Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Ανδρεοπούλου Γεωργίας και Σπηλιοπούλου Βασιλικής πραγματοποιήθηκε ολοήμερη ενδοσχολική δράση με την Πατρινή συγγραφέα κ. Άννα Δνεδρινού. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια:
1) της συμμετοχής μας στο Δίκτυο Φιλαναγνωσίας και στην υλοποίηση του Πολιτιστικού μας προγράμματος
2) της Παγκόσμιας Ημέρας παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου)
3) της διαφορετικότητας
4) της Πανελλήνιας Ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού και της βίας (6η Μαρτίου)
5) της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα των Δράσεων του Ενεργού Πολίτη (αντι-bullying: υπεύθυνες κ. Ανδρεοπούλου Γεωργία & κ. Σιόλου Βαρβάρα )
6) της συγγραφής του δικού μας βιβλίου
Η κ. Άννα Δενδρινού συνεργάστηκε με τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Βελιτσών και παρουσίασε τα δύο της βιβλία (1,2,3…φτου ξελευτερία & Το φιλαράκι μου) με απόλυτα μουσικοθεατρικό τρόπο κάτι που κέρδισε τους μαθητές οι οποίοι ήταν οι βασικοί συμμετέχοντες. Τα δύο βιβλία είχαν ήδη επεξεργαστεί από τις προηγούμενες ημέρες από τις εκπαιδευτικούς κ. Ανδρεοπούλου και κ. Σπηλιοπούλου αντίστοιχα. Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει ερωτήσεις για την ίδια , η οποία απάντησε υπομονετικά και διεξοδικά σε όλες με απόλυτο σεβασμό σε κάθε μαθητή. Οι μαθητές έλυσαν τις απορίες τους και δέχτηκαν συμβουλές από την ίδια για την συγγραφή του δικού μας βιβλίου. Η μέρα έκλεισε με λαϊκό παραμύθι όπου και ευχαριστήσαμε την κ. Δενδρινού για όσα ετοίμασε για εμάς.