Αρχεία για 27 Αυγούστου 2013

ΔΟΕ: Αίτημα για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας »

Κύριε Υπουργέ, Κύριε Υφυπουργέ Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., ζητά να έχει άμεσα συνάντηση μαζί σας (σήμερα Τρίτη 27/8/2013 ή το αργότερο αύριο Τετάρτη 28/8/2013) προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα  που ταλανίζουν την  εκπαίδευση  (καθυστέρηση αποσπάσεων, μετατάξεις, αδιοριστία, προσλήψεις αναπληρωτών, υποχρηματοδότηση ) εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2013-2014.

Συγκρότηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. »

Συγκροτήθηκε σήμερα, 27-8-2013, σε σώμα το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες  της 24ης Ιουνίου 2011, ως εξής:

Ανασυγκρότηση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.Κέρκυρας »

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε. & Δ.Ε. Ιονίων Νήσων, με αποφάσεις του, προχώρησε στην ανασυγκρότηση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας και στην ανασυγκρότηση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας ως Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Δείτε εδώ την απόφαση ανασυγκρότησης του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας και εδώ την απόφαση για την ανασυγκρότηση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας ως Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.

Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ένταξη στους Ενιαίους Πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών »

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι σε ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Διδασκαλία στο Σπίτι και ΚΕΔΔΥ και έχουν τα τυπικά προσόντα που προσδιορίζονται από τις διατάξεις που ακολουθούν και αναλυτικότερα αναφέρονται στο Δεύτερο Μέρος «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ» της παρούσης, να υποβάλουν αίτηση […]

Εγκύκλιος για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων Ε.Ε.Π. και αναπληρωτών Ε.Β.Π. για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2013-2014 »

To Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί να υποβάλουν αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όσους επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι από τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και ως αναπληρωτές από τον κλάδο Ε.Β.Π. για τη στελέχωση των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για μόνιμο διορισμό σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. […]

ΔΑΚΕ ΠΕ: Ο κλάδος αγωνιά! Τα προβλήματα πιέζουν και ζητούν λύσεις! Να συγκροτηθεί άμεσα το προεδρείο της ΔΟΕ! »

Συμπληρώνονται δύο (2) μήνες από την ολοκλήρωση των διαδικασιών της 82ης Γ.Σ. και την έναρξη των συνεδριάσεων για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Δύο (2) μήνες ατέλειωτων συνεδριάσεων που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί, με δεδομένο ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εκπαιδευτικός κόσμος είναι μεγάλα, η λειτουργία της Δ.Ο.Ε. (λόγω της έλλειψης […]