Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Δανειστική Βιβλιοθήκη στο Ειδικό (6/11/2018)

Νοέ 20186

 

Η οθόνη είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας όμως το ξεφύλλισμα ενός βιβλίου, ο ήχος των σελίδων, η μυρωδιά του και οι αράδες του που εξάπτουν και καλλιεργούν τη φαντασία παραμένει πάντα στις καρδιές μας.

Με αυτή τη σκέψη ξεκίνησε η δανειστική βιβλιοθήκη στο χώρο του σχολείου μας και φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για μεγάλους και μικρούς.

Οι πρώτοι επιλεγμένοι τίτλοι έχουν μοιραστεί στους μαθητές και ήδη άρχισε να εκδηλώνεται ενδιαφέρον…

Παιδιά μην σπρώχνεστε! Υπάρχουν για όλους!

Και για όσους εξακολουθούν να είναι λάτρεις της οθόνης, το ΕΚΕΒΙ έχει εδώ και χρόνια καθιερώσει τον  link: ”Μικρός Αναγνώστης”  όπου γνώριμες ιστορίες ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών.

Εμείς τους ακούμε καθημερινά στην τάξη. Εσείς;;

από κάτω από: Δανειστική Βιβλιοθήκη, Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δανειστική Βιβλιοθήκη στο Ειδικό (6/11/2018)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

7/5/1945: Τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου
Οι Γερμανοί υπογράφουν την παράδοσή τους στο στρατηγείο του Αϊζενχάουερ, στην πόλη Ρεμς.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων