Απολογιστική αξιολόγηση – Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών Α΄τετραμήνου

Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, την Τρίτη 17-02-2012 η 3η επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Ερευνητικές Εργασίες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ex post αξιολόγηση των Ε.Ε. Στο σύνολό τους οι Ε.Ε. που ολοκληρώθηκαν στο 1ο τετράμηνο είναι πολύ κοντά στους στόχους που τέθηκαν και χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο. Διαπιστώθηκε κυρίως η αλλαγή σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών, ενώ τα μαθησιακά αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα αν το μάθημα ήταν ετήσιο ώστε να εδραιωθεί η νέα γνώση.

Οι μαθητές ενεργοποιήθηκαν πολύ, ιδιαίτερα όσο πλησίαζε η τελική παρουσίαση των εργασιών τους, και εργάστηκαν με την υποστήριξη των επιβλεπόντων καθηγητών τους και πέρα από το προβλεπόμενο εβδομαδιαίο 3ωρο. Επισημάνθηκε για άλλη μια φορά η ανάγκη για περαιτέρω στήριξη της καινοτομίας σε επίπεδο επιμόρφωσης και παροχής υλικοτεχνικής υποδομής. Παράλληλα συζητήθηκαν τα πρακτικά θέματα της οργάνωσης των Παρουσιάσεων και καταρτίστηκε σχετικό πρόγραμμα. Οι παρουσιάσεις θα είναι ανοικτές στο κοινό και θα σταλεί σχετική πρόσκληση σε επίσημους φορείς (Σχολικούς Συμβούλους, Δήμο, Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων, κ.λπ.)

Η Συντονίστρια των Ε.Ε.

Π. Σιακοβέλη, ΠΕ02

Υποδιευθύντρια

Η παρουσίαση των Ερευνητικών Εργασιών Α΄τάξης του 1ου τετραμήνου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας την Τρίτη 24/01/2012 και ώρα 11.15΄σε παράλληλες συνεδρίες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα παρουσιάσεων

11.15΄ – 12.15΄

1.    Γλωσσικές ποικιλίες: Ομιλείτε Greeklish;: Ν. Σιακοβέλη, Αίθουσα εκδηλώσεων
2.    Οι έφηβοι σήμερα: Χ. Κατσουγκράκη, Αίθουσα Α1
3.    Το νόμισμα και η συμβολή του στην εξέλιξη του πολιτισμού: Β. Κοσμοπούλου, Αίθουσα 7
4.     Τα ρούχα μας… αυτοί οι άγνωστοι: Ν. Χρονοπούλου, Αίθουσα Α2

12.30΄ – 13.30΄

1.    Ο Άνεμος ως πηγή ενέργειας: Κ. Γιαννακόπουλος, Αίθουσα εκδηλώσεων
2.    Ήχος: ρυπογόνος παράγοντας: Η. Καρβουντζή & Ν. Μουρλάς, Αίθουσα Α1
3.  Αρχαία Ελληνική τέχνη (κυκλαδική, γεωμετρική) και άλλες μορφές τέχνης (μοντέρνα, παραδοσιακή):  Ε. Κολλυροπούλου & Γ.  Φιλιππόπουλος, Αίθουσα Α2


.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση