Σήμερα , στα εργαστήρια δεξιοτήτων μιλήσαμε για τις ομάδες τροφίμων και τις βιταμίνες καθώς και τον ρόλο τους στον οργανισμό. Γνωρίσαμε ένα ποιηματάκι για τις βιταμίνες, σχηματίσαμε τα γράμματα των βιταμινών με πλαστελίνη και τις ζωγραφίσαμε, γράφοντας όπως μπορούμε τη λέξη ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ .
Η δραστηριότητα συνεχίστηκε στο ολοήμερο τμήμα όπου τα παιδιά με κολλάζ από εικόνες περιοδικών που έκοψαν δημιούργησαν την πυραμίδα της διατροφής και γράφοντας τις κατηγορίες κάθε κομματιού της διατροφικής πυραμίδας.
Τέλος τα παιδιά του διευρυμένου ολοήμερου έγραψαν και ζωγράφισαν τον τίτλο του έργου Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, βάζοντας τα γράμματα στη σωστή σειρά.
Στο παρακάτω βίντεο των παιδιών στο Π.Σ.Δ. – σύνδεσμος- μπορείτε να ακούσετε τα παιδιά να απαγγέλουν το ποιηματάκι για τις βιταμίνες.






















































































































