Οι Οργανούληδες στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

στο 2022 05 13 11 06 43

Οι Οργανούληδες στο

16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

1652429011084

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον Webinar , τους “Οργανούληδες”. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την επιστημονική αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Υπουργείου Υγείας, και την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

1652429011069

Οι «Οργανούληδες» είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και του Ιδρύματος Ωνάση, που σκοπό έχει να συστήσει στα παιδιά από 7 έως 11 ετών τα εσωτερικά όργανα του σώματός τους, τη λειτουργία τους, τη σημασία και τον τρόπο τού να τα διατηρούμε χαρούμενα και υγιή. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε μέσα από τις ευχάριστες ιστορίες των “Οργανούληδων” και την επιστημονική καθοδήγηση των υπευθύνων του προγράμματος. Στο τέλος έγινε και μια πολύ ωραία συζήτηση όπου τα παιδιά έθεσαν ερωτήματα και τις απορίες στους σχετικά με αυτά που παρακολούθησαν.

1652429011109

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία την Χριστίνα Παναγιωτάκου Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – Ίδρυμα Ωνάση , τον κο Αλέξανδρο Μωρέλλα Health Program Manager – Ίδρυμα Ωνάση την κα Κυριακή Α. Κολοβού Νεφρολόγος – Εντατικολόγος
Κλινική Νεφρολογίας & Μεταμόσχευσης Νεφρού Γ.Ν.Α. Λαϊκό , την κα Αγγελική Γκουζιούτα
Καρδιολόγος Μονάδα Καρδιακής Ανεπάρκειας και Μεταμοσχεύσεων Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και την κα Γιούλη Μενουδάκου Προϊστ. Τμ. Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων ΕΟΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση