Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ (Γυμνάσιο και Λύκειο Γαλαξιδίου, 26 Μαρτίου 2015, ώρα 16.00 – 19.30)

Το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Φωκίδας, το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Φωκίδας, το ΕΚ Άμφισσας και το Γυμνάσιο και Λύκειο Γαλαξιδίου διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γαλαξιδίου στις 26 Μαρτίου 2015, ώρα 16.00 – 19.30 με το ακόλουθο πρόγραμμα.

• Ευθαλία Παπαδάκη, ΠΕ02, Σχολική Σύμβουλος: Διερευνώντας τις δυνατότητες που παρέχει το δευτεροβάθμιο σχολείο για ενεργητική μάθηση.
• Σπύρος Αναγνωστόπουλος, ΠΕ19, διευθυντής Γυμνασίου Ιτέας: Οδηγίες για να είναι αποτελεσματική μια παρουσίαση.
• Χρήστος Ρέτσας, ΠΕ19, εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ Άμφισσας: Εργαλεία ΤΠΕ ως συνεργάτες της ενεργητικής μάθησης.
• Στέλλα Τσιάμη, ΠΕ09, εκπαιδευτικός ΓΕΛ Άμφισσας: Η “δημοκρατική” λειτουργία των ομάδων σε μια ερευνητική εργασία.

Βιωματικές- εργαστηριακές δράσεις

• Σύλβια Μισιρλή, ΠΕ06, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Φωκίδας: Προτάσεις για την ανάπτυξη πολλαπλής νοημοσύνης μέσα από τα project και τα σχολικά προγράμματα.
• Χρήστος Λαλάς, ΠΕ19, αναπληρωτής διευθυντής ΕΚ Άμφισσας: Κινηματογραφώντας τη μέθοδο εργασίας. Εργαστήριο για τη χρήση λογισμικών επεξεργασίας βίντεο.
• Μαρία Κούσκουρη, ΠΕ04.05 – Καλοτίνα Σκώτη, ΠΕ04.4, εκπαιδευτικοί στο Γυμνάσιο της Άμφισσας: Αποκρυπτογραφώντας τη βιοποικιλότητα στον περίβολο του σχολείου μας. Άσκηση πεδίου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το σεμινάριο θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης από 15 σημεία σύνδεσης όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να μας συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία σας στη διεύθυνση: sym02-fok@stellad.pde.sch.gr για να σας αποστείλουμε συγκεκριμένες οδηγίες.

Ονοματεπώνυμο:
Ειδικότητα:
Σχολείο όπου υπηρετείτε:
Σταθερό τηλέφωνο:
Κινητό τηλέφωνο:
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας σχετικά με το σεμινάριο:

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Αφήστε μια απάντηση