Αρχεία για 1 Μαρτίου 2010

Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχει και τον ιερέα της. Αυτός φροντίζει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου να κάνει αγιασμό ή να την ευλογεί σε δύσκολες στιγμές ώστε να πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Η περίπτωση όμως του ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου, του ποδοσφαιρικού σωματείου της Κορίνθου, είναι λίγο διαφορετική.

Απειλή για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα και την παραγωγικότητα των θαλάσσιων οικοσυστημάτων της Μεσογείου είναι η εισβολή ψαριών, ασπόνδυλων και διαφόρων φυκιών από άλλες θάλασσες.

«Σίγουρα η αντοχή μου χάρη στο ποδήλατο έχει βελτιωθεί σημαντικά. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με την περίοδο που δεν το χρησιμοποιούσα για τις μετακινήσεις μου», λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Μάλαμα Χατζηχαραλάμπους.

Αν ο Φαρίντ Ζακάρια έπρεπε να κάνει πρωτοσέλιδο την ελληνική περίπτωση, ο τίτλος θα ήταν «Ο πιο κακός ο μαθητής…». Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο διευθυντής του «Νewsweek Ιnternational», του περιοδικού με τους 24 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, δεν θα το κάνει, παρότι πιστεύει πως η εικόνα της χώρας μας δεν θα μπορούσε […]

Κάθε δυο έτη το Υπουργείο Παιδείας αποσπά εκατοντάδες εκπαιδευτικούς, δάσκαλους και καθηγητές σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού σε δεκάδες χώρες σε όλες τις ηπείρους. «ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν ένα χρήσιμο οδηγό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να διδάξουν τα ελληνόπουλα σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού.

Η ετυμηγορία των 180 μελών της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την καλύτερη ταινία και τις επιτεύξεις του 2009 θα ανακοινωθεί στις 3 Μαΐου Η πρώτη τελετή απονομής θα είναι πιλοτική, υποστηρίζουν μέλη του Δ.Σ. της Ακαδημίας. Από του χρόνου θα οργανώνεται αρχές Μαρτίου, όπως συμβαίνει με τα αμερικανικά Όσκαρ. Και γι΄ αυτό δεν έχουν καταλήξει […]

O Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς ρίχνονται στον πόλεμο. Για την ακρίβεια, ρίχνονται ξανά στον πόλεμο. Ανοίγουν νέο μέτωπο, στον Ειρηνικό αυτήν τη φορά, με την καινούργια πολεμική μίνι τηλεοπτική σειρά και επιδιώκουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο της σειράς «Βand of Βrothers».

Καμπανάκι για τις θερμιδικές βόμβες που καταναλώνουν πολλοί θεατές στον κινηματογράφο υπό τη μορφή ποπ κορν, νάτσος και αναψυκτικών χτυπά η βρετανική Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων, αξιώνοντας την αναγραφή του θερμιδικού περιεχομένου σε όλες τις συσκευασίες. Μία μεγάλη συσκευασία ποπ κορν, επισημαίνει, μπορεί να εμπεριέχει ακόμα και 1.200 θερμίδες.

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.