Μαθητικοί διαγωνισμοί

  • 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος: Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, της Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου.

Ανακοίνωση Διαγωνισμού

3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος

  • 12ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Βιολογίας 2016 – Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας: 1) Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016: Όριο υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής για μαθητές. 2) Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016: Πρώτη (1η) Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2016. 3) Σάββατο, 02 Απριλίου 2016: Δεύτερη (2η) Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2016. 4) Ιούλιος 2016: 27η Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας (IBO) στο Βιετνάμ.

12ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Βιολογίας 2016 – Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας

  • Τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Πατρών και Αιγίου θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του «Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού για την 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2016», ο οποίος έχει προκηρυχθεί και διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών – ΠΑΝΕΚΦΕ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ.

EKFE_ACHAIAS_PROSKLHSH_EUSO2016

  • Σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές/μαθήτριες να ευαισθητοποιηθούν και να επιδείξουν ενδιαφέρον για θέματα ισότητας, στοχεύοντας στην παραγωγή πρωτότυπων έργων που θα προβάλουν το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι – και οι ίδιες – την έννοια της ισότητας των φύλων και την εξάλειψη των στερεοτύπων.
    Ο διαγωνισμός αφορά τη δημιουργία αφίσας, που θα συνοδεύεται από ένα ομότιτλο κείμενο (μέχρι 150 λέξεις) και απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση