Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου – Ημέρα Πέμπτη

Αυλαία πέφτει σήμερα στις δράσεις μας γύρω από τα πολυαγαπημένα βιβλία με κάτι που λαχταράνε τα παιδιά κάθε ηλικίας: ανάγνωση παραμυθιού.
Σε συνεργασία με τις δασκάλες της Πρώτης Νάνσυ Κορδάτου και Κική Τουρφαντίδου, αποφασίσαμε για λόγους συμπερίληψης να διαβασουμε παραμύθι που εστιάζει στη διαφορετικότητα, μιας και θέλουμε να αντιληφθούν τα παιδιά από μικρή ηλικία την αξία του σεβασμού προς το διαφορετικό, το ξεχωριστό οπως λέμε εμείς οι δάσκαλοι.
Το εξαιρετικό βιβλίο του Πέτρου Πουλάκη Ο Αυτός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών σε όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης και είμαστε σίγουροι ότι τους έδωσε αρκετή τροφή για σκέψη και συζήτηση με τους γονείς στο σπίτι.
Έτσι, με αναγνώσεις και βιβλιοανταλλαγές ( τα Δευτεράκια μας αντάλλαξαν σήμερα τα διαβασμένα πολλές φορές βιβλία τους με άλλα, ενδιαφέροντα βιβλια) τελειώνει άλλη μια χρονιά η Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, αφήνοντας μια γλυκιά επιγεύση και προσμονή για επόμενες δράσεις.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο
Μπορεί να είναι απεικόνιση ‎κείμενο που λέει "‎ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣr ΣΙΛΗΣΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΠΑΠΑΤΣAΡΟΥΝ ΙΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΣ ΠΕΤΡΟΣΠΟΥΛΑΚΗΣ ΤOΞO thng Kelce (عنسس) ပုလေေ سرن CUCOS‎"‎

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση