Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες 2019-2020

Εκδηλώσεις για την επέτειο της γιορτής των τριών Ιεραρχών.

Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό των μαθητών μας ο κύριος Θωμάς, δάσκαλος της Β’ τάξης του σχολείου μας, μίλησε σε όλους τους μαθητές για τον βίο και το έργο των τριών πατέρων της εκκλησίας. Έπειτα οι μαθητές παρακολούθησαν και ένα σχετικό βίντεο.

Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες 2019-2020

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα-Θεσσαλονίκη: Μεταμορφώσεις μιας πόλης.

Οι μαθητές της Ε’ και Στ΄ τάξης επισκέφτηκαν το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα και παρακολούθησαν το πρόγραμμα “Θεσσαλονίκη: οι μεταμορφώσεις μιας πόλης”. Η νεότερη ιστορία της Θεσσαλονίκης ξετυλίχθηκε ζωντανά στα μάτια των παιδιών μέσα από δραματοποίηση, παιχνίδια και διάφορες προκλήσεις. 

Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες 2019-2020

Επίσκεψη στο ΝΟΥΣ.

Το πρόγραμμα ενσυναίσθηση- σχολικός εκφοβισμός  παρακολούθησαν οι μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης του σχολείου μας κατά την επίσκεψή τους στο Ινστιτούτο Μάθησης και Επικοινωνίας( ΝΟΥΣ) την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου. Σκοπός του προγράμματος η ενίσχυση της ενσυναίσθησης των μαθητών ώστε να ευαισθητοποιηθούν στην επίδραση των πράξεων και των συμπεριφορών τους στην ζωή των άλλων. Ακολουθεί η παρουσίαση της ταινίας που δημιούργησαν εκεί.

 

Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες 2019-2020

Ευχές για το νέο έτος.

Με κατασκευές, γλυκιές απολαύσεις, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τις τάξεις Α’ και Β’ αποχαιρετούμε το 2019 και υποδεχόμαστε το 2020.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος!!