ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δ.Δ.Ε. ΑΝ.ΑΤΤ.)

"Η γνώση είναι δύναμη", Sir Francis Bacon

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δ.Δ.Ε. ΑΝ.ΑΤΤ.)

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

αφήστε ένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021 – 2022

 

 

 

 

 

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 10/01/2022 στο Κ.Υ Βάρης θα διενεργούνται 40 Rapid test με ραντεβού σε ξεχωριστή λίστα για τις σχολικές μονάδες από της  9:00 έως της 2:00. 

 

 

 

 • Οι μαθητές (εμβολιασμένοι + ανεμβολίαστοι) και οι εμβολιασμένοι καθηγητές, την πρώτη εβδομάδα (10/01 – 14/01/2022) θα κάνουμε 3 self – test, τα οποία υποχρεούμαστε να δηλώσουμε στο edupass. Το πρώτο, την Κυριακή(9/01/2022) για Δευτέρα. Το δεύτερο, τη Δευτέρα (10/01/2022) για Τρίτη και το τρίτο, την Πέμπτη (13/01/2022) για Παρασκευή. Από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα κάνουμε 2. Το πρώτο κάθε Δευτέρα για Τρίτη και το δεύτερο κάθε Πέμπτη για Παρασκευή.
 • Από  Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου θα μπορούν οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, να προμηθεύονται πέντε δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία.
 • Κανείς τρίτος δεν εισέρχεται στο χώρο του σχολείου χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού και αφού προηγουμένως δηλώσει στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ το αρνητικό αποτέλεσμα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (COVID 19 Ag Rapid test).

 

 

 

 

 

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από 1/11/2021 στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ θα πρέπει να δηλώνονται, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα πιστοποιητικά νόσησης, καθώς και self tests, rapid tests, PCR, εκπαιδευτικών, μαθητών, μαθητριών και των επισκεπτών (τρίτων προσώπων), οι οποίοι θέλουν να προγραμματίσουν ραντεβού με φυσική παρουσία στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης. Η σχολική κάρτα των μαθητών θα εκδίδεται, πλέον, από τον ιστότοπο https://edupass.gov.gr/

 

 

 

 • Η ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων θα γίνεται, μέχρι νεωτέρας, διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex meetings, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.  Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους, επιλέγουν από το μενού της ιστοσελίδας μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, κάνουν κλικ πάνω στο όνομα του/της καθηγητή/καθηγήτριας και εισέρχονται αυτόματα στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής, μέχρι να τους αποδεχθεί ο/η καθηγητής/καθηγήτρια.

 

 

 

 • Πρόσβαση τρίτων προσώπων στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης (πλην καθηγητών/καθηγητριών και μαθητών/μαθητριών) επιτρέπεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test τελευταίων 48 ωρών.

  Η Δ/νση του Γ/Σ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

 

 

 

 • Όσοι/Όσες μαθητές/μαθήτριες της Α΄Γυμνασίου έχετε εγγραφεί, ήδη, στο Π.Σ.Δ. και έχετε ενεργό λογαριασμό, δεν χρειάζεται να αποκτήσετε νέο. Ισχύει το user name & password που εκδόσατε στο Δημοτικό. Εάν, όμως, δεν έχετε, τότε καλείστε να εγγραφείτε στο Π.Σ.Δ. το συντομότερο δυνατό

 

 

 

 

 

 

 • Οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου, καθώς και όσοι/όσες μαθητές/μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου δεν έχουν εγγραφεί στο Π.Σ.Δ. (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) και, κατά συνέπεια, δεν διαθέτουν λογαριασμό (user name & password), παρακαλούνται όπως πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, το αργότερο, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021. Η εγγραφή αυτή απαιτείται, ώστε να έχουν πρόσβαση οι μαθητές και οι μαθήτριες στην ηλεκτρονική τάξη (e-class), καθώς και να επιτρέπεται η παρακολούθηση  τηλεμαθημάτων, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex meetings, εφόσον παραστεί ανάγκη, λόγω τυχόν δυσμενών υγειονομικών συνθηκών ή εξαιτίας άλλου έκτακτου και απρόβλεπτου γεγονότος. Επειδή για την εγγραφή τους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου εγγραφής τους στο σχολείο (Α.Μ.), αυτός θα τους γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικώς. Γι’ αυτόν το λόγο, οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου πρέπει (από Δευτέρα 13/09/2021 έως Παρασκευή 17/09/2021), αφού συμπληρώσουν το έντυπο  ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ (ένα από τα ζητούμενα στοιχεία είναι το email του γονέα – κηδεμόνα), στη συνέχεια να το αποστείλουν στο mail του σχολείου mail@gym-vouliag.att.sch.gr και θα λάβουν τον Αριθμό Μητρώου εγγραφής του παιδιού τους. Τέλος, η ίδια διαδικασία ισχύει και για όσους/όσες μαθητές/μαθήτριες των τάξεων Β΄& Γ΄ Γυμνασίου δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και οι γονείς – κηδεμόνες τους δεν έχουν δηλώσει e-mail επικοινωνίας.

          Επισήμανση: Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου (Α.Μ.) για μαθητές/μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης (που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Π.Σ.Δ.) γίνεται από τους περσινούς ελέγχους επίδοσης. Ο Α.Μ. αναγράφεται πάνω δεξιά στον έλεγχο επίδοσης.

 

 

 

 

                                                                                                                               ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020 – 2021

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, «τρέχει» η προθεσμία εγγραφής των αποφοίτων της Γ Γυμνασίου σε Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της εφαρμογής e-eggrafes είτε μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Δικαιολόγηση απουσιών μαθητών που συνοικούν με άτομα ευπαθών ομάδων: Διαβάστε εδώΤα δικαιολογητικά και η διαδικασία στα άρθρα 2 και 3 του ΦΕΚ εδώ

 

 • Κατ’ επανάληψη έχουμε ενημερώσει, ότι σε περίπτωση δυσλειτουργίας του Π.Σ.Δ. (Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου) δεν λειτουργούν και τα ιστολόγια των σχολείων. Ως Σύλλογος Διδασκόντων έχουμε προνοήσει, σε τέτοιες περιπτώσεις, να εισέρχονται οι μαθητές και οι μαθήτριες στις ψηφιακές αίθουσες των καθηγητών/καθηγητριών από τον εναλλακτικό ιστότοπο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ και ειδκότερα από εδώ

 

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Κακαβά Μαργαρίτα, κλ. ΠΕ04.02 (Χημικός) θα διδάξει, τη Δεύτερα, 8/03/2021, για τελευταία φορά, επειδή  διορίστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Συνεπώς, μέχρι αντικαταστάσεώς της από άλλο συνάδελφο, δεν θα διεξάγεται η διδασκαλία του μαθήματος της Χημείας

 

 • Ενημερώνουμε ότι από Τρίτη (23/02/2021) και εξής οι μαθητές/ μαθήτριες, που συμμετέχουν στην παρακολούθηση μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μέσω της πλατφόρμας webex meetings, θα μπορούν να παρακολουθούν και το μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, όπως έχει οριστεί στο σχετικό πρόγραμμα και είναι αναρτημένο στο μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι σε περίπτωση δυσλειτουργίας της ιστοσελίδας του σχολείου, υπάρχει δυνατότητα να εισέρχεστε στις ψηφιακές αίθουσες της Ενισχυτικής από εδώ

 

 • Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 16/02/2021 ενεργοποιείται, ξανά, η τηλενημέρωση γονεών & κηδεμόνων, μέσω της πλατφόρμας webex meetings, με βάση το αναρτημένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, στο μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

 

 • Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες ότι, σήμερα, Παρασκευή (12/02/2021), απεστάλησαν στα προσωπικά σας e – mail οι έλεγχοι επίδοσης των παιδιών σας για το Α τετράμηνο. Εάν κάποιος δεν έχει λάβει έλεγχο επίδοσης, να επικοινωνήσει με τη Δ/νση του σχολείου είτε τηλεφωνικώς, είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.

 

 • Σας ανακοινώνουμε ότι αναστέλλεται η ενισχυτική διδασκαλία στο μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ από Πέμπτη 11/02/2021 και μέχρι τοποθέτησης άλλου καθηγητή από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής, επειδή συνέβη υπηρεσιακή μεταβολή στην μέχρι τώρα διδάσκουσα. Ως εκ τούτου, αφαιρούνται, προς το παρόν, από το μενού: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ οι ώρες που αντιστοιχούσαν στο μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τους μαθητές/μαθήτριες, καθώς και τους γονείς – κηδεμόνες αυτών, ότι από την Πέμπτη (11/02/2021) έως και Παρασκευή (26/02/2021) το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, όπως και οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους μέσω της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ). Για το πρόγραμμα των μαθημάτων ισχύει το ήδη αναρτημένο στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Στην περίπτωση, δε, που ήθελε προκύψει απρόβλεπτη τεχνική δυσλειτουργία στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα ψηφιακά μαθήματα μέσω της ιστοσελίδας μας, τότε, εναλλακτικά, μπορείτε να εισέρχεστε στις ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας από τον ιστότοπο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, κάνοντας κλικ εδώ. Όσον αφορά στην τηλενημέρωση γονέων – κηδεμόνων μέσω της πλατφόρμας webex meetings, αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

 • Στην περίπτωση, κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η διαδικτυακή σας συμμετοχή στα μαθήματα ενισχυτικής μέσω του ιστολογίου του σχολείου μας, λόγω απρόοπτου τεχνικού προβλήματος στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, τότε μπορείτε, εναλλακτικά, να κάνετε χρήση του ιστότοπου ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ εδώ

 

 • Ενημερώνουμε τους μαθητές/μαθήτριες, που υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας, ότι αυτά θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας webex meetings. Έναρξη, από αύριο Παρασκευή 5/02/2021. Για τη χρονική διάρκεια των διδακτικών ωρών, τα διαλείμματα, τα ονόματα των καθηγητών, καθώς και τους συνδέσμους των μαθημάτων, θα ενημερώνονται από το μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της ιστοσελίδας μας.

 

 • Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, ότι αναστέλλεται η τηλενημέρωση από τους/τις καθηγητές/καθηγήτριες για το μήνα Φεβρουάριο, λόγω συσσωρευμένου διοικητικού έργου με την επαναλειτουργία, δια ζώσης, του σχολείου μας. Εάν λόγος σοβαρός επιβάλλει την αυτοπρόσωπη παρουσία γονέα – κηδεμόνα στο σχολείο, δύναται να προγραμματιστεί ραντεβού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στη Δ/νση του σχολείου.

 

 

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών μας, ότι από Τρίτη, 1/12/2020, αρχίζει τηλενημέρωση, μέσω της πλατφόρμας cisco webex meetings,  όσον αφορά στην επίδοση των παιδιών τους (επισυνάπτεται έγγραφο σχετικό με ημέρες και ώρες εδώ). Η εξ αποστάσεως ενημέρωση θα πραγματοποιείται μόνο σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας του σχολείου μας και υπό την τήρηση αυστηρών προϋποθέσεων:
  1. Οι γονείς εισέρχονται στην πλατφόρμα webex meetings, αφού αναζητήσουν το όνομα του καθηγητή ή της καθηγήτριας που τους ενδιαφέρει είτε από το ψηφιακό πρόγραμμα στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του ιστολογίου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, είτε από το ιστολόγιο ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, όπου για λόγους ασφαλείας έχει αντιγραφεί το ψηφιακό πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας.
  2. Εντοπίζουν το όνομα του καθηγητή ή της καθηγήτριας και κάνουν κλικ, πατώντας στο όνομα που τους ενδιαφέρει.
  3. Η τηλενημέρωση εκτείνεται χρονικά τόσο, όσο διαρκεί μία τηλεδιδακτική ώρα, δηλαδή 40’ λεπτά (δείτε τη διάρκεια των τηλεδιδακτικών ωρών εδώ)
  4. Οι γονείς αναμένουν να τους υποδεχθεί ο καθηγητής ή η καθηγήτρια έναν – έναν.
  5. Οι γονείς εισέρχονται με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών τους.
  6. Ως αναγνωριστικό ταυτοποίησηςεναλλακτικά, θα τους ζητηθεί από τον καθηγητή ή την καθηγήτρια: α) για τους μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου: το mail που ο κηδεμόνας δήλωσε στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο my school ή το όνομα χρήστη (user name) του μαθητή/μαθήτριας στην e-class. β) για τους μαθητές/μαθήτριες της Β΄& Γ ΄Γυμνασίου: ή το mail που ο κηδεμόνας δήλωσε στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο my school, είτε ο Α.Μ. (Αριθμός Μητρώου) του μαθητή/μαθήτριας, ο οποίος αναγράφεται πάνω δεξιά στον έλεγχο επίδοσης του μαθητή (οι περυσινοί έλεγχοι απεστάλησαν ηλεκτρονικώς), είτε το όνομα χρήστη (user name) του μαθητή/μαθήτριας στην e-class.
  7. Η πρόοδος της συζήτησης με τους καθηγητές/καθηγήτριες θα εξαρτάται από τον αριθμό των αναμενόντων γονέων – κηδεμόνων. Γι’ αυτό σε περίπτωση που δεν επαρκέσει ο χρόνος για όλους τους αναμένοντες γονείς, θα επανέλθουν την επόμενη φορά. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα γίνουν δεκτοί από τους καθηγητές/καθηγήτριες μόνο όσοι δεν συνομίλησαν με τους καθηγητές/καθηγήτριες την προηγούμενη φορά.

