Αρχεία για 22 Οκτωβρίου 2016

Συμπληρωματικές πληροφορίες για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας στους αναπληρωτές »

Για υπηρεσία που έχει παρασχεθεί με πλήρες ωράριο εργασίας (π.χ. αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, Υπάλληλοι Ι.Δ.Ο.Χ. με πλήρες ωράριο εργασίας σε Ν.Π.Δ.Δ. κλπ.) προσμετράται το σύνολο της προϋπηρεσίας από την ημερομηνία πρόσληψης έως και την λήξη της σύμβασης.

Σύσταση 2.223 θέσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ18.41-32, ΠΕ19-20 στην Α/θμια »

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με την οποία συστήνονται 2.223 θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τους κλάδους των εκπαιδευτικών: Γαλλικής γλώσσας (ΠΕ05) και Γερμανικής γλώσσας (ΠΕ07), των εκπαιδευτικών Δραματικής Τέχνης και Θεατρικών Σπουδών (ΠΕ32 και ΠΕ18.41), Καλλιτεχνικών Μαθημάτων (ΠΕ08) και των εκπαιδευτικών Πληροφορικής (ΠΕ19/20).

Η Υπουργική Απόφαση για την υλοποίηση προγραμμάτων συνεκπαίδευσης »

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε Υπουργική Απόφαση η οποία καθορίζει τη διαδικασία σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης Προγραμμάτων Συνεκπαίδευσης μεταξύ σχολικών μονάδων ειδικής και γενικής εκπαίδευσης.

ΔΟΕ: Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης 25/10 »

Με την απόφασή του στις 6 Οκτωβρίου 2016, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκτίμησε τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει στην εκπαιδευτική πραγματικότητα η εφαρμογή των Υπουργικών Αποφάσεων για την προσχολική αγωγή και τον κατ’ ευφημισμό «Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Σχολείου», δεδομένα υποβάθμισης της ποιότητας του δημόσιου σχολείου, διατάραξης και καταστρατήγησης των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών. Χιλιάδες παραμένουν […]

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων σε Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ »

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη 424 αναπληρωτών εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων σε Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ. Οι ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας είναι από την Παρασκευή 21 έως τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.