Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΔΑΚΕ ΠΕ: «Μακριά από εμάς» λογικές διαχωρισμών και αποκλεισμών

Συμμαχητές και συμμαχήτριες, Με αφορμή ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν ανακύψει από τη συμμετοχή στελεχών εκπαίδευσης (διευθυντών, υποδιευθυντών, προϊσταμένων δημοτικώνdake σχολείων και νηπιαγωγείων) στα ψηφοδέλτια της παράταξής μας για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ) που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. τονίζει ότι:

  • Ποτέ δεν διαχώρισε τους συναδέλφους ανάλογα με τη θέση, την ειδικότητα και το ρόλο που κατέχουν στο σχολείο.
  • Λογικές δημιουργίας διαχωρισμών εκεί που δεν υπάρχουν είναι ξένες προς την παράταξη και «επικίνδυνες» για την ενότητα του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
  • Θέση στα ψηφοδέλτιά της έχουν όλοι οι συνάδελφοι που αποδέχονται τις θέσεις και τις αρχές της. Η φωνή της παράταξης είναι ενιαία. Οι προσωπικές απόψεις είναι σεβαστές και εκφράζονται ελεύθερα στα όργανα της παράταξης ενώ, παράλληλα, είναι αδιαπραγμάτευτος ο αλληλοσεβασμός όλων των υποψηφίων που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με ενότητα, συσπείρωση και έντιμο και διαρκή αγώνα.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. θα συνεχίσει το δύσκολο δρόμο της ειλικρίνειας και της αγωνιστικότητας που έχει επιλέξει ως μια υπεύθυνη και δημοκρατική παράταξη που οι συνάδελφοι, όπως έχει αποδειχτεί, την εμπιστεύονται και την αναδεικνύουν σε πρώτη δύναμη.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
 Μάνος Ανδρουλάκης
Σωτήρης Γεωργόπουλος

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *