ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δ.Δ.Ε. ΑΝ.ΑΤΤ.)

"Η γνώση είναι δύναμη", Sir Francis Bacon

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δ.Δ.Ε. ΑΝ.ΑΤΤ.)

ΜΑΘΗΤΕΣ

αφήστε ένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 – 2023

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021 – 2022

 

 

 

 

 

 

 

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 10/01/2022 στο Κ.Υ Βάρης θα διενεργούνται 40 Rapid test με ραντεβού σε ξεχωριστή λίστα για τις σχολικές μονάδες από της  9:00 έως της 2:00. 

 

 

 

 • Οι μαθητές (εμβολιασμένοι + ανεμβολίαστοι) και οι εμβολιασμένοι καθηγητές, την πρώτη εβδομάδα (10/01 – 14/01/2022) θα κάνουμε 3 self – test, τα οποία υποχρεούμαστε να δηλώσουμε στο edupass. Το πρώτο, την Κυριακή(9/01/2022) για Δευτέρα. Το δεύτερο, τη Δευτέρα (10/01/2022) για Τρίτη και το τρίτο, την Πέμπτη (13/01/2022) για Παρασκευή. Από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα κάνουμε 2. Το πρώτο κάθε Δευτέρα για Τρίτη και το δεύτερο κάθε Πέμπτη για Παρασκευή.
 • Από  Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου θα μπορούν οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, να προμηθεύονται πέντε δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία.
 • Κανείς τρίτος δεν εισέρχεται στο χώρο του σχολείου χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού και αφού προηγουμένως δηλώσει στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ το αρνητικό αποτέλεσμα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (COVID 19 Ag Rapid test).

 

 

 

 

 

 

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από 1/11/2021 στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ θα πρέπει να δηλώνονται, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα πιστοποιητικά νόσησης, καθώς και self tests, rapid tests, PCR, εκπαιδευτικών, μαθητών, μαθητριών και των επισκεπτών (τρίτων προσώπων), οι οποίοι θέλουν να προγραμματίσουν ραντεβού με φυσική παρουσία στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης. Η σχολική κάρτα των μαθητών θα εκδίδεται, πλέον, από τον ιστότοπο https://edupass.gov.gr/

 

 

 

 • Η ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων θα γίνεται, μέχρι νεωτέρας, διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex meetings, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.  Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους, επιλέγουν από το μενού της ιστοσελίδας μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, κάνουν κλικ πάνω στο όνομα του/της καθηγητή/καθηγήτριας και εισέρχονται αυτόματα στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής, μέχρι να τους αποδεχθεί ο/η καθηγητής/καθηγήτρια.

 

 

 

 

 • Πρόσβαση τρίτων προσώπων στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης (πλην καθηγητών/καθηγητριών και μαθητών/μαθητριών) επιτρέπεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test τελευταίων 48 ωρών.

  Η Δ/νση του Γ/Σ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

 

 

 

 • Όσοι/Όσες μαθητές/μαθήτριες της Α΄Γυμνασίου έχετε εγγραφεί, ήδη, στο Π.Σ.Δ. και έχετε ενεργό λογαριασμό, δεν χρειάζεται να αποκτήσετε νέο. Ισχύει το user name & password που εκδόσατε στο Δημοτικό. Εάν, όμως, δεν έχετε, τότε καλείστε να εγγραφείτε στο Π.Σ.Δ. το συντομότερο δυνατό

 

 

 

 

 

 

 • Οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου, καθώς και όσοι/όσες μαθητές/μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου δεν έχουν εγγραφεί στο Π.Σ.Δ. (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) και, κατά συνέπεια, δεν διαθέτουν λογαριασμό (user name & password), παρακαλούνται όπως πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, το αργότερο, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021. Η εγγραφή αυτή απαιτείται, ώστε να έχουν πρόσβαση οι μαθητές και οι μαθήτριες στην ηλεκτρονική τάξη (e-class), καθώς και να επιτρέπεται η παρακολούθηση  τηλεμαθημάτων, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex meetings, εφόσον παραστεί ανάγκη, λόγω τυχόν δυσμενών υγειονομικών συνθηκών ή εξαιτίας άλλου έκτακτου και απρόβλεπτου γεγονότος. Επειδή για την εγγραφή τους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου εγγραφής τους στο σχολείο (Α.Μ.), αυτός θα τους γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικώς. Γι’ αυτόν το λόγο, οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου πρέπει (από Δευτέρα 13/09/2021 έως Παρασκευή 17/09/2021), αφού συμπληρώσουν το έντυπο  ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ (ένα από τα ζητούμενα στοιχεία είναι το email του γονέα – κηδεμόνα), στη συνέχεια να το αποστείλουν στο mail του σχολείου mail@gym-vouliag.att.sch.gr και θα λάβουν τον Αριθμό Μητρώου εγγραφής του παιδιού τους. Τέλος, η ίδια διαδικασία ισχύει και για όσους/όσες μαθητές/μαθήτριες των τάξεων Β΄& Γ΄ Γυμνασίου δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και οι γονείς – κηδεμόνες τους δεν έχουν δηλώσει e-mail επικοινωνίας.

          Επισήμανση: Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου (Α.Μ.) για μαθητές/μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης (που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Π.Σ.Δ.) γίνεται από τους περσινούς ελέγχους επίδοσης. Ο Α.Μ. αναγράφεται πάνω δεξιά στον έλεγχο επίδοσης.

 

 

 

 

                                                                                                                               ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020 – 2021

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, «τρέχει» η προθεσμία εγγραφής των αποφοίτων της Γ Γυμνασίου σε Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της εφαρμογής e-eggrafes είτε μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Δικαιολόγηση απουσιών μαθητών που συνοικούν με άτομα ευπαθών ομάδων: Διαβάστε εδώΤα δικαιολογητικά και η διαδικασία στα άρθρα 2 και 3 του ΦΕΚ εδώ

 

 • Κατ’ επανάληψη έχουμε ενημερώσει, ότι σε περίπτωση δυσλειτουργίας του Π.Σ.Δ. (Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου) δεν λειτουργούν και τα ιστολόγια των σχολείων. Ως Σύλλογος Διδασκόντων έχουμε προνοήσει, σε τέτοιες περιπτώσεις, να εισέρχονται οι μαθητές και οι μαθήτριες στις ψηφιακές αίθουσες των καθηγητών/καθηγητριών από τον εναλλακτικό ιστότοπο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ και ειδκότερα από εδώ

 

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Κακαβά Μαργαρίτα, κλ. ΠΕ04.02 (Χημικός) θα διδάξει, τη Δεύτερα, 8/03/2021, για τελευταία φορά, επειδή  διορίστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Συνεπώς, μέχρι αντικαταστάσεώς της από άλλο συνάδελφο, δεν θα διεξάγεται η διδασκαλία του μαθήματος της Χημείας

 

 • Ενημερώνουμε ότι από Τρίτη (23/02/2021) και εξής οι μαθητές/ μαθήτριες, που συμμετέχουν στην παρακολούθηση μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μέσω της πλατφόρμας webex meetings, θα μπορούν να παρακολουθούν και το μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, όπως έχει οριστεί στο σχετικό πρόγραμμα και είναι αναρτημένο στο μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι σε περίπτωση δυσλειτουργίας της ιστοσελίδας του σχολείου, υπάρχει δυνατότητα να εισέρχεστε στις ψηφιακές αίθουσες της Ενισχυτικής από εδώ

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 16/02/2021 ενεργοποιείται, ξανά, η τηλενημέρωση γονεών & κηδεμόνων, μέσω της πλατφόρμας webex meetings, με βάση το αναρτημένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, στο μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

 

 • Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες ότι, σήμερα, Παρασκευή (12/02/2021), απεστάλησαν στα προσωπικά σας e – mail οι έλεγχοι επίδοσης των παιδιών σας για το Α τετράμηνο. Εάν κάποιος δεν έχει λάβει έλεγχο επίδοσης, να επικοινωνήσει με τη Δ/νση του σχολείου είτε τηλεφωνικώς, είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.

 

 • Σας ανακοινώνουμε ότι αναστέλλεται η ενισχυτική διδασκαλία στο μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ από Πέμπτη 11/02/2021 και μέχρι τοποθέτησης άλλου καθηγητή από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής, επειδή συνέβη υπηρεσιακή μεταβολή στην μέχρι τώρα διδάσκουσα. Ως εκ τούτου, αφαιρούνται, προς το παρόν, από το μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ οι ώρες που αντιστοιχούσαν στο μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τους μαθητές/μαθήτριες, καθώς και τους γονείς – κηδεμόνες αυτών, ότι από την Πέμπτη (11/02/2021) έως και Παρασκευή (26/02/2021) το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, όπως και οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους μέσω της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ). Για το πρόγραμμα των μαθημάτων ισχύει το ήδη αναρτημένο στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Στην περίπτωση, δε, που ήθελε προκύψει απρόβλεπτη τεχνική δυσλειτουργία στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα ψηφιακά μαθήματα μέσω της ιστοσελίδας μας, τότε, εναλλακτικά, μπορείτε να εισέρχεστε στις ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας από τον ιστότοπο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, κάνοντας κλικ εδώ. Όσον αφορά στην τηλενημέρωση γονέων – κηδεμόνων μέσω της πλατφόρμας webex meetings, αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

 • Στην περίπτωση, κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η διαδικτυακή σας συμμετοχή στα μαθήματα ενισχυτικής μέσω του ιστολογίου του σχολείου μας, λόγω απρόοπτου τεχνικού προβλήματος στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, τότε μπορείτε, εναλλακτικά, να κάνετε χρήση του ιστότοπου ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ εδώ

 

 • Ενημερώνουμε τους μαθητές/μαθήτριες, που υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας, ότι αυτά θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας webex meetings. Έναρξη, από αύριο Παρασκευή 5/02/2021. Για τη χρονική διάρκεια των διδακτικών ωρών, τα διαλείμματα, τα ονόματα των καθηγητών, καθώς και τους συνδέσμους των μαθημάτων, θα ενημερώνονται από το μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της ιστοσελίδας μας.

 

 • Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, ότι αναστέλλεται η τηλενημέρωση από τους/τις καθηγητές/καθηγήτριες για το μήνα Φεβρουάριο, λόγω συσσωρευμένου διοικητικού έργου με την επαναλειτουργία, δια ζώσης, του σχολείου μας. Εάν λόγος σοβαρός επιβάλλει την αυτοπρόσωπη παρουσία γονέα – κηδεμόνα στο σχολείο, δύναται να προγραμματιστεί ραντεβού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στη Δ/νση του σχολείου.

 

 

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών μας, ότι από Τρίτη, 1/12/2020, αρχίζει τηλενημέρωση, μέσω της πλατφόρμας cisco webex meetings,  όσον αφορά στην επίδοση των παιδιών τους (επισυνάπτεται έγγραφο σχετικό με ημέρες και ώρες εδώ). Η εξ αποστάσεως ενημέρωση θα πραγματοποιείται μόνο σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας του σχολείου μας και υπό την τήρηση αυστηρών προϋποθέσεων:

  1. Οι γονείς εισέρχονται στην πλατφόρμα webex meetings, αφού αναζητήσουν το όνομα του καθηγητή ή της καθηγήτριας που τους ενδιαφέρει είτε από το ψηφιακό πρόγραμμα στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του ιστολογίου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, είτε από το ιστολόγιο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, όπου για λόγους ασφαλείας έχει αντιγραφεί το ψηφιακό πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας.
  2. Εντοπίζουν το όνομα του καθηγητή ή της καθηγήτριας και κάνουν κλικ, πατώντας στο όνομα που τους ενδιαφέρει.
  3. Η τηλενημέρωση εκτείνεται χρονικά τόσο, όσο διαρκεί μία τηλεδιδακτική ώρα, δηλαδή 40’ λεπτά (δείτε τη διάρκεια των τηλεδιδακτικών ωρών εδώ)
  4. Οι γονείς αναμένουν να τους υποδεχθεί ο καθηγητής ή η καθηγήτρια έναν – έναν.
  5. Οι γονείς εισέρχονται με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών τους.
  6. Ως αναγνωριστικό ταυτοποίησηςεναλλακτικά, θα τους ζητηθεί από τον καθηγητή ή την καθηγήτρια: α) για τους μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου: το mail που ο κηδεμόνας δήλωσε στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο my school ή το όνομα χρήστη (user name) του μαθητή/μαθήτριας στην e-class. β) για τους μαθητές/μαθήτριες της Β΄& Γ ΄Γυμνασίου: ή το mail που ο κηδεμόνας δήλωσε στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο my school, είτε ο Α.Μ. (Αριθμός Μητρώου) του μαθητή/μαθήτριας, ο οποίος αναγράφεται πάνω δεξιά στον έλεγχο επίδοσης του μαθητή (οι περυσινοί έλεγχοι απεστάλησαν ηλεκτρονικώς), είτε το όνομα χρήστη (user name) του μαθητή/μαθήτριας στην e-class.
  7. Η πρόοδος της συζήτησης με τους καθηγητές/καθηγήτριες θα εξαρτάται από τον αριθμό των αναμενόντων γονέων – κηδεμόνων. Γι’ αυτό σε περίπτωση που δεν επαρκέσει ο χρόνος για όλους τους αναμένοντες γονείς, θα επανέλθουν την επόμενη φορά. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα γίνουν δεκτοί από τους καθηγητές/καθηγήτριες μόνο όσοι δεν συνομίλησαν με τους καθηγητές/καθηγήτριες την προηγούμενη φορά.
 • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2020 – 2021