 

 • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2020 – 2021

         Ενημερωθείτε εδώ

         Έντυπο Δήλωσης εδώ

 

 • Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης ενημερώνει τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων, καθώς και τους γονείς & κηδεμόνες, ότι, με Απόφαση της Δημόσιας Αρχής, αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου μας, όπως και των υπολοίπων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας μας (πλην Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και σχολείων Ειδικής Αγωγής όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης), από τη Δευτέρα 9/11/2020Για όσο διάστημα απαιτηθεί, οι μαθητές μας θα παρακολουθούν μαθήματα, μέσω τηλεκπαίδευσης (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

  Το ψηφιακό πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης έχει, ήδη, αναρτηθεί στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και αντιστοιχεί στο ημερήσιο πρόγραμμα φυσικής παρουσίας στο σχολείο. Οι τηλεδιδακτικές ώρες θα διαρκούν 35΄λεπτά και θα παρεμβάλλονται, ενδιάμεσα, διαλείμματα των 10΄λεπτών. Ώρα έναρξης μαθημάτων: 08:15 π.μ. και λήξης: 13:20 μ.μ. Οι μαθητές εισέρχονται στην ψηφιακή αίθουσα των καθηγητών τους κάνοντας, απλώς, κλικ πάνω στο όνομα του καθηγητή τους για την αντίστοιχη ώρα του μαθήματος, όπως ακριβώς εμφανίζεται στο πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης. Η παρουσία όλων των μαθητριών και μαθητών είναι υποχρεωτική, γι’ αυτό και θα καταγράφονται, καθημερινώς, οι απουσίες. Επίσης, όσοι εκ των μαθητών/μαθητριών δεν έχουν εγγραφεί, ακόμη, στα μαθήματα των καθηγητών/καθηγητριών  (Γυμνασίου Βουλιαγμένης) στην Ηλεκτρονική Τάξη (https://eclass.sch.gr/), καλούνται να το πράξουν άμεσα, χρησιμοποιώντας το user name και το password, που εξέδωσαν με την εγγραφή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της e – class (ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ).

 

 • Την Τρίτη, 27/10/2020, θα πραγματοποιηθεί σχολική εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, από 08:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. Οι μαθήτριες/μαθητές, αφού προσέλθουν, φορώντας τη μάσκα τους, στις 08:15 π.μ. στο σχολείο από τις προκαθορισμένες θύρες εισόδου, θα παρακολουθήσουν, εντός των τμημάτων τους, ένα σύντομο ιστορικό αφιέρωμα. Θα προηγηθεί ο ορισμός σημαιοφόρου και παραστατών, στο χώρο της κεντρικής εισόδου, ενώπιον των προέδρων των πενταμελών συμβουλίων των τμημάτων, καθώς και περιορισμένου αριθμού καθηγητών. Μετά τη λήξη του επετειακού αφιερώματος, εντός των τμημάτων, θα απονεμηθούν τα αριστεία και βραβεία προόδου και οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο, με ευθύνη των γονεων – κηδεμόνων τους, στις 10:30 π.μ.

  Σας ενημερώνουμε ότι, με Απόφαση του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων με σημαιοφόρους και παραστάτες, ούτε στη δοξολογία, λόγω περιορισμένου χώρου,  ούτε στην τελετή κατάθεσης στεφάνων, λόγω της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να διαφυλαχθεί η μαθητική κοινότητα. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση.

  Επισυνάπτουμε την Απόφαση του Δήμου εδώ

 

 • Την Τρίτη, 20/10/2020, θα λάβει χώρα, από ώρα 13:30 – 14:30 μ.μ. διαδικτυακή ενημέρωση των γονέων /κηδεμόνων των μαθητών/μαθητριών της Α΄Τάξης σχετικά με θέματα φοίτησης των παιδιών τους. Οι γονείς/κηδεμόνες θα εισέλθουν στην πλατφόρμα cisco webex meetings με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών τους. Επίσης, για λόγους τεχνικής ομαλότητος και προκειμένουν να αποφευχθεί υπερφόρτωση του συστήματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης, θα έχουν απενεργοποιημένα μικρόφωνα και κάμερες. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λάβουν το λόγο, αφού υψώσουν χέρι (υπάρχει σχετική ψηφιακή δυνατότητα κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο όνομά τους) ή να χρησιμοποιήσουν το chat για την υποβολή τυχόν ερωτήσεων. Προκειμένου να συμμετάσχετε κάνετε κλικ εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2020 – 2021, θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα, 1/09/2020 έως και την Παρασκευή 11/09/2020. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.

 • Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2020 – 2021, θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα, 1/09/2020 έως και την Παρασκευή 11/09/2020. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟ & VIDEO

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016/679 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΦΕΚ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4692/12. 06. 2020 (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ)

Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΦΕΚ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020. Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ο ΚΕΣΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Δωρεάν υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (15 ημερών) για παιδιά Ε-ΣΤ Δημοτικού και Γυμνασίου. Κάντε, τώρα, δωρεάν εγγραφή στο www.brainy.gr   

Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας  για τις επόμενες 14 ημέρες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 11/03/2020 έως και Τρίτη 24/03/2020.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ – ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Την Πέμπτη, 6/02/2020, θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Α Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης και από ώρα 11:30 – 13:30π.μ. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί τετράωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ..

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Την Πέμπτη, 30/01/2020, τιμώντας την εορτή των «Τριών Ιεραρχών», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Βουλιαγμένης θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια, από την τρίτη ώρα διδασκαλίας, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα του ημερησίου Ωρολογίου Προγράμματος.

Την Παρασκευή, 24/01/2020, θα πραγματοποιηθεί 4ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 11:30 π.μ.. Κατόπιν, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, λόγω διεξαγωγής της Παιδαγωγικής Συνεδρίασης Α Τετραμήνου από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος εκπαιδευτικών συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, την Πέμπτη, 23/01/2020, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κλειστό Γήπεδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης. Την μετακίνηση των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης αναλαμβάνει ο Δήμος Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης. Ώρα αναχώρησης: 10:00 π.μ. – Ώρα επιστροφής: 13:15 μ.μ.. Τα μαθήματα του Ωρολογίου Προγράμματος (της Πέμπτης, 23/01/2020) θα διεξαχθούν κανονικά μέχρι στις 10:00 π.μ..

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΜΑΔΡΙΤΗ

Τη Δευτέρα, 23/12/2019, τις δύο πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, ενόψει της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Μαθήματα θα γίνουν μέχρι στις 12:30 π.μ. και κατόπιν οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Επανέναρξη μαθημάτων θα γίνει μετά το πέρας των χριστουγεννιάτικων διακοπών, την Τετάρτη 8/01/2020.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2019 – 2020

Την Τρίτη, 19/11/2019, τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης δεν θα λειτουργήσουν, λόγω συμμετοχής των καθηγητών στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Την Παρασκευή, 15/11/2019, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, τιμώντας τη μνήμη των φοιτητών του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973 που εξεγέρθηκαν εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος των συνταγματαρχών, προγραμμάτισε εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από τις 09:00 – 10:30 π.μ.. Για το λόγο αυτό δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αυτήν την ημέρα. Ως εκ τούτου, προσκαλούνται οι μαθήτριες, μαθητές και οι γονείς – κηδεμόνες τους να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως στις 08:40 π.μ., προκειμένου να παρακολουθήσουν το τιμητικό αφιέρωμα των συμμαθητών τους προς τους φοιτητές εκείνης της εποχής του Νοέμβρη του 1973. Στις 10:30 π.μ. όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

Την Παρασκευή, 25/10/2019 και ώρα 09:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η επετειακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως 08:45 π.μ. και θα αποχωρήσουν, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, στις 10:20 π.μ. Επίσης, ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ήτοι τη Δευτέρα, 28/10/2019, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους, θα προσέλθουν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (έναντι Ασκληπιείου Νοσηλευτικού Ιδρύματος), στις 10:00 π.μ., για την πανηγυρική δοξολογία. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν, θα συναντηθούν με τον συνοδό καθηγητή στις 10:30 π.μ. στο σημείο της παρέλασης, επί της παραλιακής Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα και στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στη διαγραμμισμένη θέση νούμερο 14, όπως φαίνεται και στον χάρτη (κάντε κλικ στο σύνδεσμο: ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019). Από τον χώρο της παρέλασης θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2019 του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης    εδώ    και  εδώ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Την Πέμπτη, 10/10/2019, θα πραγματοποιηθεί 5ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι στις 12:30 μ.μ.. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Κατόπιν, στις 12:30 π.μ., θα λάβει χώρα συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Συλλόγου Διδασκόντων, όπου θα ενημερωθούν σχετικά πάνω σε θέματα φοίτησης των μαθητών, καθώς και σε εν γένει λειτουργικά ζητήματα του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Τη Δευτέρα, 30/09/2019, στο πλαίσιο οργάνωσης αθλητικών δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, εκτός εάν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, μαζί με τους καθηγητές τους, θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης («Δόξα»), για να υλοποιήσουν, εντός του σχολικού ωραρίου, τις προγραμματισμένες, από το Σύλλογο Διδασκόντων, αθλητικές δραστηριότητες. Η επιστροφή στο σχολείο θα γίνει στις 12:30 π.μ. και οι μαθητές – μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Προγραμματισμός λειτουργίας Γυμνασίου Βουλιαγμένης από Τετάρτη 11/09/2019 έως και Παρασκευή 13/09/201

Τετάρτη 11/09/2019

08:30 π.μ. – 08:45:Προσέλευση μαθητών στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

09:00 π.μ. – 09:30 π.μ.:  Τέλεση Μικρού Αγιασμού, ομιλίες επισήμων.

09:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών, από το χώρο του Σχολείου, με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

Πέμπτη 12/09/2019

08:15 π.μ.: Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη και κατανομή στα Τμήματα των Τάξεών τους. Κατόπιν, παραλαβή των σχολικών βιβλίων, τα οποία θα τοποθετήσουν για μεταφορά μέσα σε σακούλες αντοχής, τις οποίες μερίμνησε ο Σύλλογος Διδασκόντων να προμηθευτεί το Σχολείο, για την ασφαλή μεταφορά των σχολικών εγχειριδίων από τους μαθητές.

11:00 π.μ.: Αποχώρηση των μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

Παρασκευή 13/09/2019

08:15 π.μ.:Προσέλευση, αυστηρά, των μαθητών στο χώρο του Σχολείου για πρωινή σύναξη. Στη συνέχεια, οι μαθητές, θα παρακολουθήσουν τρίωρο πρόγραμμα διδασκαλίας και γι’ αυτό να έχουν μαζί τους, μόνο, ένα στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος) και ένα τετράδιο.

10:40 π.μ.:Αποχώρηση μαθητών από το χώρο του Σχολείου με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟ & VIDEO

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016/679 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΦΕΚ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΦΕΚ

Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.

Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2019

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018 – 2019

Θερινή Εφημερία Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα εφημερεύει, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2019, κάθε Τρίτη και από ώρα 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Εγγραφή μαθητών – μαθητριών στην Α’ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Στην περίπτωση αλλοδαπού μαθητή, πέραν των ανωτέρω 1,2,3 δικαιολογητικών, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε περίπτωση διαζυγίου, μαζί με τα υπ’ αριθμόν 1,2,3 δικαιολογητικά, θα προσκομιστεί στο σχολείο αντίγραφο Απόφασης της δικαστικής επιμέλειας.

Εγγραφή νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Β’ & Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

Οι εγγραφές των νέων μαθητών – μαθητριών που θα φοιτήσουν (από μετεγγραφές) για πρώτη φορά στην Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, για το διδακτικό έτος 2019 – 2020, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη, 3/09/2019 έως και την Τρίτη 10/09/2019. Οι γονείς – κηδεμόνες, που θα εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει, απαραιτήτως, να προσκομίσουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, COSMOTE σταθερή, ΕΥΔΑΠ ή πρόσφατο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας).

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο είτε από οικογενειακό γιατρό παθολόγο ή παιδίατρο, είτε από Δημόσια Υπηρεσία Υγείας. Το σχετικό έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα – κηδεμόνα με συμπληρωμένα όλα τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητά τηλέφωνα και των δύο γονέων, καθώς και e-mail. Το έντυπο της Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Ημερομήνιες Κατανομής Μαθητών/τριών μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής στο e-eggrafes

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ1/88744/Δ2/3-6-2019 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σας ενημερώνουμε ότι η κατανομή των μαθητών/τριών από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές θα γίνει από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Η αλλαγή στις ημερομηνίες οφείλεται σε τεχνικούς περιορισμούς.

 Εκ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε.

Τμήμα Β΄  – Μαθητικής Μέριμνας, Σχολικής Ζωής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Β ΦΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ e-eggrafes

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΕΛ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Β ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Εκδόθηκαν, μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool, οι τελικοί βαθμοί επίδοσης των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Για τους μαθητές που είναι ανεξεταστέοι, αναρτήθηκε στην είσοδο του Σχολείου πρόγραμμα υποστηρικτικής – ενισχυτικής διδασκαλίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η` ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ_ ΜΑΘΗΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΑΙΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΙΑΡΧΟΣ

Την Παρασκευή, 22/03/2019, η εορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί από 09:00 – 10:10 π.μ. Οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν το αργότερο μέχρι στις 08:45 π.μ. στο σχολείο και θα δηλώσουν την παρουσία τους στα τμήματά τους. Μετά το πέρας της εορτής, θα αποχωρήσουν από το σχολείο με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους. Ανήμερα της εθνικής επετείου, ήτοι Δευτέρα 25/03/2019, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, θα προσέλθουν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, στις 10:00 π.μ., για την καθιερωμένη δοξολογία. Οι μαθητές, που δήλωσαν συμμετοχή στην παρέλαση, θα συγκεντρωθούν στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης στις 11:00 και με τον συνοδό καθηγητή τους, θα πορευθούν προς το  χώρο της παρέλασης, η οποία θα διεξαχθεί στην Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ηςΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ηςΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Για την ευαισθητοποίηση και την επιμόρφωση των μαθητών μας σε θέματα: α. Πρώτων Βοηθειών και β.“ Γνωρίζω και αντιμετωπίζω τα μικρόβια”, θα επισκεφθούν το σχολείο μας ειδικοί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καθώς και από το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής και Προαγωγής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να ενημερώσουν το μαθητικό δυναμικό σε 2 δίωρα για κάθε τμήμα, ανάλογα με τη διαμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος, τις κάτωθι ημερομηνίες:

Πρώτες βοήθειες                                                  Αγωγής Υγείας

Δευτέρα 18 Μαρτίου                            Τρίτη 09 Απριλίου

Πέμπτη 21 Μαρτίου                              Δευτέρα 15 Απριλίου

Τρίτη 2 Απριλίου                                   Τρίτη 16 Απριλίου

Παρασκευή 5 Απριλίου                        Παρασκευή 19 Απριλίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων  του Γυμνασίου Βουλιαγμένης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Την Τετάρτη, 13/02/2019, θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Α’ Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από τις 11:30 π.μ. έως 13:15 π.μ.. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί 4ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, μέχρι τις 11:30 π.μ..

Για την Παρασκευή, 1/02/2019, αναπροσαρμόζεται, εκτάκτως, το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, όλα τα τμήματα, πλην του Α2, θα παρακολουθήσουν 5ωρο πρόγραμμα διδασκαλίας και θα σχολάσουν στις 12:30 π.μ.

Την Τρίτη, 29/01/2019, τις δύο πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Βουλιαγμένης, ενόψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα, 28/01/2019, θα πραγματοποιηθεί η Παιδαγωγική Συνεδρίαση Α’ Τετραμήνου στις 11:30 π.μ.. Ως εκ τούτου, η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνει μέχρι και την 4η διδακτική ώρα (11:30 π.μ.). Επίσης, την Τετάρτη, 30/01/2019, εορτή των Τριών Ιεραρχών, είναι ημέρα αργίας για όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για θέατρο ΒΕΜΠΟ

Βάσει της υπ’ αριθμ. 21313/27.11.2018 Απόφασης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής από 27.11.2018 έως και 31/07/2020 αναλαμβάνει καθήκοντα Α’ Υποδιευθυντή στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ η κ. Φαρατζή Ευαγγελία, κλ. ΠΕ02 (Φιλόλογοι).

Την Πέμπτη, 22/11/2018, το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης δεν θα λειτουργήσει, λόγω συμμετοχής του καθηγητικού προσωπικού στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Νότιας Αθήνας.

Η γιορτή για την επέτειο μνήμης της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης την Παρασκευή, 16/11/2018, στις 09:00 π.μ.. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο το αργότερο έως 08:45 και θα αποχωρήσουν, με ευθύνη των γονιών τους, στις 10:15 π.μ..

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΠΕ ΛΑΥΡΙΟΥ

Κλειστά θα είναι τα σχολεία για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, λόγω της διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια δασκάλων και καθηγητών.

Την Κυριακή 28/10/2018, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται στον ιερό ναό Εισοδίων Θεοτόκου Βάρης στις 10:00 π.μ. για την καθιερωμένη δοξολογία. Όσοι μαθητές παρελάσουν, στις 10:30 π.μ., θα συναντηθούν επί της Λεωφόρου Αναργυρούντος και θα συγκεντρωθούν στο υπ’ αριθμόν 14 διαγραμμισμένο σημείο της Λεωφόρου.

Η επετειακή εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης την Παρασκευή 26/10/2018 και ώρα 08:45 π.μ., κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν αριστεία και βραβεία προόδου στους μαθητές με άριστη επίδοση. Στις 10:15 π.μ. οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο με ευθύνη των γονιών τους.

ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΦΕΚ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΣΤΙΣ 25/10/18

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 1.10.2018

Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχου, Ρένας Δούρου, την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής. Πρόγραμμα διδασκαλίας για τη Δευτέρα 1/10/2018 θα αναρτηθεί στο μενού ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, καθώς και στο ΜΑΘΗΤΕΣ.

OΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Πέμπτη, 13/09/2018, καθώς και την Παρασκευή, 14/09/2018, θα πραγματοποιηθεί τετράωρο πρόγραμμα διδασκαλίας από 08:15 π.μ. έως 11:35 π.μ..

Την Τετάρτη, 12/09/2018, οι μαθητές θα προσέλθουν, το αργότερο, μέχρι τις 08:10 π.μ.. Μετά την προσευχή, θα χωριστούν σε τμήματα και θα τους διανεμηθούν τα βιβλία. Κατόπιν θα γίνει τακτοποίηση των αιθουσών διδασκαλίας, στις οποίες, στη συνέχεια, θα εισέλθουν οι μαθητές, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των επόμενων δύο ημερών, αλλά και να επιδώσουν στους καθηγητές στοιχεία επικοινωνίας, που θα πρέπει, ήδη, να γνωρίζουν, ήτοι σταθερό και κινητό τηλέφωνο των γονέων ή κηδεμόνων τους και απαραιτήτως ένα e-mail επικοινωνίας. Θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11:30 π.μ.. Σημειώνεται ότι, δεν είναι απαραίτητο να φέρουν τις τσάντες τους, γιατί το σχολείο μερίμνησε, ώστε να τους δοθούν ευρύχωρες σακούλες αντοχής, για να μεταφέρουν τα βιβλία τους.

Την Τρίτη, 11/09/2018, ο αγιασμός θα τελεσθεί στις 09:45 π.μ.. Οι μαθητές θα προσέλθουν μέχρι στις 09:20 π.μ.. Με το πέρας της τελετής, στις 10:30 π.μ., οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο με ευθύνη των γονέων τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 – 2018

ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΝΕΏΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, από 1ης Ιουλίου έως και 31ης Αυγούστου 2018, το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα εφημερεύει κάθε Τρίτη και από ώρα 09:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ..

Οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών – μαθητριών αποφοίτων της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Ιδιωτικά Γενικά Λύκεια, μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν τους απολυτήριους τίτλους, στο Γραφείο της Δ/ντριας του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από Δευτέρα 25/06/2018 έως και Τετάρτη 27/06/2018, κατά τις ώρες λειτουργίας της Σχολικής Μονάδας.

Από 22/06/2018 έως και 29/06/2018 θα μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της εφαρμογής (e-eggrafes) για το αποτέλεσμα της δήλωσης προτίμησής σας, χωρίς δυνατότητα τροποποίησης. Από 27/06/2018 έως και 29/06/2018 για όσους απορρίφθηκαν ή δεν έχουν υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής για λόγους ανωτέρας βίας, θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης εγγραφής – Δήλωσης προτίμησης για τα Γ.Ε.Λ. και ΕΠΑ.Λ μέσω της εφαρμογής.

Έκδοση αποτελεσμάτων & επίδοση ελέγχων

Την Πέμπτη, 7/06/2018 και από ώρα 09:00 – 11:00 π.μ., θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Β’ τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις – απορίες σχετικά με την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στα δημόσια ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 – Έκδοση 1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 – Έκδοση 1

Δείτε εδώ το πρόγραμμα γραπτών προαγωγικών & απολυτηρίων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ – Έκδοση 2

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης τιμώντας την μνήμη της εθνικής μας παλιγγενεσίας, για την 25η Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιήσει σχολική εορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Παρασκευή 23/03/2018 και από ώρα 09:00 – 10:00 π.μ.. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο έως τις 08:30 π.μ.. Ανήμερα της εθνικής μας εορτής, Κυριακή 25/03/2018, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται, με ευθύνη των γονέων τους, στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (έναντι «Ασκληπιείου» Βούλας) στις 10:15 π.μ. για την καθιερωμένη δοξολογία. Οι μαθητές και μαθήτριες που θα παρελάσουν, όσοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να μετακινηθούν στο χώρο της παρέλασης (Λ.Βασιλέως Παύλου στη Βούλα) με λεωφορείου του Δήμου Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, θα προσέλθουν στο χώρο του Γυμνασίου Βουλιαγμένης στις 10:15 π.μ.. Οι υπόλοιποι, θα μετακινηθούν προς και από τον χώρο της παρέλασης με ευθύνη των γονέων τους. Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα συνταχθεί στις 10:45 π.μ. στον διαγραμμισμένο χώρο με αριθμό 14 στη Λ.Βασιλέως Παύλου στη Βούλα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

3η αποσφράγιση 22.01.2018, ώρα 13:15 σχετικά με την εκπαιδευτική μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή στους Αγώνες Τέχνης . Η επιτροπή μετά από μελέτη προσφορών των Ταξιδιωτικών Γραφείων: 1.»@Holidays» 2.»I.Q. Holidays» Saronic Tours, 3. Connection, 4. Best tours, 5. Touristas Travel που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, η επιτροπή αποφάσισε εκείνη του »@Holidays» με 210 ευρώ / μαθητή ως οικονομικότερη και πλησιέστερη στο αίτημα της προκήρυξης που έχει αναρτηθεί στη Δ.Δ.Ε. Ανατ.Αττικής

Την Πέμπτη, 15/02/2018, 11:30 π.μ. – 13:15 μ.μ. θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου Α΄Τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Ενημερωθείτε εδώ για το τι ισχύει, πλέον, όσον αφορά στις απουσίες των μαθητών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστε εδώ το νέο Φ.Ε.Κ. που αφορά σε θέματα φοίτησης, εγγραφών, μετεγγραφών, απουσιών και οργάνωσης της σχολικής ζωής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης αποφάσισε, βάσει της υπ’ αρ. 10645/ΓΔ4 υπουργικής Απόφασης του Υ.Π.Ε.Θ., όπως δημοσιεύθηκε στο με αρ. 120, τ.β. Φ.Ε.Κ./23.01.2018, να πραγματοποιηθεί, ενόψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών (30/01/2018), εκκλησιασμός τις δύο πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος την Δευτέρα, 29/01/2018, στον ιερό Ναό Φανερωμένης Βουλιαγμένης. Ως εκ τούτου, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο την Δευτέρα, 29/01/2018, θα ληφθούν απουσίες και κατόπιν θα μεταβούν στο ναό, ώστε να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ομιλήσει για τη σημασία της εορτής ο Θεολόγος και Νομικός του Γυμνασίου Βουλιαγμένης κ. Παπακωστόπουλος Σπυρίδων. Την Τρίτη, 30/01/2018, όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν θα λειτουργήσουν, λόγω σχολικής αργίας.

Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δημοσιεύθηκαν οι σχετικές υπουργικές Αποφάσεις στο ΦΕΚ

Την Τρίτη, 23 /01/2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β και Γ τάξης του Γυμνασίου Βουλιαγμένης θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Φιλάργυρος» του Μολιέρου από τη θεατρική σκηνή «Ονειροπόληση», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Το πρόγραμμα της ημέρας αυτής διαμορφώνεται ως εξής: 1η,2η,3η διδακτική ώρα θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα κάθε τμήματος. Από τις 11:00 π.μ. – 13:15 μ.μ. θα παρακολουθήσουν την παράσταση. Όσοι από τους μαθητές δήλωσαν ότι δεν θα παρακολουθήσουν την παράσταση, θα κάνουν, κανονικά, μάθημα και θα σχολάσουν στις 13:15 μ.μ.

Αποσφραγίσεις προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων 

  Α.  Αναρτούμε την απόφαση της επιτροπής για την αποσφράγιση προσφορών των Ταξιδιωτικών Γραφείων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον μετά από την ανάρτηση προκήρυξης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής εκ μέρους του σχολείου μας, σχετικά με την μετακίνηση μαθητών μας για τη συμμετοχή τους στους » Αγώνες Τέχνης» με προορισμό την Θεσσαλονίκη, 21-24.02.2018.
α. 1η αποσφράγιση: Πράξη 3 / 07.12.2017, ώρα 13:15. Χαρακτηρίζεται άγονος λόγω της μίας μόνο προσφοράς εκείνης του Ταξιδιωτικού Γραφείου, » Connection»
b. 2η αποσφράγιση: Πράξη 5 / 14.12.2017, ώρα 12:30. Η επιτροπή μετά από διεξοδική μελέτη, ανάλυση και συζήτηση σχετικά με τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων, 1. «@Holidays» 2. «Saronic Tours» 3. «I.Q. Holidays» 4. «Manessis» και 5. » Connection» που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αποφάσισε την αλλαγή του τρόπου μετακίνησης, από αεροπορικώς σε οδικώς λόγω του υψηλού κόστους. 
 
 
Β.  Αναρτούμε την απόφαση της επιτροπής για την αποσφράγιση προσφορών των Ταξιδιωτικών Γραφείων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον μετά από την ανάρτηση προκήρυξης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής εκ μέρους του σχολείου μας, σχετικά με την μετακίνηση μαθητών μας στο Ευρωκοινοβούλιο  με προορισμό το Στρασβούργο Γαλλίας, 03-06.03.2018.
      b. Αποσφράγιση: Πράξη 6 / 21.12.2017, ώρα 11:30. Η επιτροπή μετά από μελέτη και συζήτηση σχετικά με τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων,1.»@Holidays» 2.»I.Q. Holidays» 3. «Manessis» και 4. » Ikaros Tours» που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αποφάσισε εκείνη του .»@Holidays» με 470 ευρώ / μαθητή ως οικονομικότερη και πλησιέστερη στο αίτημα της προκήρυξης.
 
 
Γ. Αναρτούμε την απόφαση της επιτροπής για την αποσφράγιση προσφορών των Ταξιδιωτικών Γραφείων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον μετά από την ανάρτηση προκήρυξης στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, σχετικά με την μετακίνηση μαθητών μας στον Πολυχώρο «Αθηναϊς» στον Βοτανικό για εκπαιδευτική επίσκεψη, 18.12.2017.
  Αποσφράγιση: Πράξη 4 / 12.12.2017, ώρα 11:30. Η επιτροπή μετά από μελέτη και συζήτηση σχετικά με τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων,1.»Saronic Tours» και 2.  «Βestours»  που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αποφάσισε εκείνη του  »Saronic Tours» ως οικονομικότερη.
 

Την Παρασκευή, 22/12/2017, το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης διοργανώνει χριστουγεννιάτικο BAZAAR από 09:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ.. Σας περιμένουμε με χειροποίητες κατασκευές, πρωτότυπα δώρα και πεντανόστιμες λιχουδιές.

Νεότερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατάθεσης προσφοράς για μετακίνηση μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε εδώ πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.

Δείτε εδώ τον προγραμματισμό δράσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης για τον μήνα Δεκέμβριο.

Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατάθεσης προσφοράς για μετακίνηση μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Αναρτούμε προκήρυξη ενδιαφέροντος για τη μετακίνηση όλων των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ.

Αναρτούμε προκήρυξη ενδιαφέροντος για τη μετακίνηση ομάδας μαθητών μας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, » Αγώνες Τέχνης »  
Επιλογή Ταξιδιωτικού Γραφείου μετά από προκήρυξη ανάρτησης προσφορών για μετακίνηση μαθητών του σχολείου μας στο Θέατρο Παλλάς την Τρίτη 28.11.2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ BesTour

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Saronic Tours

Αναρτούμε προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ταξιδιωτικά γραφεία, για την μετακίνηση μαθητών μας στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των στοιχείων που αναφέρονται.
 

Την Παρασκευή, 17/11/2017, θα εορταστεί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης από ώρα 08:45 π.μ. έως 10:15 π.μ.. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15 π.μ. και θα ληφθούν κανονικά απουσίες, πριν την έναρξη της γιορτής.

Ενημερωθείτε εδώγια τα παιδιά σας, πάνω σε θέματα ατομικής συμβουλευτικής, σταδιοδρομίας, λήψης επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΟ 1/11/2017

Ενημερωθείτε εδώ για την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης της 28ης Οκτωβρίου 2017 (να διαβαστεί, κυρίως, τόσο από τους μαθητές – μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή στην παρέλαση, όσο και από την σημαιοφόρο και παραστάτες του Γυμνασίου Βουλιαγμένης). Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2017, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες πρέπει να βρίσκονται στον ιερό ναό Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης στις 09:45 π.μ., ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν, θα συγκεντρωθούν στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, το αργότερο, στις 10:15 π.μ..

Την Παρασκευή, 27/10/2017, παραμονή της εθνικής εορτής για την επέτειο του «ΟΧΙ», όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο το αργότερο έως 08:30 π.μ.. Στις 08:45 π.μ. θα αρχίσει η σχολική γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων και θα τελειώσει γύρω στις 10:00 π.μ.. Στη διάρκεια της γιορτής, μεταξύ άλλων, θα οριστούν: σημαιοφόρος και παραστάτες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 και θα απονεμηθούν αριστεία και βραβεία προόδου σε διακριθέντες μαθητές – μαθήτριες.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΦΕΚ 3638 B_16-10-17

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Αίτηση-δήλωση μαθημάτων 2017-2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Την Πέμπτη, 19/10/2017, στις 13:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, συνάντηση γνωριμίας των καθηγητών – καθηγητριών με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών της Α Γυμνασίου.

Κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις οδηγίες διδασκαλίας των μαθημάτων του Γυμνασίου για το διδακτικό έτος 2017 – 2018:

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Να συμπληρωθεί η φόρμα στοιχείων επικοινωνίας απ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών – μαθητριών του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και να επιστραφεί στο σχολείο, μέχρι την Τετάρτη 20/09/2017).

ΟΡΙΑ ΑΠΟΥΣΙΩΝ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄Γυμνασίου μπορούν να «κατεβάσουν» το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή, για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής από εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017

Από 1ης Αυγούστου 2017 έως και 31 Ιουλίου 2020 αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ η κ.Μαρκοπούλου Ζαχαρούλα, κλ. ΠΕ05 (Γαλλικής Φιλολογίας)

Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο & Αύγουστο 2017, θα εφημερεύει κάθε Πέμπτη από ώρα 08:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Την Δευτέρα, 19/06/2017, κατά τις ώρες 10:00 – 12:00 π.μ., θα επιδοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης οι τελικοί έλεγχοι, συνολικής επίδοσης, για το διδακτικό έτος 2016 – 2017.

Την Παρασκευή, 9/06/2017, κατά τις ώρες 10:00 – 12:00 π.μ., θα επιδοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Βουλιαγμένης οι έλεγχοι επίδοσης για το Β τετράμηνο σπουδών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Την Τετάρτη, 3/05/2017, το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, όπως και όλα τα Γυμνάσια & Λύκεια Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, δεν θα λειτουργήσουν, λόγω συμμετοχής των καθηγητών σε προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του συνδικαλιστικού τους οργάνου, ήτοι της ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης δέχεται οικονομικές προσφορές σχετικά με την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής, για τις τάξεις Α,Β & Γ Γυμνασίου (αριθμός μαθητών: 140), στο Λουτράκι – Κορινθίας, την Παρασκευή 19/05/2017. Ως ώρα αναχώρησης  ορίζεται η 08:30 π.μ. και επιστροφής η 19:00. Για την περί ης ο λόγος εκδρομή, η προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

κόστος μεταφοράς

απαραίτητα έγγραφα, ήτοι άδεια λειτουργίας, ασφαλιστικό συμβόλαιο, άδεια λεωφορείου σε φωτοτυπία, σήμα λειτουργίας του Γραφείου κλπ. Απαιτούνται, επίσης, ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ κρίνεται αναγκαία και η πρόσθετη ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος.

Παρακαλούμε όπως ληφθούν υπόψη οι: α) Απόφαση 129287/Γ2/10.11.2011 του ΥΠ.Π.Ε.Θ, καθώς και β) η διευκρινιστική εγκύκλιος 5181/Γ7/17.01.2012, όπως επίσης και η 33120/ΓΔ4/6.03.2017.

Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης, οδός: Ιάσονος 52 – 56, Βουλιαγμένη Αττικής, Τ.Κ.: 16673, μέχρι την Παρασκευή 7/04/2017 και από ώρα 08:00 π.μ. έως και 13:οο μ.μ.

Πληροφορίες: 6974507500

Σχετικά με τον εορτασμό της εθνικής εορτής για την 25η Μαρτίου του 1821 σας γνωρίζουμε τα εξής:

Την παραμονή της εθνικής επετείου θα πραγματοποιηθεί σχολική εορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 08:30 και θα αποχωρήσουν από το χώρου του σχολείου λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Ανήμερα της εθνικής μας επετείου, δηλαδή Σάββατο 25/03/2017, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν, θα αναχωρήσουν με λεωφορείο για τη λεωφόρο Αναργυρούντος στη Βάρη, μπροστά από την κεντρική είσοδο του Γυμνασίου Βουλιαγμένης στις 09:45. Για όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα, το χώρο συγκέντρωσης, την ώρα της δοξολογίας, τον τρόπο παράταξης στο χώρο της παρέλασης και πώς θα γίνει η αναχώρηση από τον χώρο της παρέλασης, παρακαλώ κάντε κλικ στο λογότυπο των παρακάτω links

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Α

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Β

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Γ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δείτε στη λίστα των ΜΕΝΟΥ, κάντε κλικ στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και ανοίξτε το υπομενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016 – 2017, προκειμένου να ενημερωθείτε για το νέο τροποποιημένο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, το οποίο ισχύει από 20/02/2017

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ Α ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Την Παρασκευή, 10/02/2017 και από ώρα 11:00 – 13:00 μ.μ., θα επιδοθούν στους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, από τους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων – τάξεων, οι έλεγχοι προόδου για το Α τετράμηνο του διδακτικού έτους 2016 – 2017.

Για την εβδομάδα από Δευτέρα 21/11/2016 έως και Παρασκευή 25/11/2016 το Ωρολόγιο Πρόγραμμα τροποποιείται προσωρινά. Δείτε εδώ

Η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης την Πέμπτη 17/11/2016 και από ώρα 09:00 έως 10:30 π.μ.

ΦΕΚ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Βραδιά Αστρονομίας και Αστροπαρατήρησης στο Σχολείο

Γιατί ο Άρης λέγεται κόκκινος πλανήτης; Πόση ώρα κάνει το φως να ταξιδέψει από τον Ήλιο στη Γη μας και πόση από το αστέρι Άλφα του Κενταύρου; Τί είναι όλες αυτές οι λακούβες στην επιφάνεια του Φεγγαριού;

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σας προσκαλούν σε μια βραδιά Αστρονομίας με διαδραστικά παιγνίδια και Αστροπαρατήρηση, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Πρόγραμμα:
6 μ.μ. Μαθητές Δημοτικού (Διαδραστικό παιγνίδι)
7 μ.μ. Αστροπαρατήρηση για τους Μαθητές Δημοτικού, και παράλληλα, παιγνίδι για τους Μαθητές Γυμνασίου
8 μ.μ. Αστροπαρατήρηση για τους Μαθητές Γυμνασίου (Άρης, Αφροδίτη, Σελήνη).

Κόστος συμμετοχής 4 ευρώ ανά μαθητή (οι συνοδοί δεν πληρώνουν)

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στα μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ 2016

Την Πέμπτη, 27/10/2016, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του σχολείου, από 09:00 – 11:00 π.μ., η σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Επίσης, θα οριστούν οι: σημαιοφόρος και παραστάτες, ενώ, ακολούθως, θα απονεμηθούν τα αριστεία – βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Ανήμερα της εθνικής επετείου, σημαιοφόρος και παραστάτες θα προσέλθουν, με ευθύνη των γονέων τους, στις 09:45 στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας για την καθιερωμένη δοξολογία (10:00 π.μ.). Στη συνέχεια, θα τελεστούν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στις 11:00 π.μ., στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου Βούλας. Τέλος, στις 11:30 θα αρχίσει η παρέλαση έμπροσθεν του Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της Λεωφόρου Βασ. Παύλου στη Βούλα. Οι μαθητές, που δήλωσαν συμμετοχή στην παρέλαση, θα ενημερωθούν από τον Διευθυντή του Γ/Σ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ τόσο για την ώρα όσο και για τα σημεία συγκέντρωσης, αναχώρησης και άφιξης, με πούλμαν, προς και από το χώρο της παρέλασης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α’ τάξης, την Τρίτη 18/10/2016 και ώρα 18:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου.

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων διοργανώνουν, για τη Β Γυμνασίου, διήμερη εκδρομή στον Εύηνο ποταμό για το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Νοεμβρίου 2016. Πληροφορίες, καθώς και τη σχετική δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης. Τη Σύνθεση των μελών του Δ.Σ. μπορείτε να τη δείτε εδώ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α, Β, Γ ΑΝΑΘΕΣΗ

Αφήστε μια απάντηση