Ο Δεκέμβριος στο 16ο Νηπιαγωγείο είχε πολλά…. Κάποιες από τις δράσεις μας έχουν αναρτηθεί σε ξεχωριστά άρθρα. Είναι κι άλλες πολλές στιγμές που δεν περιγράφονται και άλλες τόσες που ζήσαμε..
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Η τάξη μας , τα ρούχα μας, τα χέρια μας γέμισαν χρώματα και χρυσόσκονες…γιατί η μαγεία των ημερών κάπως έτσι ξεκινά!
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
- ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ CUPCAKES …
- Τo ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ του Άγιου Βασίλη: σπάσε τον εικονοκώδικα. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπρεπε να λύνουν γρίφους που τους οδηγούσαν στην αναζήτηση του επόμενου εικονογράμματος και σε μια νέα δοκιμασία σε κάθε σταθμό, όπως παζλ, ζωγραφική, χορός, τραγούδι, σειροθετήσεις. Στο τέλος έπρεπε κάθε εικόνα που συγκέντρωσαν να την χρησιμοποιήσουν σε μια εικονολέξη, γράφοντας το αρχικό γράμμα κάθε εικόνας. Τα μηνύματα του Άγιου Βασίλη ήταν ΧΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ. Συγχαρητήρια παιδιά!
- Παρακολούθηση χριστουγεννιάτικης ταινίας με χειροποίητα ποπ κορν…
- ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ
Το κάθε παιδί έφτιαξε ένα παιχνίδι με διάφορα και διαφορετικά υλικά. Το παιχνίδι το τυλίξαμε και το κάναμε δώρο. Με αυτά τα χειροποίητα παιχνίδια-δώρα έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων την φετινή χρονιά! Όλοι το χαρήκαμε!
Ευχόμαστε έτσι δημιουργική, μαγική και γεμάτη όμορφες στιγμές να είναι και η νέα χρονιά που έρχεται παιδάκια μας !!!