Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου – Κορδελιού!

Το 9ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου – Κορδελιού βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κατσαντώνη & Καραβαγγέλη στην περιοχή Ελευθέριο – Κορδελιό του  δήμου Κορδελιού-Ευόσμου του Ν. Θεσσαλονίκης. Ανήκει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και στην 60η Σχολική Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής. Φιλοξενείται στο ημιυπόγειο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου – Κορδελιού.

Μέχρι το σχολικό έτος 2018-2019 αποτελούνταν από δύο τμήματα βασικού υποχρεωτικού προγράμματος, που λειτουργούσαν σε μια κοινή αίθουσα με εναλλασσόμενο ωράριο (βάρδια) –πρωινή και απογευματινή λειτουργία–.

Τη φετινή σχολική χρονιά 2020-2021 το Τμήμα 2 του νηπιαγωγείου, όπως και το τμήμα προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος, που δημιουργήθηκε, στεγάζονται προσωρινά σε Παράρτημα στον χώρο του ΚΔΑΠ Ελευθερίου – Κορδελιού (Παπαδιαμάντη 1).

Στο 9ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου – Κορδελιού εργάζονται από το σχολικό έτος 2009-2010 οι νηπιαγωγοί Πλιάτσικα Βασιλική (Τμήμα 1_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος) και Σίμου Ελένη (Τμήμα 2_Βασικού υποχρεωτικού προγράμματος) και φέτος 2020-2021 η νηπιαγωγός Σκουζάκη Γκουγκουρέλα Χρυσοβαλάντου (Τμήμα Προαιρετικού Ολοήμερου προγράμματος).

Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και νηπιαγωγό του τμήματος 1, Πλιάτσικα Βασιλική. Η γενική ενημέρωση και διαχείριση του ιστολογίου, όπως και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες του τμήματος 1 γίνονται από την ίδια.

Με την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ιστολόγιο αυτό, με τους μικρούς μαθητές μας και τους γονείς τους, καθώς και με όλους εσάς που μας «επισκέπτεσθε».

Θα δεχθούμε με χαρά τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας, ή/και τις απορίες σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Αφήστε μια απάντηση