Χριστουγεννιάτικες Δράσεις

Στο σχολείο μας εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις:

  • Με πρωτοβουλία των Μαθητικών Κοινοτήτων και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών κκ. Η. Καρβουντζή-ΠΕ04.04, Α. Θεοδωροπούλου-ΠΕ004.02 και Κ. Ραγκαβά-ΠΕ02 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία δόθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων της ενορίας του Αγίου Αιμιλιανού.

Γ 416650073 915864996771619 2814316926052037954 n Β

  • Οι μαθητές/τριες του τμήματος Β3 του σχολείου δώρισαν παιχνίδια στους μικρούς ασθενείς του Καραμανδανείου νοσοκομείου της πόλης μας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Υποδιευθυντή κ. Χ. Παπασωτηρόπουλου-ΠΕ01 και της κ. Γ. Μαλεβίτη-ΠΕ02.
  • Διοργανώθηκε υπό την καθοδήγηση της κ. Ευσταθίου Αι. -ΠΕ02 θεατρική παράσταση με τίτλο Αγιος Βασίλης και Κοκινοσκουφίτσα, στην οποία έλαβαν μέρος οι μαθητές και μαθήτριες: Ντόι Ορέστης (άγιος Βασίλης), Μπαλκάμου Μαριάννα (αγία Βασιλίνα), Μπάρλου Άννα-Μαρία (καλικάντζαρος), Σκαρμούτσου Μαρθα (μητέρα), Κοζανιτάς Κων/νος (πατέρας), Δημητρίου Άρτεμις (Κοκκινοσκουφίτσα), Μιχαλόπουλος Αντώνιος (λύκος) και ως χιονάνθρωποι οι: Αγγελόπουλος Γεώργιος, Νικολακόπουλος Αποστόλης, Μουζακίτη Αικατερίνη, Ζάρλα Άννα, Ντάλτας Περικλής, Νταφογιάννης Γεώργιος και Ταγκαλάκης Κων/νος.

α β

  • Παζάρι με χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και γλυκά διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας με μεγάλη επιτυχία.
;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση