ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

 

Στα παιδιά της Δ2’ Τάξης απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα για
τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που
διοργάνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε
συνεργασία με την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης Νέων για το έτος
2019 με θέμα «Όσα δεν μπαίνουν στη βαλίτσα», σε αναγνώριση
των προσπαθειών τους για την ευαισθητοποίηση σε θέματα
προσφύγων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

                                    Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην υπεύθυνο εκπαιδευτικό του σχολείου μας Αρβανίτη Κατερίνα.

 

Οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή στο σχολείο.Λήψη αρχείου

 

https://safeYouTube.net/w/esXH

 (από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου)

 

 

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων η θεατρολόγος μας κ. Κρικελίκου Κόμνω ετοίμασε μία πολύ όμορφη παρουσίαση.  Απολαύστε την!

Μια μαγική βόλτα στο Μουσείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από τις 15/5/2020 – 29/5/2020. 

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Αναζητείται από το σχολείο αλλά είναι απαραίτητο για αλλοδαπούς μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια των χωρών τους..
  2. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.)(φωτοτυπία της σελίδας που αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και των σελίδων με τα εμβόλια)-Να προσκομίζεται και το βιβλιάριο για επίδειξή του.
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Το έντυπο υπάρχει αναρτημένο στo blog του σχολείου ή παρέχεται από το σχολείο (Το ΑΔΥΜ μπορεί να προσκομιστεί και σε άλλο χρόνο, το αργότερο όμως μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Απόδειξη ΔΕΚΟ.( φωτοτυπία)
  5. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου
  6. Αίτηση –Υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του παιδιού και των γονέων. Το έντυπο βρίσκεται αναρτημένο στο blog του σχολείου ή παρέχεται από το σχολείο.

 Υποβολή των δικαιολογητικών

Δικαιολογητικά εγγραφής μπορούν να προσκομίσουν οι γονείς των μαθητών που διαμένουν εντός της σχολικής περιφέρειας . Ο χάρτης και τα όρια της σχολικής περιφέρειας είναι αναρτημένα στo blog του σχολείου.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής θα προσκομίζονται καθημερινά από 10:00π.μ.-12:00 συμπληρωμένα και πλήρη(όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα προσκομίζονται  όλα μαζί και όχι τμηματικά).

Τα έντυπα (αίτηση και ατομικό δελτίο υγείας)είναι αναρτημένα στο blog , τα εκτυπώνετε ,τα συμπληρώνετε, και τα προσκομίζετε όλα μαζί ή σε περίπτωση αδυναμίας να τα εκτυπώσετε ,τα παραλαμβάνετε από το σχολείο.

Προσοχή!!!Το βιβλιάριο και το αποδεικτικό κατοικίας σας παρακαλούμε να είναι ήδη φωτοτυπημένα ώστε η διαδικασία να γίνει ταχύτερη και ασφαλέστερη.

Σε περίπτωση εγγραφής αλλοδαπού μαθητή τα δικαιολογητικά εγγραφής πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα είτε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών είτε από πιστοποιημένο δικηγόρο για το σκοπό αυτό.

Απαραίτητη είναι η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (Χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας, ατομικό στιλό κλπ.)  (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

Εγγραφή των μαθητών της Α΄δημοτικού 2020-21 στο ολοήμερο πρόγραμμα

Για την εγγραφή των μαθητών της Α΄τάξης στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου ισχύουν όσα ισχύουν και για τους υπόλοιπους και είναι τα παρακάτω.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

  1. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
  2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, • πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, • πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες 5 Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π. • Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Το αντίστοιχο έντυπο είναι αναρτημένο στο blog του σχολείου. Η υποβολή θα πρέπει να γίνει μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΟΡΙΑ- ΟΔΟΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ( ΑΔΥΜ)

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

Υλικό για τη Θεατρική Αγωγή (2)

 

Η κυρία Κόμνω της Θεατρικής Αγωγής αποχαιρετάει για το Πάσχα, όλα τα μαθητούδια της από τη Σίνδο με αυτό το υπέροχο μήνυμα… Πατήστε στον σύνδεσμο και ακούστε την!

ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!!

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

με θέμα «ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Τα παιδιά της Ε’ & ΣΤ’ του σχολείου μας μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Για να παίξετε θα κάνετε εγγραφή στην e-class στο μάθημα «1 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» πατώντας στο κουτάκι από δίπλα και… είστε έτοιμοι!! Η περιπέτεια αρχίζει!!

Διαβάστε τους Κανόνες και λύστε τον 1ο Γρίφο!!

Υλικό για το μάθημα της Μουσικής.

 

Υλικό για τις Α και Β τάξεις του σχολείου μας, από τη μουσικό Φιλιώ Στορισμένου. To email της κυρίας Φιλιώς είναι: filstori@otenet.gr

Χειροτεχνία με μακαρόνια (1)