Διακρίσεις μαθητών και μαθητριών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης Δέσποινα Βληγουρίδου, Αλέξανδρος Κοκάλας, Κωσταντίνος Πατρίκος και η μαθήτρια  της Ε΄τάξης Ευφροσύνη Καραπιπέρη διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.

Διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2016»

fys2[1]Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του Σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2016», που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στις 16/04/2016.

Συγκεκριμένα 3ο Βραβείο Αριστείας έλαβαν οι

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διάκριση στο Διαγωνισμό Φυσικής

Η μαθήτρια της Ε΄1 τάξης του Σχολείου μας Σπανούδη Μαριάννα απέσπασε έπαινο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε η Ενωση Ελλήνων Φυισκών. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ.

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας.

Ειδικός έπαινος στο blog του Σχολείου

image001Ειδικό έπαινο στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικων ιστοτόπων έλαβε το Blog του σχολείου μας στην κατηγορία Νηπιαγωγεία/Δημοτικά.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε)

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

2ο Βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη λίμνη Κερκίνη

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε το έργο των μαθητριών της Δ’1 τάξης, Δέσποινας, Πηνελόπης, Μαρίας-Άννας και Μερόπης, στο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής , με θέμα «Η λίμνη Κερκίνη«. Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Ηράκλειας και είχε ως στόχο να εκτιμήσουν οι μαθητές/τριες την

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Απονομή ευρωπαϊκής ετικέτας ποιότητας

logo 1Την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας πήρε στις 31-10-2014 το eTwinning πρόγραμμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Landmarks and Monuments».

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διάκριση στο Διαγωνισμό Φυσικής

068392Tην Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής. Ανάμεσα στους 50 που διακρίθηκαν σε όλη την Ελλάδα ήταν

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Διακρίσεις στο Διαγωνισμό Μαθηματικών 2013

small_eykleides-e1332922187293Πολλή σημαντική επιτυχία σημείωσαν 2 μαθήτριες μας στο Διαγωνισμό Μαθηματικών  «Μικρός Ευκλείδης» που διοργάνωσε το παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και συμμετείχαν μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η μαθήτρια της Στ’1  τάξης Σοέλ-Σπανδώνη

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Απονομή ετικέτας ποιότητας

etw_qualitylabel_58759_elΕτικέτα ποιότητας πήρε το eTwinning έργο του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Parliamentary Monuments and Citizenship». Το έργο, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Comenius, στόχευε να φέρει τους μαθητές σε επαφή με τα κοινοβούλια και τα άλλα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Έπαινος στο blog του σχολείου μας

webawards_2013-s260Ειδικό έπαινο στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικων Ιστοτόπων έλαβε το Blog του σχολείου μας στην κατηγορία Νηπιαγωγεία/Δημοτικά.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές

 » Διαβάστε όλο το άρθρο