         Ενημερωθείτε εδώ

         Έντυπο Δήλωσης εδώ

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων, καθώς και τους γονείς & κηδεμόνες, ότι, με Απόφαση της Δημόσιας Αρχής, αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου μας, όπως και των υπολοίπων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας μας (πλην Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και σχολείων Ειδικής Αγωγής όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης), από τη Δευτέρα 9/11/2020Για όσο διάστημα απαιτηθεί, οι μαθητές μας θα παρακολουθούν μαθήματα, μέσω τηλεκπαίδευσης (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

  Το ψηφιακό πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης έχει, ήδη, αναρτηθεί στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και αντιστοιχεί στο ημερήσιο πρόγραμμα φυσικής παρουσίας στο σχολείο. Οι τηλεδιδακτικές ώρες θα διαρκούν 35΄λεπτά και θα παρεμβάλλονται, ενδιάμεσα, διαλείμματα των 10΄λεπτών. Ώρα έναρξης μαθημάτων: 08:15 π.μ. και λήξης: 13:20 μ.μ. Οι μαθητές εισέρχονται στην ψηφιακή αίθουσα των καθηγητών τους κάνοντας, απλώς, κλικ πάνω στο όνομα του καθηγητή τους για την αντίστοιχη ώρα του μαθήματος, όπως ακριβώς εμφανίζεται στο πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης. Η παρουσία όλων των μαθητριών και μαθητών είναι υποχρεωτική, γι’ αυτό και θα καταγράφονται, καθημερινώς, οι απουσίες. Επίσης, όσοι εκ των μαθητών/μαθητριών δεν έχουν εγγραφεί, ακόμη, στα μαθήματα των καθηγητών/καθηγητριών  (Γυμνασίου Βουλιαγμένης) στην Ηλεκτρονική Τάξη (https://eclass.sch.gr/), καλούνται να το πράξουν άμεσα, χρησιμοποιώντας το user name και το password, που εξέδωσαν με την εγγραφή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της e – class (ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ).

 

 • Την Τρίτη, 27/10/2020, θα πραγματοποιηθεί σχολική εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, από 08:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. Οι μαθήτριες/μαθητές, αφού προσέλθουν, φορώντας τη μάσκα τους, στις 08:15 π.μ. στο σχολείο από τις προκαθορισμένες θύρες εισόδου, θα παρακολουθήσουν, εντός των τμημάτων τους, ένα σύντομο ιστορικό αφιέρωμα. Θα προηγηθεί ο ορισμός σημαιοφόρου και παραστατών, στο χώρο της κεντρικής εισόδου, ενώπιον των προέδρων των πενταμελών συμβουλίων των τμημάτων, καθώς και περιορισμένου αριθμού καθηγητών. Μετά τη λήξη του επετειακού αφιερώματος, εντός των τμημάτων, θα απονεμηθούν τα αριστεία και βραβεία προόδου και οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο, με ευθύνη των γονεων – κηδεμόνων τους, στις 10:30 π.μ.

  Σας ενημερώνουμε ότι, με Απόφαση του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων με σημαιοφόρους και παραστάτες, ούτε στη δοξολογία, λόγω περιορισμένου χώρου,  ούτε στην τελετή κατάθεσης στεφάνων, λόγω της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να διαφυλαχθεί η μαθητική κοινότητα. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση.

  Επισυνάπτουμε την Απόφαση του Δήμου εδώ

 

 • Την Τρίτη, 20/10/2020, θα λάβει χώρα, από ώρα 13:30 – 14:30 μ.μ. διαδικτυακή ενημέρωση των γονέων /κηδεμόνων των μαθητών/μαθητριών της Α΄Τάξης σχετικά με θέματα φοίτησης των παιδιών τους. Οι γονείς/κηδεμόνες θα εισέλθουν στην πλατφόρμα cisco webex meetings με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών τους. Επίσης, για λόγους τεχνικής ομαλότητος και προκειμένουν να αποφευχθεί υπερφόρτωση του συστήματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης, θα έχουν απενεργοποιημένα μικρόφωνα και κάμερες. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λάβουν το λόγο, αφού υψώσουν χέρι (υπάρχει σχετική ψηφιακή δυνατότητα κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο όνομά τους) ή να χρησιμοποιήσουν το chat για την υποβολή τυχόν ερωτήσεων. Προκειμένου να συμμετάσχετε κάνετε κλικ εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2020 – 2021, θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα, 1/09/2020 έως και την Παρασκευή 11/09/2020. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.

 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2020 – 2021, θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα, 1/09/2020 έως και την Παρασκευή 11/09/2020. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

 • Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020. Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

 

 

 

 • Δωρεάν υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (15 ημερών) για παιδιά Ε-ΣΤ Δημοτικού και Γυμνασίου. Κάντε, τώρα, δωρεάν εγγραφή στο www.brainy.gr   

 

 • Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας  για τις επόμενες 14 ημέρες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 11/03/2020 έως και Τρίτη 24/03/2020.

 

 

 • Την Πέμπτη, 6/02/2020, θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Α Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης και από ώρα 11:30 – 13:30π.μ. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί τετράωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ..

 

 • Την Πέμπτη, 30/01/2020, τιμώντας την εορτή των «Τριών Ιεραρχών», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Βουλιαγμένης θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια, από την τρίτη ώρα διδασκαλίας, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα του ημερησίου Ωρολογίου Προγράμματος.

 

 • Την Παρασκευή, 24/01/2020, θα πραγματοποιηθεί 4ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ.. Κατόπιν, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, λόγω διεξαγωγής της Παιδαγωγικής Συνεδρίασης Α Τετραμήνου από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

 

 • Στο πλαίσιο του Προγράμματος εκπαιδευτικών συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, την Πέμπτη, 23/01/2020, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κλειστό Γήπεδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης. Την μετακίνηση των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης αναλαμβάνει ο Δήμος Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης. Ώρα αναχώρησης: 10:00 π.μ. – Ώρα επιστροφής: 13:15 μ.μ.. Τα μαθήματα του Ωρολογίου Προγράμματος (της Πέμπτης, 23/01/2020) θα διεξαχθούν κανονικά μέχρι στις 10:00 π.μ..

 

 • Τη Δευτέρα, 23/12/2019, τις δύο πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, ενόψει της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Μαθήματα θα γίνουν μέχρι στις 12:30 π.μ. και κατόπιν οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Επανέναρξη μαθημάτων θα γίνει μετά το πέρας των χριστουγεννιάτικων διακοπών, την Τετάρτη 8/01/2020.

 

 

 • Την Τρίτη, 19/11/2019, τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης δεν θα λειτουργήσουν, λόγω συμμετοχής των καθηγητών στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

 

 • Την Παρασκευή, 15/11/2019, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, τιμώντας τη μνήμη των φοιτητών του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973 που εξεγέρθηκαν εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος των συνταγματαρχών, προγραμμάτισε εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από τις 09:00 – 10:30 π.μ.. Για το λόγο αυτό δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αυτήν την ημέρα. Ως εκ τούτου, προσκαλούνται οι μαθήτριες, μαθητές και οι γονείς – κηδεμόνες τους να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως στις 08:40 π.μ., προκειμένου να παρακολουθήσουν το τιμητικό αφιέρωμα των συμμαθητών τους προς τους φοιτητές εκείνης της εποχής του Νοέμβρη του 1973. Στις 10:30 π.μ. όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 • Την Παρασκευή, 25/10/2019 και ώρα 09:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η επετειακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως 08:45 π.μ. και θα αποχωρήσουν, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, στις 10:20 π.μ. Επίσης, ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ήτοι τη Δευτέρα, 28/10/2019, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, θα προσέλθουν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (έναντι Ασκληπιείου Νοσηλευτικού Ιδρύματος), στις 10:00 π.μ., για την πανηγυρική δοξολογία. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν, θα συναντηθούν με τον συνοδό καθηγητή στις 10:30 π.μ. στο σημείο της παρέλασης, επί της παραλιακής Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα και στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στη διαγραμμισμένη θέση νούμερο 14, όπως φαίνεται και στον χάρτη (κάντε κλικ στο σύνδεσμο: ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019). Από τον χώρο της παρέλασης θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

 • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2019 του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης    εδώ    και  εδώ

 

 

 

 • Την Πέμπτη, 10/10/2019, θα πραγματοποιηθεί 5ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 12:30 μ.μ.. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Κατόπιν, στις 12:30 π.μ., θα λάβει χώρα συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Συλλόγου Διδασκόντων, όπου θα ενημερωθούν σχετικά πάνω σε θέματα φοίτησης των μαθητών, καθώς και σε εν γένει λειτουργικά ζητήματα του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

 

 • Τη Δευτέρα, 30/09/2019, στο πλαίσιο οργάνωσης αθλητικών δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, εκτός εάν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, μαζί με τους καθηγητές τους, θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης («Δόξα»), για να υλοποιήσουν, εντός του σχολικού ωραρίου, τις προγραμματισμένες, από το Σύλλογο Διδασκόντων, αθλητικές δραστηριότητες. Η επιστροφή στο σχολείο θα γίνει στις 12:30 π.μ. και οι μαθητές – μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

Προγραμματισμός λειτουργίας Γυμνασίου Βουλιαγμένης από Τετάρτη 11/09/2019 έως και Παρασκευή 13/09/201

 

Τετάρτη 11/09/2019

08:30 π.μ. – 08:45:Προσέλευση μαθητών στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

09:00 π.μ. – 09:30 π.μ.:  Τέλεση Μικρού Αγιασμού, ομιλίες επισήμων.

09:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών, από το χώρο του Σχολείου, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

Πέμπτη 12/09/2019

08:15 π.μ.: Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη και κατανομή στα Τμήματα των Τάξεών τους. Κατόπιν, παραλαβή των σχολικών βιβλίων, τα οποία θα τοποθετήσουν για μεταφορά μέσα σε σακούλες αντοχής, τις οποίες μερίμνησε ο Σύλλογος Διδασκόντων να προμηθευτεί το Σχολείο, για την ασφαλή μεταφορά των σχολικών εγχειριδίων από τους μαθητές.

11:00 π.μ.: Αποχώρηση των μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

Παρασκευή 13/09/2019

08:15 π.μ.:Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη. Στη συνέχεια, οι μαθητές, θα παρακολουθήσουν τρίωρο πρόγραμμα διδασκαλίας και γι’ αυτό να έχουν μαζί τους, μόνο, ένα στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος) και ένα τετράδιο.

10:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 4. Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.
 5. Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.
 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018 – 2019

 • Θερινή Εφημερία Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα εφημερεύει, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2019, κάθε Τρίτη και από ώρα 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 4. Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.
 5. Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.
 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 • Ημερομήνιες Κατανομής Μαθητών/τριών μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής στο e-eggrafes

  Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ1/88744/Δ2/3-6-2019 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σας ενημερώνουμε ότι η κατανομή των μαθητών/τριών από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές θα γίνει από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Η αλλαγή στις ημερομηνίες οφείλεται σε τεχνικούς περιορισμούς.

   Εκ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε.

  Τμήμα Β΄  – Μαθητικής Μέριμνας, Σχολικής Ζωής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

 

 

 

 • Εκδόθηκαν, μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool, οι τελικοί βαθμοί επίδοσης των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Για τους μαθητές που είναι ανεξεταστέοι, αναρτήθηκε στην είσοδο του Σχολείου πρόγραμμα υποστηρικτικής – ενισχυτικής διδασκαλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 – 2018

 

 

 

 

 • Δείτε εδώ το πρόγραμμα γραπτών προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2018

 

 

 

 • Ενημερωθείτε εδώ για το τι ισχύει, πλέον, όσον αφορά στις απουσίες των μαθητών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

 • Διαβάστε εδώ το νέο Φ.Ε.Κ. που αφορά σε θέματα φοίτησης, εγγραφών, μετεγγραφών, απουσιών και οργάνωσης της σχολικής ζωής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

 • Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δημοσιεύθηκαν οι σχετικές υπουργικές Αποφάσεις στο ΦΕΚ

 

 • Ενημερωθείτε εδώγια τα παιδιά σας, πάνω σε θέματα ατομικής συμβουλευτικής, σταδιοδρομίας, λήψης επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων.

 

 

 

 

 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Να συμπληρωθεί η φόρμα στοιχείων επικοινωνίας απ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και να επιστραφεί στο σχολείο, μέχρι την Τετάρτη 20/09/2017).
 • Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄Γυμνασίου μπορούν να «κατεβάσουν» το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή, για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής από εδώ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΦΕΚ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΕΚ

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

 

 

Αφήστε μια απάντηση