Αρχική » i-create » Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ι.Τ.Υ.Ε. «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: «e-me online: Υπεύθυνος, Ενεργός Ψηφιακός Πολίτης»

Ιστορικό

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ι.Τ.Υ.Ε. «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: «e-me online: Υπεύθυνος, Ενεργός Ψηφιακός Πολίτης»

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών «Ι.Τ.Υ.Ε. ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» διοργανώνουν Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «e-me online: Υπεύθυνος, Ενεργός Ψηφιακός πολίτης» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/ μαθητριών και η ενεργοποίησή τους στο ζήτημα της έννοιας ενεργός ψηφιακός πολίτης μέσω της δημιουργίας μαθητικών ψηφιακών έργων με την αξιοποίηση της e-me, της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (e-me.edu.gr).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ.

Υποστηρικτικό υλικό αξιοποίησης της eme:

Εγχειρίδιο Χρήσης   https://e-me.edu.gr/s/eme/main/manual.html

 

Σενάρια Χρήσης εφαρμογών:

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση