Δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση» 2012-2013

Στόχος της δράσης «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση» είναι η αξιοποίηση της μάθησης που παράγεται στα σχολεία ως βάση για την υποστήριξη και ανάπτυξη του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και τη δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών».

Οι καλές πρακτικές όπως θα αναδεικνύονται μέσα από την διαδικασία της δράσης, θα αναρτώνται στον ιστότοπο «Αριστεία και Καινοτομία» του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.  (http://excellence.sch.gr– αποθετήριο καλών πρακτικών), που θα αποτελεί στο εξής μία δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιαίτερα εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες.

Για την σχολική χρονιά 2012-2013 καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη δράση να υποβάλλουν τα έργα τους, τα οποία είτε έχουν υλοποιηθεί κατά την  προηγούμενη σχολική χρονιά είτε πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Για την ενημέρωση σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων (όροι συμμετοχής, κριτήρια αξιολόγησης, οδηγίες υποβολής και συμπλήρωσης εντύπου ανάπτυξης περιεχομένου) οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν τον ιστότοπο http://excellence.sch.gr/.

Περισσότερα στη σχετική Εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση