Αρχεία για 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΠΑΙΘ: Aπό 03-09-2015 έως και 11-09-2015 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16 »

Σε συνέχεια του από 27-08-2015 Δελτίου Τύπου με τίτλο «Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16» και κατόπιν της υπ’ αριθ. 40/2015 έγκρισης της Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των […]

Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας: Έναρξη σχολικού έτους 2015-2016 »

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλους όσοι εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία και ιδιαίτερα στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, δύναμη και υγεία, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα στο εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο που καλούμαστε όλοι να επιτελέσουμε.

Eγκύκλιος για εκλογική άδεια Εκπαιδευτικών »

Δείτε εδώ την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα: «Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών, διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος». Επίσης δείτε εδώ το έγγραφο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., όπου επισημαίνεται ότι όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, η ειδική άδεια για την μετάβαση στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, λαμβάνοντας […]

Ενημερωτικό του Αιρετού ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας Π. Ποζίδη »

Συνάδελφοι, Με αφορμή τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν, εξαιτίας της κατάστασης στην πολιτική ζωή και λόγω των επιπτώσεων που έχουν στην εκπαίδευση, που φαίνεται ότι θα είναι θύμα της θα προσπαθήσω το επόμενο διάστημα να σας παρέχω άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που είναι απαραίτητο και σχετίζονται με τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ.