ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΔΔΕ ΑΝ.ΑΤΤ.)

"Η γνώση είναι δύναμη", Sir Francis Bacon

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΔΔΕ ΑΝ.ΑΤΤ.)

ΜΑΘΗΤΕΣ

αφήστε ένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

 • Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020. Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

 

 

 

 • Δωρεάν υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (15 ημερών) για παιδιά Ε-ΣΤ Δημοτικού και Γυμνασίου. Κάντε, τώρα, δωρεάν εγγραφή στο www.brainy.gr   

 

 • Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας  για τις επόμενες 14 ημέρες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 11/03/2020 έως και Τρίτη 24/03/2020.

 

 

 • Την Πέμπτη, 6/02/2020, θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Α Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης και από ώρα 11:30 – 13:30π.μ. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί τετράωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ..

 

 • Την Πέμπτη, 30/01/2020, τιμώντας την εορτή των «Τριών Ιεραρχών», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Βουλιαγμένης θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια, από την τρίτη ώρα διδασκαλίας, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα του ημερησίου Ωρολογίου Προγράμματος.

 

 • Την Παρασκευή, 24/01/2020, θα πραγματοποιηθεί 4ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ.. Κατόπιν, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, λόγω διεξαγωγής της Παιδαγωγικής Συνεδρίασης Α Τετραμήνου από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

 

 • Στο πλαίσιο του Προγράμματος εκπαιδευτικών συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, την Πέμπτη, 23/01/2020, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κλειστό Γήπεδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης. Την μετακίνηση των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης αναλαμβάνει ο Δήμος Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης. Ώρα αναχώρησης: 10:00 π.μ. – Ώρα επιστροφής: 13:15 μ.μ.. Τα μαθήματα του Ωρολογίου Προγράμματος (της Πέμπτης, 23/01/2020) θα διεξαχθούν κανονικά μέχρι στις 10:00 π.μ..

 

 • Τη Δευτέρα, 23/12/2019, τις δύο πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, ενόψει της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Μαθήματα θα γίνουν μέχρι στις 12:30 π.μ. και κατόπιν οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Επανέναρξη μαθημάτων θα γίνει μετά το πέρας των χριστουγεννιάτικων διακοπών, την Τετάρτη 8/01/2020.

 

 

 • Την Τρίτη, 19/11/2019, τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης δεν θα λειτουργήσουν, λόγω συμμετοχής των καθηγητών στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

 

 • Την Παρασκευή, 15/11/2019, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, τιμώντας τη μνήμη των φοιτητών του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973 που εξεγέρθηκαν εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος των συνταγματαρχών, προγραμμάτισε εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από τις 09:00 – 10:30 π.μ.. Για το λόγο αυτό δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αυτήν την ημέρα. Ως εκ τούτου, προσκαλούνται οι μαθήτριες, μαθητές και οι γονείς – κηδεμόνες τους να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως στις 08:40 π.μ., προκειμένου να παρακολουθήσουν το τιμητικό αφιέρωμα των συμμαθητών τους προς τους φοιτητές εκείνης της εποχής του Νοέμβρη του 1973. Στις 10:30 π.μ. όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 • Την Παρασκευή, 25/10/2019 και ώρα 09:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η επετειακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως 08:45 π.μ. και θα αποχωρήσουν, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, στις 10:20 π.μ. Επίσης, ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ήτοι τη Δευτέρα, 28/10/2019, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, θα προσέλθουν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (έναντι Ασκληπιείου Νοσηλευτικού Ιδρύματος), στις 10:00 π.μ., για την πανηγυρική δοξολογία. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν, θα συναντηθούν με τον συνοδό καθηγητή στις 10:30 π.μ. στο σημείο της παρέλασης, επί της παραλιακής Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα και στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στη διαγραμμισμένη θέση νούμερο 14, όπως φαίνεται και στον χάρτη (κάντε κλικ στο σύνδεσμο: ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019). Από τον χώρο της παρέλασης θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

 • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2019 του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης    εδώ    και  εδώ

 

 

 

 • Την Πέμπτη, 10/10/2019, θα πραγματοποιηθεί 5ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 12:30 μ.μ.. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Κατόπιν, στις 12:30 π.μ., θα λάβει χώρα συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Συλλόγου Διδασκόντων, όπου θα ενημερωθούν σχετικά πάνω σε θέματα φοίτησης των μαθητών, καθώς και σε εν γένει λειτουργικά ζητήματα του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

