4gymarta's blog

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΑΡΧΑΙΟΛ.ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μαΐ 202216

Στα πλαίσια της Δράσης  « Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα Αρχαία Θέατρα» επισκεφθήκαμε  το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

Συμμετείχαν  4 καθηγητές:

Μήτση Κωνσταντίνα,  Φλούδα  Άννα, Στόγιας Βασίλειος,  Κολοβάτσιου Γεωργία

και 32 μαθητές από τους οποίους μία μικρή  θεατρική ομάδα μας ερμήνευσαν ένα απόσπασμα από την

«Ελένη » του Ευριπίδη.

IMG 20220506 095625 IMG 20220506 100131IMG 20220506 102457 IMG 20220506 121505 IMG 20220506 121516 IMG 20220506 121210

Απόσπασμα θεατρικής Παράστασης

https://www.youtube.com/watch?v=FIxE5F61Yzo&t=40s

 

Αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο Α’ ΜΕΡΟΣ

https://youtube.com/shorts/Zx-rGZQybIc?feature=share

 

Αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο Β’ ΜΕΡΟΣ

 

https://youtube.com/shorts/1j6anUwItHo?feature=share

 

Ενημέρωση των μαθητών για την Επιχειρηματικότητα-Αγωγή Σταδιοδρομίας-Γνωριμία με επαγγέλματα

Μαΐ 202216
Την Παρασκευή, 13/05/2022 και στα πλαίσια του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων με καθηγήτριες την κα Χριστίνα Νικολού (ΠΕ89.01) και την κα Κατερίνα Γεωργιάδου (ΠΕ05) των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, καλέσαμε την υπεύθυνη ΣΕΠ κα Θεοδοσία Μπακόλα να μιλήσει για την θεματική ενότητα Επιχειρηματικότητα-Αγωγή Σταδιοδρομίας-Γνωριμία με επαγγέλματα.
Οι μαθητές έλυσαν τις απορίες τους και έθεσαν στόχους και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν.
Ευχαριστούμε πολύ την κα. Θεοδοσία Μπακόλα

image00001 image00002  image00004 image00005 image00006 image00007image00003

Ενημέρωση στα πλαίσια Δράσης: Αντιμετώπιση Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού

Μαΐ 202214

Στις 5 & 11/5/2022 το σχολείο μας επισκέφτηκαν η κ. Κομηλάγιου Θεοδοσία (Κοινωνιολόγος) και η κ. Μπακέλα Μαρία (Κοινωνική Λειτουργός) από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας. Οι μαθητές των Β1 και Β2 τμημάτων του σχολείου μέσω της εμπλοκής τους σε διάφορες δραστηριότητες με τους φορείς του Κέντρου Πρόληψης, ενημερώθηκαν για την πρόληψη και σωστή αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού (Bullying).

b1 b2 b3 b4 b5 b6

STEM και Ρομποτική

Μαΐ 202211

Στα πλαίσια του μαθήματος  της Πληροφορικής και του Εργαστήριου Δεξιοτήτων στη θεματική ενότητα STEM, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του STEM Education στην Άρτα και εθελοντής πρεσβευτής της WRO Hellas Μάρκος Χαττάρι, μίλησε στους μαθητές της Α Γυμνασίου για το STEM, την ρομποτική στην εκπαιδευτική διαδικασία και οι μαθητές υλοποίησαν ένα 5-minute-bot, ένα όχημα το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί σε μικρό χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος, ώστε να αποτελέσει τη βάση για πειράματα στην αίθουσα που αφορούν την κίνηση στο χώρο. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εύκολης προσθήκης και αλλαγής αισθητήρων ώστε οι μαθητές να αρχίσουν να εξοικειώνονται με τις λειτουργίες της πλατφόρμας Mindstorms EV3.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μάρκο Χαττάρι.

