Αρχεία για 27 Μαρτίου 2010

Όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για την απαρχή μιας πολύ όμορφης φιλίας. Πριν από τρία χρόνια ο Εric Schmidt, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, έσφιγγε χέρια δημοσίως με τον Steven Jobs, τον συνιδρυτή της Αpple, παρουσιάζοντας μαζί του ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα γκάτζετ, το iΡhone.

Οι «αριστόγατες» του Ερμιτάζ απολαμβάνουν τις ίδιες ανέσεις με τις πρωταγωνίστριες στην ομώνυμη ταινία του Ντίσνεϊ. Έχουν, όμως, μια ξεχωριστή αποστολή: να προστατεύουν τους θησαυρούς του φημισμένου μουσείου της Αγίας Πετρούπολης από τα ποντίκια.

Η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Times και Sunday Times γίνεται συνδρομητική από τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος News International (NI).

Αγόρι ή κορίτσι είναι το παιδί της Γκιουλσάχ; Οι γιατροί δεν κατάφεραν ακόμη να της δώσουν σαφή απάντηση. Τώρα μαζί με τον σύζυγό της περιμένουν την εξέταση χρωματοσωμάτων, ελπίζοντας ότι θα ξεκαθαρίσει το φύλο του παιδιού τους.

Την αποκαλούν «Μεγάλη Κυρία του Λοχ»ένας θηλυκός ψαραετός που επέστρεψε για εικοστή συνεχή χρονιά στη φωλιά του στη Σκωτία, πραγματοποιώντας για άλλη μία φορά το ταξίδι των 5.000 χλμ. από τη Δυτική Αφρική όπου ξεχειμωνιάζει.

O πολυεκατομμυριούχος που ίδρυσε στη Βρετανία την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Κwik Save, χάρισε την αυτοκρατορία του σε φιλανθρωπικό ίδρυμα προκειμένου να εκπληρώσει «μια συμφωνία με τον Θεό». Όταν ο Άλμπερτ Γκουμπέι ήταν ένας άφραγκος πωλητής γλυκών στην Ουαλία, λίγο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε ορκισθεί να χαρίσει τη μισή του περιουσία στην Εκκλησία εάν […]

Στη χώρα με τους περισσότερους γκουρού και «αγίους» του κόσμου, την Ινδία, η Ένωση Ορθολογιστών προσπαθεί να αποκαλύψει τα κόλπα και τα τρικ που κάνουν εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν με προλήψεις και μακριά από τη λογική. Τα στελέχη της ελπίζουν σε μια ινδική Αναγέννηση.

«Το τέλος των Βlockbuster» θα ήταν μια ταινία που αυτή η γιγαντιαία αλυσίδα καταστημάτων ενοικίασης DVD δεν θα ήθελε ποτέ να περιλάβει στον κατάλογό της. Όμως φαίνεται πως θα βρίσκεται προσεχώς στις οθόνες μας. Αρχίζοντας από το Ντάλας του Τέξας, η εν λόγω αλυσίδα άνοιξε μέσα σ΄ ένα τέταρτο του αιώνα περισσότερα από 6.500 καταστήματα […]

Επικίνδυνοι «κατάσκοποι» που υποκλέπτουν σήματα του ανοσοποιητικού μας συστήματος και προκαλούν μολύνσεις στον οργανισμό είναι πολλά από τα δισεκατομμύρια μικρόβια που ζουν στο σώμα μας.

Εκατομμύρια πλάσματα ξεριζώνονται κάθε χρόνο από το σπίτι τους στον ωκεανό για να μπουν σε ενυδρεία. Επιστήμονες προειδοποιούν ότι με τον τρόπο αυτό διαταράσσεται το θαλάσσιο οικοσύστημα.

συνεχίστε την αναζήτηση »
  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.