ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί μαθητές, τριες,  και γονείς και κηδεμόνες
σήμερα στις 12.00 περίπου το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά στο πατάρι του κλιμακοστασίου του α ορόφου στο οποίο βρισκόταν ένα διακοσμητικό τμήμα του άρματος με το οποίο παρέλασε το σχολείο μας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Δελφών. Εκείνη τη στιγμή βρισκόμουν στο γραφείο μου και μόλις αντιλήφθηκα το γεγονός αμέσως είπα στα παιδιά να  βγουν έξω και κάλεσα την πυροσβεστική , που κατέφθασε αμέσως. Κατόπιν κάλεσα  την αστυνομία και το ΕΚΑΒ καθώς υπήρχαν μαθητές του Γ2 με την καθηγήτριά τους που δεν μπορούσαν να εκκενώσουν τον ά όροφο εξαιτίας του πολύ πυκνού μαύρου καπνού. Με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και πυροσβεστών έγινε η εκκένωση και κάποιοι, ες  εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Στη συνέχεια μετέβην κατόπιν εντολής στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής , όπου έδωσα ένορκη κατάθεση για το σχηματισμό δικογραφίας η οποία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα, για να ακολουθήσει η νόμιμη διαδικασία της ανάκρισης. Κατόπιν πήγα στο νοσοκομείο και ευτυχώς διαπίστωσα ότι όλοι και όλες είναι καλά. Εν συνεχεία πήγα στο σχολείο και περί τις 6 το απόγευμα ήρθε ο Αντιδήμαρχος  , του έδειξα την κατάσταση του ά ορόφου  και με διαβεβαίωσε ότι αύριο θα ξεκινήσει το συνεργείο αποκατάστασης.
Εγώ προσωπικά ως Διευθύντρια , ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου μας και η ψυχολόγος καταδικάζουμε το   γεγονός αυτό, συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές/τριες που σοκαρίστηκαν και  συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών μας δίνοντας  μεγάλη σημασία στη σωστή ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ τους, πράγμα που είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας.
Αύριο Τετάρτη 3/4/24 οι μαθητές/τριε θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.00 π.μ. χωρίς τσάντες θα γίνει συζήτηση για το συμβάν και θα είναι στη διάθεσή τους και η ψυχολόγος του σχολείου.

Επίσκεψη στο Τμήμα Περιφερειακής & Οικονομικής Ανάπτυξης Άμφισσας – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 οι μαθητές/τριές μας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Τμήματος  Περιφερειακής & Οικονομικής Ανάπτυξης Άμφισσας και ενημερώθηκαν για τις προοπτικές των σπουδών από την Πρόεδρο κ. Κατσαΐτη.

εικόνα Viber 2024 03 11 11 43 57 112

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20-2-24 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην Θεσσαλονίκη από 4 έως και 8 Μαρτίου 2024 και επιλέχθηκε η προσφορά του πρακτορείου ΛΟΚΡΙΣ , ως η πιο συμφέρουσα. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 23/2/24 στις 12.30 το μεσημέρι.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

2024_01_23 _Φ251_7175_Α5_ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ_2024_ΑΔΑ 62ΠΩ46ΝΚΠΔ-ΩΨ9

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΠΑΛ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΠΑΛ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΠΕΠΑΛ Άμφισσας προσφέρει κοινωνικό φροντιστήριο σε όποιον /α μαθητή/τρια  επιθυμεί ανεξαρτήτως σχολείου και περιοχής στα μαθήματα:

«Αγγλικά αρχαρίων» Διαδικτυακά

«Χημεία» Α΄ Γενικού και Επαγγελματικού   Λυκείου Δια ζώσης

«Φυσική» Ά Γενικού και Επαγγελματικού   Λυκείου δια ζώσης

«Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ » ΕΠΑΛ Διαδικτυακά

«Υγιεινή» ΕΠΑΛ Διαδικτυακά

Επίσης προσφέρονται συνεδρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου από ειδικά εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό.

Υποβολή ενδιαφέροντος

Οι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας mail στο mail@epal-prot-amfiss.fok.sch.gr