IMG 20220510 082842

IMG 20220510 082817

IMG 20220510 082813

IMG 20220510 083534

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ:29-04-22 Νέα Πρωτόκολλα COVID-19 στην εκπαίδευση

Απρ 202230

29-04-22 Νέα Πρωτόκολλα COVID-19 στην εκπαίδευση

Οι εκπαιδευτικές μας μονάδες θα ανοίξουν μετά τις διακοπές του Πάσχα με νέο πρωτόκολλο, σύμφωνο με τη διεθνή τάση αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της COVID-19, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των Ειδικών, ενώ θα εξακολουθήσουν να διατηρούνται σε ισχύ μέτρα που ανακοινώνονται σήμερα με Κοινή Υπουργική Απόφαση. Ειδικότερα:

Στα σχολεία:

 • Διατηρείται η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και η χρήση αντισηπτικών, ο τακτικός αερισμός χώρων, ο σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών και εξοπλισμού, τα ξεχωριστά διαλείμματα κ.λπ.
 • Δεν θα διενεργούνται τακτικοί αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για προσέλευση στη σχολική μονάδα από μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).
 • Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. θα διενεργούν προληπτικά 1 ράπιντ τεστ την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη. (Ειδικά, για την προσέλευση την ερχόμενη εβδομάδα, το πρώτο τεστ θα διενεργείται έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.)

 

Σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα εντός σχολικού πλαισίου:

 • Οι εμβολιασμένοι και μη μαθητές και εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. διενεργούν 2 σελφ τεστ (ημέρες 0-1 και 4) δωρεάν (θα διατίθενται από τα σχολεία) και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.

 

Σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα εκτός σχολικού πλαισίου:

 • Οι εμβολιασμένοι μαθητές επιστρέφουν κανονικά στο σχολείο, διενεργούν σελφ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.
 • Οι μη εμβολιασμένοι μαθητές τίθενται σε καραντίνα και διενεργούν σελφ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη προκειμένου να επιστρέψουν στο σχολείο. Μετά την 5η ημέρα, εφόσον το τεστ είναι αρνητικό και επιστρέψουν στο σχολείο, χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες.
 • Οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. επιστρέφουν κανονικά στο σχολείο, διενεργούν ράπιντ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.
 • Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. τίθενται σε καραντίνα και διενεργούν ράπιντ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη προκειμένου να επιστρέψουν στο σχολείο. Μετά την 5η ημέρα, εφόσον το τεστ είναι αρνητικό και επιστρέψουν στο σχολείο, χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες.

 

Σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος στην τάξη, ισχύει ό,τι και στο γενικό πληθυσμό, για εμβολιασμένους και μη μαθητές και εκπαιδευτικούς:

 • Παραμονή του κρούσματος σε απομόνωση επί 5 ημέρες τουλάχιστον, με ημέρα λήψης του θετικού τεστ να θεωρείται ως ημέρα 0.
 • Μετά την πάροδο 5 ημερών απομόνωσης και εφόσον (α) έχει υποχωρήσει πλήρως ο πυρετός για ένα 24ωρο χωρίς χρήση αντιπυρετικών και (β) δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα ή τα συμπτώματα βελτιώνονται, διακόπτεται η απομόνωση.
 • Εάν ο πυρετός συνεχίζει ή τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται, παρατείνεται η απομόνωση.
 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες από την λήξη της απομόνωσης.

 

Πλέον, οι μαθητές και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. δεν κάνουν δήλωση Edupass σε εβδομαδιαία τακτική βάση, παρά μόνο εφόσον προκύψει σχετική υποχρέωση, π.χ. σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα. Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. συνεχίζουν να κάνουν δήλωση Edupass σε εβδομαδιαία βάση για τον τακτικό εργαστηριακό τους έλεγχο 1 φορά την εβδομάδα και, παράλληλα, υποχρεούνται να κάνουν δήλωση για τους διαγνωστικούς ελέγχους που διενεργούν ως στενές επαφές κρούσματος εντός και εκτός σχολικού πλαισίου. (Αντίστοιχα, για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων, οι δηλώσεις που χρειάζονται σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο εξακολουθούν να γίνονται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.)

Στα Πανεπιστήμια, ΙΕΚ και Κολλέγια:

 • Οι μη εμβολιασμένοι καθηγητές διενεργούν 1 ράπιντ τεστ την εβδομάδα με δικό τους κόστος, έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση την Τρίτη. (Ειδικά για την προσέλευση την ερχόμενη εβδομάδα, το πρώτο τεστ θα διενεργείται έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση την Τετάρτη.)
 • Οι μη εμβολιασμένοι φοιτητές/καταρτιζόμενοι/σπουδαστές δεν υποβάλλονται σε τακτικό υποχρεωτικό έλεγχο.
 • Πλέον, οι μη εμβολιασμένοι φοιτητές δεν κάνουν δήλωση Edupass σε εβδομαδιαία τακτική βάση, λόγω της άρσης των υποχρεωτικών τακτικών ελέγχων τους.
 • Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες των ανωτέρω εκπαιδευτικών δομών και η πρόσβαση στις δραστηριότητές τους (π.χ. αναγνωστήρια, βιβλιοθήκες, εξετάσεις, ορκωμοσίες, συνέδρια, εστιατόρια, κυλικεία, γυμναστήρια) ευθυγραμμίζονται με τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν γενικά, επομένως δεν θα διενεργούνται πλέον έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού ή τεστ από μη εμβολιασμένους.
 • Ελεύθερη είσοδος επισκεπτών στις φοιτητικές εστίες.
 • Διατήρηση της υφιστάμενης υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

 

Η υπευθυνότητα που έχει επιδείξει το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, τόσο ως προς την τήρηση των μέτρων όσο και ως προς την ανταπόκριση στον εμβολιασμό, αποτελεί παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία. Ο εμβολιασμός παραμένει η ισχυρότερη ασπίδα μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

https://www.minedu.gov.gr/news/51986-29-04-22-nea-protokolla-covid-19-stin-ekpaidefsi

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ:29-04-22 Νέα Πρωτόκολλα COVID-19 στην εκπαίδευση    

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Απρ 202220

Ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Άρτας  αποφάσισε, εν όψη της εορτής του Πάσχα, να προσφέρει τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Άρτας ως εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και μαζί με τους καθηγητές τους προσήλθαν την Παρασκευή 15/4/2022 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να παραδώσουν τη δωρεά τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

 

 

1.1 1 2

από κάτω από: Δράσεις, Εκδηλώσεις, Κοινωνικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ    

webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022

Απρ 202211

 

 

 

Takorama Webinar

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022 για μια δημιουργική περιήγηση στους στόχους, τις ταινίες και το εκπαιδευτικό υλικό του Takorama 2022, που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και απευθύνεται σε παιδιά, μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. Στο πρωτότυπο αυτό webinar θα δούμε κάποιες από τις ευφάνταστες ταινίες animation μικρού μήκους που συνθέτουν το ποιητικό οπτικό σύμπαν του Takorama μαζί με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσφέρονται προς αξιοποίηση, εντός και εκτός τάξης.

Το ΕΚΟΜΕ, ως βασικός και επίσημος πλέον συνεργάτης του Φεστιβάλ στην Ελλάδα από φέτος, συμμετείχε στην Κριτική Επιτροπή προεπιλογής των ταινιών, επιμελήθηκε την ελληνική απόδοση των φύλλων εργασίας που συνοδεύουν τις 15 ταινίες κινουμένων σχεδίων, και στηρίζει επικοινωνιακά τις δράσεις του Φεστιβάλ στην εκπαιδευτική κοινότητα. Από την 1η Απριλίου έως και τις 24 Ιουνίου 2022, όλο το υλικό του Φεστιβάλ είναι ελεύθερα προσβάσιμο και χωρίς διαφημίσεις, κατόπιν εγγραφής, για 5 ηλικιακές κατηγορίες  (3-18 ετών).

Συνδεθείτε μαζί μας την Τετάρτη, 13 Απριλίου, 17.00-18.00 για να ταξιδέψουμε στον κόσμο του animation. Εγγραφές μέσω της πλατφόρμας ZOOM εδώ: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qavl4iPJQHWIH73k76jYaQ.

Το webinar θα μεταδοθεί και μέσω livestream από το EKOME Facebook, @ekomemedia.

Περισσότερα για τις δράσεις του ΕΚΟΜΕ για τη Παιδεία στα Μέσα και την Πληροφορία εδώ: https://www.ekome.media/el/ekpaideysi/.

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες: 214 4022522, 214 4022534

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022    

Τίτλος: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Απρ 202211

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απρίλη) και στα πλαίσια του Προγράμματος που υλοποιείται στο σχολείο μας με τίτλο «Μπαίνοντας στη θέση του άλλου: Η διαφορετικότητα είναι δικαίωμα και κατάκτηση», είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε μια διαδικτυακή συνάντηση με τον βραβευμένο συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων κύριο Γιώργο Κ. Παναγιωτάκη.

Αρχικά, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου διάβασαν τα δύο πρώτα βιβλία του συγγραφέα από τη «Λέσχη Αλλόκοτων Πλασμάτων»  («Το μυστικό καταφύγιο» και «Όταν ήρθαν για εμένα»)  και στην πορεία έγιναν συζητήσεις πάνω στα θέματα που πραγματεύονται όπως είναι  η φιλία, ο έρωτας, η αποδοχή του εαυτού μας, η αποδοχή της διαφορετικότητας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ.

Τέλος, στις 8 Απρίλη 2022 οι μαθητές μας είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν και διαδικτυακά με τον αγαπημένο συγγραφέα, να του θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν μαζί του. Ελπίζουμε η επαφή αυτή με τα βιβλία του και η συνάντηση μαζί του να γίνουν το έναυσμα ώστε οι μαθητές μας να στραφούν στην ανάγνωση και στην αγάπη για τα βιβλία.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Παναγιωτάκη για την υπέροχη και εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε μαζί του καθώς και για τον χρόνο που μας αφιέρωσε.

Ο συντονισμός της δράσης έγινε από  την κ. Μπέλλου Αλεξάνδρα, την κ. Σκάρα Αλεξάνδρα, την κ. Καραδήμα Αμαλία και τον κ. Ζαχαρή Χάρη.

11743 1 λήψης1649612798104 1649612798108 1649613127003

από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τίτλος: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου    

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Απρ 20227

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ   ΑΡΤΑΣ  ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:     To click or not to click 1

Το κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τον 5ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα με θέμα «To Click or not to Click» στον οποίο συμμετείχαν συνολικά επτά μαθητές του 4ου Γυμνασίου Άρτας. Οι μαθητές πήραν μέρος στον διαγωνισμό γράφοντας μικρές ιστορίες και ποιήματα (Short stories and Poems) στην Αγγλική Γλώσσα. Οι συγκεκριμένοι μαθητές είναι οι:
1) Σκέντος Νέστορας
2) Παπαποστόλη Ναταλία
3) Μεράντζα Δήμητρα
4) Φλούδα Δανάη
5) Μπαλάσκας Αθανάσιος
6) Μανδράκη Γεωργία
7) Παπαχρήστου Ιόλη
Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές έλαβαν βεβαιώσεις συμμετοχής
 5th CWC Βεβαίωση Συμμετοχής 1
από κάτω από: Δράσεις, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ    

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ 1ο Ε.Κ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Απρ 20225

Η Γ’ Τάξη του 4ου Γυμνασίου Άρτας επισκέφτηκε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άρτας την Τρίτη 5 Μάϊου  2022 για να ενημερωθεί για τις ειδικότητες του.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές του 1ου Ε.Κ Άρτας  για την πλήρη ενημέρωση των μαθητών μας.IMG 20220405 114414 IMG 20220405 114551IMG 20220405 114625 IMG 20220405 114745 IMG 20220405 114807 IMG 20220405 114938 IMG 20220405 115040 IMG 20220405 115048 IMG 20220405 115908 IMG 20220405 120344 IMG 20220405 121119 IMG 20220405 121741 IMG 20220405 122349

από κάτω από: Εκπαιδευτικά προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ 1ο Ε.Κ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ    
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

 

                                                                4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

 12

Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                        ΑΥΛΗ

                                                                 

                                                                   ΕΙΣΟΔΟΣ

                                 

                                                  ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

                                              ΓΡΑΦΕΙΑ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

   

252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

       ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

IMG 20220204 134204

 

3.ΦΥΣΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων