Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

12 τόνοι από καπάκια = Ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο για τον Μάριο

Μαρ 201822

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παραδόθηκε την Τρίτη 20/3/2018, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, στον Μάριο που φοιτά στο σχολείο μας.

Θέλουμε ως Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους, τους διευθυντες του 21ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης,  8ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης,  3ου Λύκειου Ηλιούπολης,  9ου Δημοτικού Καρέα, 8ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 17ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 1ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 4ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 1ου Γυμνασίου Βύρωνα,  4ου Γυμνασίου και Λυκείου Ηλιούπολης, 9ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 11ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 8ου Δημοτικού Καρέα, την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, την κ. Παξιμαδά Σμαράγδα, την κ. Βούλα Βλάχου, την κ. Μυρσίνη Εμμανουήλ, το Τμήμα Τροχαίων Ατυχημάτων της Υποδιευθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία και τους φορείς της, Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης, Κέντρο Λογοθεραπείας Λέξη προς Λέξη Φιλιώ Βλάχου, Φούρνος Ηπειρος, Φούρνος Βλάχος, Καφέ REMEZZO, Καφενείο Βασίλης Κόλλιας, Φούρνος Τσιοκα Νέα Σμύρνη, Φροντιστήριο Ρόμβος Αργυρούπολη, Υ.Π.Α.Γλυφάδας, Λογιστικό Γραφείο Νίκου και Αργύρη Καβουρίνου, καθώς επίσης και τους κ. Αντζινά και κ. Γιαννόπουλο, από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Χωρίς την συνεισφορά όλων εσάς, θα ήταν αδύνατον, εντός μόλις 4 μηνών, να μαζευτούν 12 τόνοι πλαστικά καπάκια!

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!

από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2017-2018| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 12 τόνοι από καπάκια = Ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο για τον Μάριο    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων