Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου είχαμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, κατόπιν πρόσκλησης των αγαπημένων εκπαιδευτικών Άννας Μπουρλή και Βιβής Αλεξάκη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Ευτχία Πατσιαλού.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες γνώρισαν και το βιβλίο – θεατρικό παραμύθι ΓΡΑΜΜΑ_ΣΤΟΝ_ΑΓΙΟ_ΒΑΣΙΛΗ , το οποίο υπάρχει πλέον στο σχολείο και με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά περιμένουν να πάρουν ρόλους.
Στις 22 Δεκεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πραγματοποιηθεί θεατρική απόδοση του νέου μου παιδικού θεατρικού παραμυθιού #ΓΡΑΜΜΑ_ΣΤΟΝ_ΑΓΙΟ_ΒΑΣΙΛΗ σε συνεργασία και τη διαδραστική συμμετοχή των καταπληκτικών μαθητριών και μαθητών των αντίστοιχων τμημάτων της πρώτης και της τρίτης τάξης του σχολείου.
