Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου – Κορδελιού!

Το 9ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου – Κορδελιού βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κατσαντώνη & Καραβαγγέλη στην περιοχή Ελευθέριο – Κορδελιό του  δήμου Κορδελιού-Ευόσμου του Ν. Θεσσαλονίκης. Ανήκει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και στην 60η Σχολική Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής. Φιλοξενείται στο ημιυπόγειο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου – Κορδελιού.

Μέχρι το σχολικό έτος 2018-2019 αποτελούνταν από δύο τμήματα βασικού υποχρεωτικού προγράμματος, που λειτουργούσαν σε μια κοινή αίθουσα με εναλλασσόμενο ωράριο (βάρδια) –πρωινή και απογευματινή λειτουργία– και εργάζονταν σ’ αυτό οι νηπιαγωγοί:

  • Πλιάτσικα Βασιλική (Τμήμα 1_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)
  • Σίμου Ελένη (Τμήμα 2_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)

Το σχολικό έτος 2019-2020 λόγω μικρού αριθμού παιδιών λειτούργησε ως μονοθέσιο και εργάστηκε σ’ αυτό η νηπιαγωγός:

  • Πλιάτσικα Βασιλική (Τμήμα 1_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)

Το σχολικό έτος 2020-2021 το Τμήμα 2 Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος του νηπιαγωγείου, όπως και το τμήμα προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος (1η χρονιά λειτουργίας), στεγάστηκε σε Παράρτημα το οποίο λειτούργησε προσωρινά στον χώρο του ΚΔΑΠ Ελευθερίου – Κορδελιού (Παπαδιαμάντη 1). Στο νηπιαγωγείο εργάστηκαν οι νηπιαγωγοί:

  • Πλιάτσικα Βασιλική (Τμήμα 1_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)
  • Σίμου Ελένη (Τμήμα 2_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)
  • Σκουζάκη Γκουγκουρέλα Χρυσοβαλάντου (Τμήμα προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος)

Το σχολικό έτος 2021-2022 το Παράρτημα λειτουργεί σε προκάτ (Παρατσίκογλου & Μοναστηρίου). Στο νηπιαγωγείο εργάζονται οι νηπιαγωγοί:

  • Ντεμίρη Δέσποινα (Τμήμα 1_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)
  • Πλιάτσικα Βασιλική (Τμήμα 2_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος)
  • Σίμου Ελένη (Τμήμα προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος)

Λόγω της παραπάνω ανακατανομής των νηπιαγωγών στα τμήματα, τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022 διαφοροποιείται και η ενημέρωση του ιστολόγιου για τις δραστηριότητες κάθε τμήματος του νηπιαγωγείου.

Με την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ιστολόγιο αυτό, με τους μικρούς μαθητές μας και τους γονείς τους, καθώς και με όλους εσάς που μας “επισκέπτεσθε”.

Θα δεχθούμε με χαρά τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας, ή/και τις απορίες σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και νηπιαγωγό του τμήματος 1 (μέχρι τη σχολική χρονιά 2020-2021), Πλιάτσικα Βασιλική. Η γενική ενημέρωση και διαχείριση του ιστολογίου, όπως και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του τμήματος 1 γίνονταν από την ίδια μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2020-2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *