Αποκατάσταση τηλεφωνικών γραμμών Δ/νσης Δ/βαθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου

Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επισκευής του τηλεφωνικού κέντρου, εντός ολίγου θα είναι διαθέσιμη ξανά η τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας ως 23/6/2022 – Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail

Σας ενημερώνουμε ότι από 21/6/2022 έχει παρουσιαστεί σοβαρή βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας μας η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί αύριο 23/06/2022. Για το λόγο αυτό, επειδή η τηλεφωνική επικοινωνία… Διαβάστε περισσότερα »

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Συνημμένο αρχείο Παρακαλείσθε να αποστείλετε τις υπεύθυνες δηλώσεις στα σχολεία και όχι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Δωδεκανήσου.

Προκήρυξη διεξαγωγής εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής Α’ εξεταστικής περιόδου 2022

Σε συνέχεια του με αρ. πρωτ. 40799/A5/8-4-2022  εγγράφου με θέμα: «Στοιχεία μαθητών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου σχολικού έτους 2018-2019 που ολοκλήρωσαν  το πιλοτικό πρόγραμμα της υπό στοιχεία 211455/Δ2/6-12-2018 απόφασης του… Διαβάστε περισσότερα »

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για: 1. προσωρινή τοποθέτηση, 2. απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ

1.- Yποβολή αιτήσεων για προσωρινή τοποθέτηση όσων παρέμειναν στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ 2.- Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ 1,ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Καλούνται οι εκπαιδευτικοί : Που παρέμειναν στην… Διαβάστε περισσότερα »

(ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ανακοίνωση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας (ικανοποιηθέντων)  σε οργανικά κενά Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τους εκπαιδευτικούς που παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ για την έναρξη των δηλώσεων σε λειτουργικά κενά.