Αρχεία για 6 Απριλίου 2011

Γνωμοδότηση για την ακύρωση διορισμών εκπαιδευτικών »

ΔΟΕ: Αγωνιστικές κινητοποιήσεις »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη σημερινή του συνεδρίαση αφού έλαβε υπόψη του ότι με τη συνεχιζόμενη διοχέτευση μέσω του τύπου, νέων σεναρίων για το μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων με τα οποία αλληλοσυγκρούονται οι κυβερνητικές ανακοινώσεις, αναιρώντας τόσο τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι «δεν θα θιγούν άλλο μισθοί και συντάξεις» όσο και παλαιότερες δηλώσεις Υπουργών ότι […]

ΔΟΕ: Μη κάλυψη εξόδων εκτός έδρας για την εισαγωγική επιμόρφωση εκπαιδευτικών »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαράδεκτη τακτική της πολιτείας να αθετεί και μάλιστα με καθυστέρηση τριετίας, όσα υπηρεσίες της, με έγγραφά τους (ΠΕΚ Πειραιά, αρ.πρωτ 1968/21.8.2008), έχουν ορίσει.

ΔΟΕ: Για τις προσαγωγές εκπαιδευτικών »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλει την αστυνομική βία και τις προσαγωγές  συναδέλφων μας, στην είσοδο των γραφείων της Ομοσπονδίας.

ΔΟΕ: Για την ποινική δίωξη Δ/ντών Σχολείων στον Πειραιά »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την άδικη στοχοποίηση Διευθυντριών Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά, ως υπεύθυνες για ζητήματα συντήρησης των σχολείων, μέσω της κλήσης τους σε ακροατήριο του Πταισματοδικείου Πειραιά.

ΔΑΚΕ/ΠΕ: Συνεδρίαση Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (5-4-2011) »

Συνεδρίασε την Τρίτη 5-4-2011 το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με κύρια θέματα συζήτησης τον προγραμματισμό της δράσης της Ομοσπονδίας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και την τελική πρόταση της υπουργού Παιδείας σχετικά με την «αναδιάρθρωση των περιφερειακών δομών της διοίκησης της εκπαίδευσης».

NT ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Αναβολή ενημερωτικής συνάντησης »

Το Νομαρχιακό Τμήμα Κέρκυρας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ ανακοινώνει την αναβολή της ενημερωτικής συνάντησης που είχε προγραμματίσει για το νέο μισθολόγιο με εισηγητή το Γεν. Γραμματέα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ηλία Ηλιόπουλο την Πέμπτη 7 του Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Η ημερομηνία της διεξαγωγής της εκδήλωσης αυτής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.