Το δικό τους υγιεινό και πολύχρωμο πρωινό μοιράστηκαν οι μαθητές του Β’2 και του Γ’1, στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ταπερίστας 2024”. Το πρωινό περιλάμβανε ως βάση το γιαούρτι ή το γάλα, το οποίο συνοδευόταν απο βρώμη, φρούτα, άλλειμα καρπών, και φυσικά το τοπικό μας μέλι “Κισσούρι”. Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτείνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά.
Με ένα τόσο δυναμωτικό πρωινό πήραμε όλοι μας πολλή ενέργεια για να συνεχίσουμε την ημέρα μας στο σχολείο!