 

 • Τη Δευτέρα, 30/09/2019, στο πλαίσιο οργάνωσης αθλητικών δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, εκτός εάν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, μαζί με τους καθηγητές τους, θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης («Δόξα»), για να υλοποιήσουν, εντός του σχολικού ωραρίου, τις προγραμματισμένες, από το Σύλλογο Διδασκόντων, αθλητικές δραστηριότητες. Η επιστροφή στο σχολείο θα γίνει στις 12:30 π.μ. και οι μαθητές – μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

Προγραμματισμός λειτουργίας Γυμνασίου Βουλιαγμένης από Τετάρτη 11/09/2019 έως και Παρασκευή 13/09/201

 

Τετάρτη 11/09/2019

08:30 π.μ. – 08:45:Προσέλευση μαθητών στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

09:00 π.μ. – 09:30 π.μ.:  Τέλεση Μικρού Αγιασμού, ομιλίες επισήμων.

09:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών, από το χώρο του Σχολείου, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

Πέμπτη 12/09/2019

08:15 π.μ.: Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη και κατανομή στα Τμήματα των Τάξεών τους. Κατόπιν, παραλαβή των σχολικών βιβλίων, τα οποία θα τοποθετήσουν για μεταφορά μέσα σε σακούλες αντοχής, τις οποίες μερίμνησε ο Σύλλογος Διδασκόντων να προμηθευτεί το Σχολείο, για την ασφαλή μεταφορά των σχολικών εγχειριδίων από τους μαθητές.

11:00 π.μ.: Αποχώρηση των μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

Παρασκευή 13/09/2019

08:15 π.μ.:Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη. Στη συνέχεια, οι μαθητές, θα παρακολουθήσουν τρίωρο πρόγραμμα διδασκαλίας και γι’ αυτό να έχουν μαζί τους, μόνο, ένα στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος) και ένα τετράδιο.

10:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 4. Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.
 5. Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.
 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018 – 2019

 • Θερινή Εφημερία Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα εφημερεύει, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2019, κάθε Τρίτη και από ώρα 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 4. Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.
 5. Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.
 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 3. Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 • Ημερομήνιες Κατανομής Μαθητών/τριών μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής στο e-eggrafes

  Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ1/88744/Δ2/3-6-2019 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σας ενημερώνουμε ότι η κατανομή των μαθητών/τριών από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές θα γίνει από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Η αλλαγή στις ημερομηνίες οφείλεται σε τεχνικούς περιορισμούς.

   Εκ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε.

  Τμήμα Β΄  – Μαθητικής Μέριμνας, Σχολικής Ζωής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

 

 

 

 • Εκδόθηκαν, μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool, οι τελικοί βαθμοί επίδοσης των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Για τους μαθητές που είναι ανεξεταστέοι, αναρτήθηκε στην είσοδο του Σχολείου πρόγραμμα υποστηρικτικής – ενισχυτικής διδασκαλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 – 2018

 

 

 

 

 • Δείτε εδώ το πρόγραμμα γραπτών προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2018

 

 

 

 • Ενημερωθείτε εδώ για το τι ισχύει, πλέον, όσον αφορά στις απουσίες των μαθητών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

 • Διαβάστε εδώ το νέο Φ.Ε.Κ. που αφορά σε θέματα φοίτησης, εγγραφών, μετεγγραφών, απουσιών και οργάνωσης της σχολικής ζωής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

 • Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δημοσιεύθηκαν οι σχετικές υπουργικές Αποφάσεις στο ΦΕΚ

 

 • Ενημερωθείτε εδώγια τα παιδιά σας, πάνω σε θέματα ατομικής συμβουλευτικής, σταδιοδρομίας, λήψης επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων.

 

 

 

 

 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Να συμπληρωθεί η φόρμα στοιχείων επικοινωνίας απ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και να επιστραφεί στο σχολείο, μέχρι την Τετάρτη 20/09/2017).
 • Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄Γυμνασίου μπορούν να «κατεβάσουν» το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή, για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής από εδώ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΦΕΚ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΕΚ

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

 

Αφήστε μια απάντηση