Gobi Fish – Τελετή βράβευσης σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης

GOBI FISH – Τελετή βράβευσης σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην πρώτη μέρα του Καλοκαιριού, σε μια όμορφη εκδήλωση στο αμφιθέατρο Φ.Παπαχρηστίδη του Δήμου Παγγαίου, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων Μεσορόπης, Αμισιανών και Δωματίων συμμετέχουν στην τελετή βράβευσης των Νηπιαγωγείων που συμμετείχαν στο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης Gobi Fish 2023-2024.

Με χαρά παραλάβαμε το Βραβείο της 1ης θέσης του Νηπιαγωγείου μας στο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης.  Οι μικροί μαθητές χαρούμενοι έλαβαν Έπαινο Συμμετοχής και δωράκια!

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Πυθία για τη διοργάνωση της όμορφης τελετής βράβευσης!

βραβευση4

βραβευση2

βραβευση3

Συγχαρητήρια!

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

 

 

CC BY-NC-SA 4.0 Gobi Fish – Τελετή βράβευσης σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης από ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

2 σχόλια στο “Gobi Fish – Τελετή βράβευσης σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης

  1. Μια υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή την πρώτη τους βράβευση σε επίσημο σχολικό διαγωνισμό. Ευχόμαστε το Νηπιαγωγείο Μεσορόπης υπό την αεικίνητη και δραστήρια κυρία Σοφία να γνωρίσει και άλλες δόξες στο μέλλον. Κάθε επιτυχία του Νηπιαγωγείου θεωρείται επιτυχία του χωριού μας, όταν μάλιστα προσφέρει ευκαιρίες για συμμετοχή στις δράσεις του και κινητοποιεί τους κατοίκους στη συμμετοχή, όπως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ανακύκλωσης.Άλλωστε, η αξία του σχολείου ενός τόπου αναβαθμίζει πολύπλευρα με το έργο του τον ίδιο τον τόπο και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του!
    Μπράβο σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *