Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Τακτική Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου

Σε εφαρμογή του άρθρου 14 του καταστατικού του Συλλόγου μας, συγκαλείται Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών μας τη Δευτέρα  3  Δεκεμβρίου  2012 στις 06.00 μ.μ στο 12ο Δημ. Σχολείο Κέρκυρας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ (ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκόμενων μελών) την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 06.00 μ.μ. στο 12ο Δημ. Σχολείο Κέρκυρας.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης στη Γ.Σ. (σύμφωνα με το καταστατικό) ορίζονται:

  1. Εκλογή Προεδρείου
  2. Εκπαιδευτικά-επαγγελματικά
  3. Οικονομικά ( υποχρηματοδότηση σχολικών επιτροπών)
  4. Οργανωτικά
  5. Διεκδικητικό πλαίσιο
  6. Πρόγραμμα δράσης

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

  • Απέναντι στη λεηλασία του εισοδήματός μας, των δικαιωμάτων μας, της ίδιας μας της ζωής
  • Απέναντι στην αποδόμηση του δημόσιου δωρεάν σχολείου.
  • Απέναντι στον εκφασισμό της κοινωνίας και την άνοδο του ναζισμού.

Είναι αυτονόητο ότι το συνδικάτο είναι το όργανο πάλης και συσπείρωσης των εργαζομένων. Στην περίοδο της καπιταλιστικής κρίσης όπου διακυβεύονται οι κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας, το συνδικάτο καλείται να επιδείξει τη μεγαλύτερη δυνατή αγωνιστικότητα και τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση.

Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν στο όνομα της κρίσης. Μισθούς, συντάξεις, περίθαλψη, δημόσια υγεία, δικαιώματα. Για να μπει φραγμός στον οικονομικό μας αφανισμό, στην κοινωνική καταστροφή, τις αντιδημοκρατικές εκτροπές, την υποδούλωση των εργαζομένων. Για να αναχαιτιστεί η επέλαση των αξιολογητών στην εκπαίδευση. Για να χρηματοδοτηθούν άμεσα τα σχολεία. Για να βρεθεί διέξοδος στην κρίση προς όφελος των εργαζομένων.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αφετηρία συσπείρωσης και αγωνιστικών αποφάσεων σε αυτή την κατεύθυνση.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μαλαχά                     Λάμπρος Τασούλας

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *