Στα πλαίσια της οργάνωσης της Χριστουγεννιάτικης μας γιορτής δημιουργήσαμε μια μεγάλη αφίσα με θέμα την ειρήνη.
Όλα τα παιδιά συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
δημιουργήσαμε επίσης το δικό μας δέντρο των ευχών!
κόψαμε χρωματιστές λωρίδες χαρτί,γράψαμε τις ευχές μας για το τι θα θέλαμε να μας φέρει ο νέος χρόνος και έτοιμο το δεντράκι μας!
δημιουργήσαμε στολίδια με τον άγιο Βασίλη με την μέθοδο του decoupage.
στολίδια με σαμπουάν και αλεύρι!
Τα βάψαμε με χρυσή και ασημένια τέμπερα,τα πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη και ασημόσκονη,περάσαμε χρυσό κορδόνι και έτοιμα τα ζυμαροστολίδια μας για να στολίσουν το δέντρο των παιδιών μας!
δημιουργία χριστουγεννιάτικης κάρτας…
το καθιερωμένο γράμμα μας στον άγιο-Βασίλη…
επίσκεψη των φίλων μας από το διπλανό τμήμα για να μας πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κρατώντας καραβάκια!Τους ευχαριστούμε πολύ!
Ο Αι-Βασίλης ήρθε και φέτος!!!!Φορτωμένος με εκπλήξεις για τα παιδιά μας που με τόση αγωνία τον περίμεναν!
Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας!
Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές και των 4 τμημάτων του νηπιαγωγείου μας!Οι μικροί μας μαθητές συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό σε όλες τις προετοιμασίες και νιώσαμε μαζί τους το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: την αγάπη,το μοίρασμα και την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων.Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και με υγεία να υποδεχτούμε τον νεό χρόνο!!!!













