας (School Innovation Academy) και έναν οδικό χάρτη σε μιαν απόπειρα να εισάγει μία κουλτούρα αλλαγής η οποία εξασφαλίζει την ουσιαστική πρόσληψη της βιώσιμης (αειφόρου) καινοτομίας, με έμφαση στην επίτευξη βελτιωμένων γνωστικών αποτελεσμάτων (όπως τίθενται από την στρατηγική Ευρώπη 2020). Περισσότερα εδώ.

Σε πρώτη φάση η παιδαγωγική ομάδα του έργου , αποτελούμενη από τους κ. Κανίδου, κ. Τρυφωνίδου και κ.Τσαπάνη, συμπλήρωσαν το Self-Reflection Tool , ένα εργαλείο αναστοχασμού της σχολικής μονάδας στους άξονες: Διαχείριση,  Διαδικασία, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών στο οποίο βασίστηκε το Σχέδιο δράσης σχολείου μας που δίνει κατεύθυνση στους υφιστάμενους Επιταχυντές (Accelerators)  του OSOS και οδηγεί στην υλοποίηση μικρών ή μεγαλύτερων projects.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ : Αντικείμενο του ερωτηματολογίου, είναι η καταγραφή του ενδιαφέροντος των μαθητών και των μαθητριών για τα “Μαθήματα των Φυσικών Επιστημών”.

Στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο

https://iep.edu.gr/lime2/index.php/416251?lang=el

 

Βεβαίωση συμμετοχής σχολείου certificate_20210531_154852