Αρχική » i-create » Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ

Ιστορικό

Σαν σήμερα

15/4/1912: Βυθίζεται ο «Τιτανικός»
Βυθίζεται ο «Τιτανικός», ύστερα από ένα φοβερό χτύπημα με παγόβουνο στο Βόρειο Ατλαντικό. Από τους 2.340 επιβαίνοντες, χάνονται στα παγωμένα νερά οι 1.595 .
   - Σχετικές αναρτήσεις

15/4/421 π.Χ: Η Σπάρτη και η Αθήνα διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου, υπογράφοντας τη «Νίκειο Ειρήνη»... Θα διαρκέσει μόνο έξι χρόνια.
Η Σπάρτη και η Αθήνα διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου, υπογράφοντας τη «Νίκειο Ειρήνη»... Θα διαρκέσει μόνο έξι χρόνια.
   - Σχετικές αναρτήσεις

15/4/: Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης
H Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης (World Art Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ

Το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα έχει δυστυχώς συνδεθεί με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις, καταστρέφοντας τόσο τη χαρά του παιχνιδιού, όσο και το πνεύμα του αθλητισμού.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Αγαπάς το ποδόσφαιρο, έχεις προτάσεις και ιδέες αλλά δεν ξέρεις που να τις παρουσιάσεις;

Δες τα τηλεοπτικά σποτάκια μας στην ΕΤ1, μπες στο κλίμα και έλα στην i-create!

Μια πλούσια διαδραστική εφαρμογή σε περιμένει να την εξερευνήσεις και να μάθεις.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση ξεκινάει μία καμπάνια κοινωνικής ευθύνης ενάντια στη Βία στα γήπεδα, βασισμένη σε κινούμενες γελοιογραφίες του βραβευμένου δημιουργού Μιχάλη Κουντούρη.

Η i-create σου δίνει το χώρο, τον τρόπο και τα εργαλεία.

Διάλεξε όποια φιγούρα σου αρέσει και δημιούργησε την δική σου καμπάνια (σλόγκαν, video, αφίσα, animation). Στείλε μας τη συμμετοχή σου και η καμπάνια σου μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του φαινομένου.

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ…, ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ…
Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ

Έλα στην www.i-create.gr

e-mail: edutv@minedu.gov.gr

Επικοινώνησε μαζί μας: 210-3442766, 210-3442869

Πες ΟΧΙ στη ΒΙΑ με τον δικό σου τρόπο και βοήθησε μας να διαδώσουμε το μήνυμα σε όλους όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

Οι ιδέες και η δημιουργικότητα σου μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Σε περιμένουμε!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση