Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τη Γιορτή του Πάσχα

Λήψη αρχείου

 

Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2010

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2010 θα πραγματοποιηθούν από 6  Μαΐου έως και 20 Μαΐου 2019.

Στην Α’ Τάξη του δημοτικού σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες  που γεννήθηκαν από  1-1-2013  έως  31-12-2013.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφών

  1. Ο γονέας/κηδεμόνας υποβάλλει σχετική  αίτηση-υπεύθυνη δήλωση  εγγραφής. (Δίνεται από τη Διεύθυνση

     » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019-2020

Λήψη αρχείου

Λήψη αρχείου

Οικολογική βράβευση στο Πανόραμα – «Nαι στην ανακύκλωση» είπαν 18 σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη!

Ναι στον αγώνα για λιγότερα σκουπίδια και περισσότερη ανακύκλωση από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Θέλοντας να ενισχύσει τις αξίες της οικολογίας στη νέα γενιά ο δήμος βραβεύει τις βιωματικές δράσεις όλων των σχολείων που συμμετείχαν στον σχολικό διαγωνισμό «Πάμε Ανακύκλωση», που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Followgreen» και ο οποίος υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χορωδιακή Εκδήλωση

Συναυλία της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου τη Δευτέρα 15 Απριλίου στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στις 18.00. Συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, χορωδίες άλλων σχολείων και σολίστες.

Σχολικός Διαγωνισμός «Πάμε Ανακύκλωση»

Ολοκληρώθηκε o Σχολικός Διαγωνισμός «Πάμε Ανακύκλωση» στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης,τον ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, την ΕΕΑΑ, την ΑΦΗΣ Α.Ε.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διαχείριση δανειστικής βιβλιοθήκης

O “Βιβλιοδανός” είναι μια δωρεάν online υπηρεσία διαχείρισης δανειστικής βιβλιοθήκης. Απευθύνεται κυρίως σε σχολεία και εκπαιδευτικούς διαχειριστές δανειστικών βιβλιοθηκών που θέλουν να ελέγχουν και να καταχωρίζουν τους τίτλους βιβλίων που διαθέτουν στους

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διαχείριση και οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης «Βιβλιοδανός»

 

O Βιβλιοδανός είναι μια δωρεάν online υπηρεσία διαχείρισης δανειστικής βιβλιοθήκης. Απευθύνεται κυρίως σε σχολεία και εκπαιδευτικούς διαχειριστές δανειστικών βιβλιοθηκών που θέλουν να ελέγχουν και να καταχωρίζουν τους τίτλους βιβλίων που διαθέτουν στους μαθητές.
Στόχος

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου «Τα βιβλία μας βοηθούν να μη βιαζόμαστε»

Λήψη αρχείου