Αρχεία για 6 Μαρτίου 2010

Μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το πιο επιτυχημένο εικονικό συγκρότημα, καθώς το ντεμπούτο-άλμπουμ τους το 2001 πούλησε πάνω από επτά εκατομμύρια αντίτυπα.

Η οικονομική στενότητα αφήνει στην τύχη τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, «κλείνει» μουσεία, σταματά έργα και μας εκθέτει στους τουρίστες- όπως επισήμαναν και ξένα έντυπα. Στις δε υπηρεσίες δεν έχουν ούτε για σαπούνι και λάμπες!

Δεν μπορείτε πλέον να ακούσετε μουσική χωρίς ακουστικά. Δηλαδή μπορείτε, αλλά τότε ανήκετε στη σπάνια φυλή των μουσικόφιλων χωρίς ΜΡ3 player ή κινητό που παίζει μουσική. Τα γκάτζετ αυτά σάς επιτρέπουν να πάρετε παντού τη μουσική που σας ενθουσιάζει ή σας γαληνεύει.

Την είδηση δημοσίευσε η βρετανική «Ντέιλυ Μέιλ»: η 49χρονη Σάρα, κάτοχος, κατά δήλωσή της, του παγκόσμιου ρεκόρ αισθητικών επεμβάσεων, τις οποίες έκανε για να γίνει «η Ανθρώπινη Μπάρμπι» και πιστεύει πως το πέτυχε, κάνει τακτικά ενέσεις μπότοξ στη 16χρονη κόρη της, τη Χάνα, από πέρυσι που το κορίτσι ήταν 15 ετών. Η περίπτωση της Σάρας […]

Βρέθηκε ο λόγος που οι δεινόσαυροι εξαλείφθηκαν πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια: η σύγκρουση ενός γιγάντιου αστεροειδούς με τη Γη προκάλεσε παρατεταμένο παγκόσμιο χειμώνα που έκρυψε τον ήλιο. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα από 41 κορυφαίους εμπειρογνώμονες απ΄ όλο τον κόσμο διαπιστώθηκε ότι η εξήγηση του αστεροειδούς είναι η μοναδική απ΄ όσες έχουν κατά καιρούς προταθεί […]

Η Γη τρέμει ακόμη, από την Αϊτή μέχρι την Ιαπωνία και μέχρι τη Χιλή. Τι συμβαίνει άραγε κάτω από τα πόδια μας; Οι πλάκες στις οποίες στηρίζεται ο κόσμος συγκρούονται συνεχώς μεταξύ τους. Με συνέπειες καταστροφικές. Ιδού πώς μπορούμε να ερμηνεύουμε τα σήματα που στέλνει η φύση.

Εμφανίστηκαν στα προάστια των μεγάλων πόλεων της Αμερικής- τεράστια, στρατιωτικού τύπου θηρία- με το όνομα Χάμερ. Δεν κατανάλωναν απλώς βενζίνη, την καταβρόχθιζαν. Τώρα με την κρίση, το μέλλον για τα τζιπ αυτά, τα οποία προτιμούν πολλοί διάσημοι και πλούσιοι, διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό.

Στα αυριανά Όσκαρ θα μπορούσε να προστεθεί μια νέα κατηγορία: η καλύτερη προσαρμογή σκηνών στους ρυθμούς του εγκεφάλου. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα τελευταία χρόνια, μειώνεται η διάρκεια των πλάνων και παράλληλα αυξάνεται ο αριθμός τους, ώστε κάθε σκηνή να ταιριάζει στα ηλεκτρικά κύματα που παράγονται από τους νευρώνες του εγκεφάλου.

Οι επιστήμες της Βιολογίας, της Βιομιμητικής, της Νανοτεχνολογίας, των Μαθηματικών, της Ιατρικής, του Περιβάλλοντος και των Δικτύων, είναι μερικοί από τους τομείς που αντιπροσωπεύουν οι φωτογραφίες οι οποίες κέρδισαν τον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Science» και της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.

Χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια επιστρατεύτηκαν για να δημιουργήσουν το πρώτο ανακυκλώσιμο πλοίο. Με μήκος 18 μέτρα, δεν έχει σχεδόν τίποτα μηχανικό πάνω του. Και σε λίγο καιρό, με τη βοήθεια του ήλιου, του αέρα και μερικών ορθοπεταλιών, θα επιχειρήσει να διαπλεύσει τον Ειρηνικό Ωκεανό σε 100 μέρες, καλύπτοντας απόσταση 10.000 μιλίων.

συνεχίστε την αναζήτηση »
  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.