Αρχική » 2023 » Ιούνιος

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ78- Κοινωνικών Επιστημών, με πτυχίο Τμήματος Νομικής Α.Ε.Ι., στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Διοικητικής, Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δείτε την συνημμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ78Κοινωνικών Επιστημών, με πτυχίο Τμήματος Νομικής Α.Ε.Ι., στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της
Αυτοτελούς Διεύθυνσης Διοικητικής, Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Συνημμένα:
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ανάληψη υπηρεσίας διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και ΕΚ Ροδόπης

Οι νεοτοποθετηθέντες διευθυντές/ντριες μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ήτοι από τις 3.7.2023 ως και τις 10.7.2023. Η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει πρώτα στη Δ/νση ΔΕ Ροδόπης και μετά στα σχολεία τοποθέτησης.

Συνημμένα:

Ανακοίνωση

Υπόδειγμα παράδοσης – παραλαβής

Υπόδειγμα παράδοσης-παραλαβής ΣΑΜ

 

 

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών – Ανάληψη υπηρεσίας

Από την Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης ανακοινώνονται οι αποφάσεις τοποθέτησης όλων των εκπαιδευτικών αρμοδιότητας μας.

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν οριστικά θα παρουσιαστούν στις νέες τους θέσεις στις 30.6.2023

Οι εκπαιδευτικοί που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ θα αναλάβουν υπηρεσία στην προσωρινή τοποθέτηση που είχαν για το τρέχον διδακτικό έτος, όπου και θα κάνουν θερινή υπηρεσία.

Οι εκπαιδευτικοί που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ μετά από μετάθεση θα αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση ΔΕ Ροδόπης αλλά θερινή υπηρεσία θα κάνουν στο σχολείο που ανακοινώνεται στον σχετικό επισυναπτόμενο πίνακα.

Υπάρχει δυνατότητα ανάληψης υπηρεσία με υπεύθυνη δήλωση που θα εκδοθεί μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας Gov.gr.

Συνημμένα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΑΕ

Προπαρασκευαστικές ενέργειες τοποθετήσεων εκπαιδευτικών

Το ΠΥΣΔΕ Ροδόπης προέβη στις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη διαδικασία τοποθέτησης όλων των εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής από μετάθεση, διάθεση, νεοδιόριστων και αιτούντων βελτίωση θέσης.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ01, ΠΕ03, ΠΕ04.02 και ΠΕ80 που παρέμειναν στη διάθεση (τα ονόματα σημειώνονται με κίτρινο στον πίνακα) να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 εφόσον επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κάποιο από τα εναπομείναντα κενά του κλάδου τους, που δεν καλύφθηκαν μετά την αρχική διαδικασία δηλώσεων τοποθέτησης.

Οι δηλώσεις μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΔΔΕ Ροδόπης, είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mail@dide.rod.sch.gr. Σε περίπτωση που κάποιο ή κάποια  κενά δε ζητηθούν από κανέναν εκπαιδευτικό το ΠΥΣΔΕ θα προβεί στην υποχρεωτική τοποθέτηση ξεκινώντας από τον τελευταίο σε μόρια εκπαιδευτικό.

Σε κάθε περίπτωση οι τοποθετήσεις θα καταστούν οριστικές και θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις με νέα συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Ροδόπης, είτε μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης είτε εφόσον δοθεί άδεια διενέργειας υπηρεσιακών μεταβολών στο ΥΠΑΙΘ. Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας στις 30 Ιουνίου 2023 καθώς και με την θερινή τους υπηρεσία.

Συνημμένα:

Ανακοίνωση 19_6_2023

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

Εναπομείναντα κενά

Εξεταστικά κέντρα Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2023

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα διενεργηθούν στις 24 Ιουνίου και στις 26 Ιουνίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.
Συνημμένα:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση