Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου -Ημέρα Τέταρτη

Οι δασκάλες της Πέμπτης, Άννα Μπουρλή και Σταυρούλα Κουκουράβα, με μεγάλη φροντίδα προετοίμασαν τους μαθητές τους διδάσκοντάς τους τον τρόπο παρουσίασης βιβλίων. Κι ακόμα κι αν κάποιοι μαθητές δίσταζαν πολύ να παρουσιάσουν όσα υπέροχα βιβλία διάβασαν, το έκαναν με κέφι και μπρίο…ε, και λίγο άγχος ενίοτε, είναι όμως απαραίτητη δεξιότητα πια η ομιλία-παρουσίαση εργασίας μπροστά σε κοινό, κάτι που και τα ίδια αντιλήφθηκαν σήμερα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μιας και καταφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να φέρουν εις πέρας επάξια την εργασία τους!
Ακομα, ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τα βιβλία που μας δώρισαν! Βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας, για όλα τα παιδιά του σχολείου μας, για κάθε ηλικία (επιλεγμένοι οι τίτλοι με περίσσια προσοχή και αγάπη από εμένα).
Τα Εκτάκια, με τη σειρά τους, παρουσίασαν σήμερα τα νέα βιβλία λέγοντας στους μαθητές της Πέμπτης όσα σκεφτόμαστε όταν είμαστε στη διαδικασία επιλογής του επόμενου βιβλίου μας : από τον τίτλο και το εξώφυλλο μαντεύουμε ότι θα μας αρέσει για διάφορους λόγους. Αυτούς τους λόγους αναφέραμε κι εμείς με τόσο μεγάλη επιτυχία που θα γίνουν ανάρπαστα από την επόμενη βδομάδα που θα είναι διαθέσιμα για δανεισμό. Μάλλον θα χρειαστεί λίστα αναμονής για μερικά από αυτά! Καταφέραμε να ανυπομονούμε να πιάσουμε στα χέρια μας κάποιο πολυπόθητο βιβλίο. Αν μας ρωτάτε, αυτό μας φαίνεται ίσως το πιο αισιόδοξο μήνυμα της σημερινής δράσης.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, νοσοκομείο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση