Αυγ 08
01

Μίνι…mouse!

Κάτω από (Βιολογία, Χιούμορ) από στις 01-08-2008 και με ετικέτα , , ,

gym1.jpg “Γυμναστική με…χάπι”, διάβασα στα σημερινά “ΝΕΑ” και ταράχτηκα συθέμελα. Yes! Θα γυρίσει ο τροχός, θα λεπτύνει κι ο χοντρός! Ο καλός μήνας απο το πρωϊ φαίνεται. Γρήγορα όμως τα φτερά μου έπεσαν. Ορίστε τί διάβασα: “ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ όλων εκείνων που δυσκολεύονται να αποχωριστούν τον καναπέ τους: να υπήρχε ένα χάπι που να σου προσφέρει όλα τα οφέλη της σωματικής άσκησης χωρίς να χρειάζεται να χύσεις ούτε σταγόνα ιδρώτα… Ε, λοιπόν, υπάρχει, το ανακοίνωσαν μόλις χθες Αμερικανοί επιστήμονες- προς το παρόν, όμως, θεωρείται κατάλληλο μόνο για …ποντίκια.” (Πείτε μου πού να…μουτζώσω;)
“Ποντίκια που είχαν υποχρεωθεί σε καθιστική ζωή και έλαβαν το φάρμακο ΑΙCΑR για τέσσερις εβδομάδες έκαψαν περισσότερες θερμίδες και είχαν λιγότερο λίπος από τα άλλα. Όταν μάλιστα δοκιμάστηκαν σε έναν διάδρομο γυμναστικής, κατάφεραν να τρέξουν περίπου 44% μεγαλύτερη απόσταση και για 23% περισσότερο χρόνο.” Δηλαδή άμα δεν πετύχει ο ποντικός στις εξετάσεις, δεν θα αδυνατίσω εγώ; Το έχω πεί και να που βγαίνω αληθινή. Ζούμε την βία που ασκούν οι “αδύνατοι”. Θα τρέχει ο ποντικός διάδρομο και θα κάνει 44% μεγαλύτερη απόσταση, κι εγώ θα αλλάζω …αμορτισέρ στον διάδρομο κάθε εβδομάδα; Δηλαδή, εγώ πότε θα γίνω…”φέτες”; Πόσο αληθινή ήταν η γιαγιούλα μου πού΄λεγε: Ο ποντικός στην τρύπα δε χωρεί και κολοκύθα…σέρνει!?/p>



2 σχόλια στο “Μίνι…mouse!”

  1.   terracomputerata είπε:

    Σοφή η γιαγιούλα! το έχω ξαναπεί, την πατήσαμε όταν από το πρότυπο της Αφροδίτης της Μήλου που ήταν μια χαρά γυναίκα με τα πιασίματά της, με τις καμπύλες της περάσαμε στην Τουίγκι. Ιουτς! Και τώρα πεθαίνουν τα 16χρονα για να μοιάζουν με σκελετούς.
    Ποιος χρειάζεται τα χάπια;

  2.   sine είπε:

    Μα να εξαρτάται από τον πόντικα, ο δικός μου…κοιλιακός;

Αφήστε μια απάντηση