ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗN ΕΔΕΣΣΑ

8ο Γενικό Λύκειο Πατρών

 

Ταχ. Δ/νση: Αλοννήσου 109
Ταχ. Κωδ.:        26334
Πληροφορίες:   Γ. Φώτης
Τηλέφωνο:        2610  323184
Fax:                    2610 328168
e-mail:          mail@8lyk-patras.ach.sch.gr

Πάτρα: 22/01/2014

        Αριθμ. Πρωτ.: 42

 

 

 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗN ΕΔΕΣΣΑ

Το Σχολείο μας στο πλαίσιο καινοτόμων προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σχεδιάζει εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών από 13-02-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 μ.μ. έως 15-02-2014, ημέρα Σάββατο.
Στην εκδρομή θα συμμετάσχουν 31 μαθητές και 03 συνοδοί καθηγητές.
Τα λεωφορεία πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του νόμου (έλεγχος ΚΤΕΟ, άδεια, πιστοποιητικό τελευταίου τεχνικού ελέγχου, αναφορά παλαιότητας κ.λπ.).
Ο διοργανωτής (Γραφείο Ταξιδίου) αναλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης για μαθητές και καθηγητές, όπως και ασφάλιση που θα καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας.
Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. το ανώτερο από το κέντρο της πόλης, να είναι Β ή Γ κατηγορίας και τα δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα (και τετράκλινα). Το πρωινό θα παρέχεται στο ξενοδοχείο.
Οι μετακινήσεις και οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με πρόγραμμα που θα συνταχθεί.
Η προσφορά θα αφορά στο συνολικό κόστος της εκδρομής (μετακινήσεις, διαμονή, πρωινό στο ξενοδοχείο, διόδια, ΦΠΑ, κ.λπ.) και θα αφορά ξενοδοχεία και των δύο προαναφερθεισών κατηγοριών. Θα ορίζεται το ποσόν της προκαταβολής, οι επόμενες δόσεις και η εξόφληση.
Η προσφορά θα αναφέρεται σε κάθε έναν όρο από τους παραπάνω αναλυτικά, διαφορετικά θα θεωρηθεί άκυρη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν έως την 27η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13:30, στο σχολείο και στο γραφείο του Διευθυντή, κλειστή προσφορά όπου θα αναγράφεται η συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδίου και η ανά μαθητή επιβάρυνση.

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Φώτης

       

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση